• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Apecoin (APE) nedir? Nasıl ve nereden alınır? Analiz videosu

Apecoin (APE) nedir? Nasıl ve nereden alınır? Analiz videosu

Selamlar habermark takipçileri, bu makalemizde Apecoin yani Bored Apes Yacht Club çıkışlı kripto paranın analizini inceleyeceğiz. Tüm dünyayı kasıp kavurmaya başlayan, nnft balinalarının parası Ape Coin, onlarca borsada eş zamanlı olarak listelendi ve listelenmeye devam ediyor. Kripro Para TR kurucusu Emre Ata’nın deneyimleri ile yatırımcılara anlatmaya çalıştığı bilgileri sizler için sunuyoruz. Ape nasıl alınır? Ape Coin nereden alınır? Ape kripto para geleceği nedir? Gibi sorularısınız cevaplarını makalemizde bulabilirsiniz.

Apecoin (APE) nedir? Nasıl ve nereden alınır? Analiz videosu

Ape coin nasıl satın alınır? Analiz:

Binance Global ekibinin yaptığı Ape Coin analizi:

Ape Coin nedir?

ApeCoin (APE), APE ekosisteminin merkezi olmayan topluluk yapısını güçlendiren yerel belirteçtir. APE ekosistemi, Ethereum blok zincirindeki en popüler NFT koleksiyonlarından ikisi olan Bored Ape Yacht Club (BAYC) ve Mutant Ape Yacht Club (MAYC) topluluğunu içerir.

APE, projenin yerel belirtecidir. APE için mevcut kullanım örnekleri şunları içerir:
Yönetişim : APE İyileştirme Önerisi Süreci, ApeCoin DAO üyelerinin Ekosistem Fonu tahsisleri, yönetim kuralları, projeler, ortaklıklar ve daha fazlasıyla ilgili kararlar almasına olanak tanır.
Erişim : APE, özel oyunlar, ürünler, etkinlikler ve hizmetler gibi ekosistemin başka türlü kullanılamayan belirli bölümlerine erişim sağlar.

Teşvik : APE, üçüncü taraf geliştiricilerin APE’yi hizmetlere, oyunlara ve diğer projelere dahil ederek ekosisteme katılmaları için bir araçtır.
Proje, birlikte çalışan aşağıdaki ana bileşenlerden oluşur:
ApeCoin DAO : ApeCoin topluluğu, Ekosistem Fonunu destekleyen merkezi olmayan yönetim çerçevesi olan ApeCoin DAO aracılığıyla kendisini yönetir.

APE Vakfı : Vakıf, ApeCoin DAO’nun kararlarını yönetmekle görevlidir ve günlük yönetim, defter tutma ve proje yönetiminden sorumludur.
Kurul : APE Vakfı üzerinde Vakıf yöneticileri üzerinde gözetim sağlayan özel bir konsey.

Ape Coin arzı ne kadar?

17 Mart 2022 itibariyle, APE’nin toplam ve maksimum token arzı 1.000.000.000‘dir . Mevcut dolaşımdaki arz 277.500.000‘dir (toplam jeton arzının ~%28’i)

Ape coin birçok nft projesinin kullanıcılarına sunmuş olduğu airdrop yöntemi ile insanları zengin etmeye devam ediyor. Bundan önce GM Wagmi, SOS gibi kripto paralarda bunu görmüştük. Lütfen yatırım yaparken dikkatli ve analiz yaparak hareket edin. Bu tür NFT çıkışlı airdrop projelerinde, genellikle insanlar yatırdıkları ücret kadar airdrop alabiliyor, aldıkları zaman %70’lik kısmı anında parasını işlem çiftine sahip bir borsaya transfer ederek satabiliyor, bu durum paranın değerinin azalması ile sonuçlanabiliyor. Birçok coin, kripto para balinasını cezbeden Ape coin gelecekte nerelere gelecek hep birlikte göreceğiz. Detaylı analiz için videomuzu izleyin.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz ile abonelik aç: JL3MPH7U

Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505

Saygılarımla

Emre Ata

Coinmarket verleri:

APE Fiyat Canlı Verileri
Bugünkü canlı ApeCoin fiyatı 14,01 USD ve 24 saatlik işlem hacmi 9.159.141.022 USD. APE’mizi gerçek zamanlı olarak USD fiyatına güncelliyoruz. ApeCoin son 24 saatte %4,77 düştü. Mevcut CoinMarketCap sıralaması, canlı piyasa değeri 3.888.959.258 USD ile 34. sırada. 277.500.000 APE coin dolaşım arzına ve maks. 1.000.000.000 APE madeni para arzı.

Habermark kripto para