• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Filmler ve Filimler facebook sayfası bomba gibi geliyor

Filmler ve Filimler facebook sayfası bomba gibi geliyor

Filmler ve Filimler facebook sayfası bomba gibi geliyor

Sosyal medya platformları üzerinde son yıllarda insanların sıklıkla ziyaret ettikleri komedi ve eğlence içerikli sayfalara son zamanalrda farklı duruşuyla bir yenisi eklendi. Filmler ve filimler isimli parodi sayfası son 30 yılın en hit ve trend filmleri hakkında oluşturduğu komik eleştiri içerikli videolarıyla sosyal medyaya damgasını vuruyor.

Bugüne kadar Interstellar, Matrix gibi büyük bilim kurgu yapımları hakkında oluşturukları videolar ile çıkış yakalayan lider vasıflı olma yönünde ilerleyen türünün ilk örneklerinden olan sayfanın sevecen ve sempatik bir editör kadrosu bulunuyor. Oluşturdukları videolara gelen yorumlara titizlikle cevap veren ve istekleri gözardı etmeyen sayfa gün geçtikçe büyük kitlelere ulaşıyor.

Özellikle son dönemde Hollywood film sektöründe sürekli olarak eski yapıtların tekrarlanması dünya seyircisini sıkmaya başlamış durumdayken, Filmler ve Filimler isimli facebook sayfası oluştudukları komik eleştiri ve inceleme  videolarıyla izlemiş olduğunuz filmlere renk katıyor. Sıklıkla sinema dünyasında büyük ün yapmış yapımlar ve oyuncular hakkında da bilgi veren sayfa içerikleri ve sosyal medya hesapları ile beğenenlerini eğlendirmeye devam ediyor.

Filmler ve filimler isimli facebook sayfasının öne çıkan bazı videolarını sizler için bir araya topladık

 

 

Interstellar – Eleştirel Parodi

Interstellar Movie efsanesine yoğun isteğiniz üzerine 'Eleştirel Parodi' | iyi seyirler…-filmi FİLİMDEN ayıran oluşum!

Posted by Filmler ve Filimler on 2 Kasım 2015 Pazartesi

 

 

 

The Matrix – Eleştirel Parodi

Yasal Uyarı! Parodiyi izlediğiniz esnada tuvalet ihtiyacınızı gidermiş olun ve yiyecek – içecek tüketmeyiniz. İyi seyirler…-filmi FİLİMDEN ayıran oluşum!

Posted by Filmler ve Filimler on 30 Kasım 2015 Pazartesi

 

 

 

Ghost Rider 2 – Eleştirel Parodi

Niklıs keyç abimizin Gost raydırına raydıramazsan raydırırlar… Öhöm… Neyse… İyi seyirler…YouTube Kanalımız; http://bit.ly/youkanalTwitter: http://bit.ly/1FnrXEu

Posted by Filmler ve Filimler on 21 Aralık 2015 Pazartesi

 

 

Filmler ve filimler isimli facebook sayfasına bağışta bulunarak sayfanın daha büyük kitlelere ulaşmasına yardımcı olan beğenenleri sayesinde, bu güzel sayfanın yakın zamanda Kemal Ekşioğlu ve Paylaşımları ya da Cezmi Kalorifer ile Pastırma Tadında Paylaşımlar isimli komedi ve paylaşım sayfalarının kitlesine ulaşabileceği açık bir gerçek olarak  ortaya çıkıyor. İlgili sayfanın web sitesi www.filmlervefilimler.com 1 Şubat 2016'da yayında olacak

Habermark Sosyal Medya

Özel Haber

Emre Ata