• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Nasa Astronotlarının Twitter'dan paylaştıkları uzay fotoğrafları

Nasa Astronotlarının Twitter'dan paylaştıkları uzay fotoğrafları

Nasa Astronotlarının Twitter'dan paylaştıkları uzay fotoğrafları

Nasa senelerdir uzay ve derin uzayı insanlık için araştırmayı kendisine görev edinmiş bir kuruluş. Ay'da yürümek, uzaya uydu fırlatmak bir kenarda dursun, dünya üzerindeki internet ve telekominikasyon, elimizden düşmeyen Twitter, Facebook ve benzeri uygulamaları sorunsuzca kullanabilmemiz için harı harıl çalışmakta olan astronotlar, artık günlük hayatta uzaydan fotoğraflar çekip sosyal medya üzerinden paylaşıyorlar. Nasa'nın yayınladığı uzay fotoğrafları, Nasa astronotlarının uzay fotoğrafları, uzay fotoğrafları 2016, Nasa astronotlarının twitter hesapları

Sosyal medyayı çok düzenli şekilde kullanan astronotlar, günlük hayatlarında özellikle dünyanın uzaydan görüntüsünü Twitter üzerinden takipçilerine paylaşıyorlar. Bu şekilde insanlık sosyal medya sayesinde uzay ve Dünya hakkında bilgi sahibi olabiliyor. Haberimizde sosyal medya üzerinden paylaşılan Nasa fotoğraflarını sizler için derledik.

Sosyal medyayı etkin kullanan Nasa astronotlarından, Jeff Williams, Scott Kelly ve Tim Peake'in çektiği fotoğraflar özellikle Twitter'da paylaşım rekorları kırıyor. Nasa'nın astronotları uzayı keşfetme haricinde, uzay üstlerine insanlığın tutkunu olduğu teknolojik aletler ve uydular üzerinde çalışmalarda bulunuyorlar. Genellikle bir uzay görevi 3 ila 8 ay arasında sürsede bu durumu daha eğlenceli hale geitmreyi başaran Nasa görevlilerinin paylaşımlarından başlıcalarını sizler için bir araya getirdik.

Öyle bir durum ki Nasa astronotları bizzat Amerikan Başkanı Obama ile Twitter üzerinden konuşabiliyorlar. Scott Kelly yakın zamanda dünyaya dönmüş ve uzay görevini tamamlamıştı.

Özellikle son geçtiğimiz günlerde Tim Peak'ın uzayda Eminem dinlemesi ve bunu Twitter hesabından paylaşması sosyal medyada ses getirmişti.

İŞTE NASA ASTRONOTLARININ PAYLAŞTIKLARI FOTOĞRAFLAR

Amerikan başkanı Obama'nın astronot Scott Kelly ile Twitter hakkında konuşması ve 10. yıl kutlaması.

Tim Peak'ın uzay'da Eminem dinlemesi ve bunu sosyal medyada paylaşması ses getirmişti.

 

 

NASA ASTRONOTLARININ ÇEKTİĞİ FOTOĞRAFLARIN TAMMANINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN!

Özel Haber

Emre Ata

Habermark