• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Benfica – Galatasaray maçı ne zaman? Hangi kanalda? Saat kaçta?

Benfica – Galatasaray maçı ne zaman? Hangi kanalda? Saat kaçta?

Benfica – Galatasaray maçı ne zaman? Hangi kanalda? Saat kaçta? Aslan Portekiz'de!

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yarın Benfica ile karşılaşacak olan Galatasaray, Lizbon’a geldi. Benfica – Galatasaray maçı ne zaman? Hangi kanalda? Saat kaçta?  Benfica – Galatasaray canlı izle, Benfica – Galatasaray canlı yayın hangi kanalda? Benfica – Galatasaray maç analiz.

Devler Ligi’nde C Grubu’nda yer alan sarı-kırmızılı ekip, grubun 4. maçında yarın deplasmanda Benfica ile karşılaşacak. Karşılaşma için TSİ 10.00’da Türk Hava Yolları’na ait özel bir uçakla Portekiz’in Lizbon kentine hareket eden Galatasaray kafilesi, TSİ 15.00’te iniş yaptı. Havaalanında bulunan az sayıdaki sarı-kırmızılı taraftar, futbolculara sevgi gösterisinde bulundu. Tezahüratlarla ile takımlarına destek veren taraftarlar, özellikle Sneijder ve Podolski’ye yoğun ilgi gösterdi. Kafile, ardından otobüsle konaklayacağı otele hareket etti.

KAFİLEDE BAŞKAN ÖZBEK DE YER ALDI

Kafilede Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek’in yanı sıra başkan yardımcıları Nasuhi Sezgin ve Cengiz Özyalçın ile Genel Sekreter Fatih İşbecer de yer aldı. Başkan Özbek, havaalanında basın mensuplarının, ‘Rakip Benfica ne düşünüyorsunuz?’ sorularına, “Yenmeye geldik” yanıtını verdi.

SON ÇALIŞMA STADYUMDA

Galatasaray, saat 18.30’da (TSİ 21.30) maçın oynanacağı Estadio da Luz’da yapacağı ve ilk 15 dakikası basına açık olarak gerçekleştirilecek antrenmanla Benfica maçı hazırlıklarını tamamlayacak. Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ile bir oyuncu saat 17.45’te (TSİ 20.45) basın mensuplarının sorularını yanıtlayacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yarın Benfica ile karşılaşacak olan Galatasaray, Lizbon’a geldi. Benfica – Galatasaray maçı ne zaman? Hangi kanalda? Saat kaçta?  Benfica – Galatasaray maçı 22.45'te Trt 1'den naklen yayınlanacak. canlı izle, Benfica – Galatasaray canlı yayın hangi kanalda? Benfica – Galatasaray maç analiz.

Habermark Spor Servisi