• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Hangi ünlü nerede oy kullandı? 1 Kasım oy kullanan ünlüler

Hangi ünlü nerede oy kullandı? 1 Kasım oy kullanan ünlüler

Hangi ünlü nerede oy kullandı? 1 Kasım oy kullanan ünlüler

Ünlü isimlerde tüm Türkiye gibi oylarını kullandı. Hangi ünlü nerede oy kullandı? Hangi ünlü hangi partiye oy verdi? Hülya Avşar , İbrahim tatlıses ve Sezen Aksu gibi ünlü isimler 1 Kasım günü oy kullandılar. 1 Kasım seçim son dakika

Sandık başına giden ünlü sanatçı Hülya Avşar, “PKK ve tüm kötülükler gitsin” diyerek oyunu kullandı.

Ünlü sanatçı Hülya Avşar, oyunu Sarıyer Kız Teknik ve Meslek Lisesi’nde kullandı. Oyunu kullanmak için 1021 nolu sandığa gelen Avşar’a, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Sandık görevlileri ile de şakalaşan Avşar, daha sonra oyunu kullandı. Oy pusulasını sandığa atarken “PKK ve tüm kötülükler gitsin” diyen Hülya Avşar daha sonra basın mensuplarına bazı açıklamalarda bulundu.

Hülya Avşar, “Burada konuşacak tek bir şey var, tek istediğimiz huzur gelsin ve bu dağlardan kötü haberler gelmesin ve gerçekten annelerin canı yanmasın. Ne olursa olsun arada bir gün beş gün geçiyor unutuyoruz. Unutuyoruz diye bir şey olduğuna inanmıyorum hiçbir şekilde unutulmuyor, sadece öteleniyor. Ama daha sonra sonucu çok kötü çıkıyor. Bana göre çok üzücü olaylar ver hiçbir zaman unutulacak şeyler değil. O açıdan da her şeyi bir köşeye bıraktık. Ekonomiydi, oydu, buydu. Tek istediğimiz huzur, gerisini sonra düşünürüz. Tek şey huzur gelsin yeter” ifadelerini kullandı.

Seçime ilişkin tahmini sorulan Avşar “O kadar çok tahmin yapıyoruz ki. Ama inanın ilk defa seçim sonuçlarına dair bir tahmin yürütemiyorum” şeklinde cevap verdi.

Annesiyle birlikte oy kullanırken çekildiği bir fotoğrafını İnstagram hesabından takipçileriyle paylaşan İbrahim Tatlıses, yazdığı notta, “Vatanımıza, milletimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Ünlü Sanatçı İbrahim Tatlıses oy kullandığı bir fotoğrafını İnstagram hesabından paylaştı. Annesinin de oy kullandığı fotoğrafı paylaşan Tatlıses, fotoğrafın altına şu notu düştü:

Anam da, ben de oyumuzu kullandık. Vatanımıza, milletimize hayırlı uğurlu olsun.

Türk pop müziğinin “Minik Serçe” lakaplı ünlü sesi Sezen Aksu, oyunu Beykoz’da kullandı.

Minik Serçe” lakaplı ünlü sanatçı Sezen Aksu, oyunu Sedat Simavi İlkokulu’nda kullandı. Oyunu kullanmak için Beykoz’daki okula gelen Aksu’nun yürümekte güçlük çektiği görüldü. Oyunu 1266 numaralı sandıkta kullanan Aksu, daha sonra okuldan ayrıldı. Seçim sonuçlarının hayır getirmesi temennisinde bulunan Aksu, “Vatandaşlık görevimi yerine getirdim” ifadelerini kullandı.

Habermark