• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Binali Yıldırım Esaslı bir Osmanlı tokadı vuruldu açıklaması!

Binali Yıldırım Esaslı bir Osmanlı tokadı vuruldu açıklaması!

Binali Yıldırım Esaslı bir Osmanlı tokadı vuruldu açıklaması!

Ulaştırma, Denizcilik, Haberleşme eski Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, “Seçimler, Cumhurbaşkanını hedef tahtasına oturtmaya çalışanlara esaslı bir Osmanlı tokadı vurmuştur. Devlete, millete kumpas kuranlar bir kez daha dersini almıştır. Paraleli de almıştır, çaprazı da almıştır, yamuğu da. Yüze vuru ifadesi, AK Parti tekrar, tek başına iktidar bir tanesi” ifadelerini kullandı. Binali Yıldırım 1 kasım seçim sonucu açıklaması, Binali Yıldırım açıklama 1.11.2015, Binali Yıldırım Vurur Yüze ifadesi izle

Ulaştırma, Denizcilik, Haberleşme eski Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili adayı Binali Yıldırım, sandıkların tamamının açılmasıyla birlikte AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nda basın toplantısı gerçekleştirdi.

Sözlerine ‘Yüze vuru ifadesi, AK Parti tekrar, tek başına iktidar bir tanesi’ diyerek başlayan Yıldırım, herkese ders verildiğini belirterek, “Devlete millete kumpas kuranlar bir kez daha dersini almıştır. Paralel de almıştır, çaprazı da almıştır, yamuğu da” dedi.

Türkiye’nin tarihi bir gün yaşadığını ve milletin tüm dünyaya yeni bir mesaj verdiğini belirten Yıldırım, “O mesaj Türkiye’nin geleceği, bu milletin kardeşliğindedir. Terörü cesaretlendiren, azdıran ve azmettirenler net bir şekilde bir kez daha mağlup olmuştur. Bu zafer Türkiye’nin zaferidir, bu zafer milletin zaferidir. Hayırlı uğurlu olsun” Şeklinde ifadeler kullandı.

“ESASLI OSMANLI TOKADI VURULMUŞTUR DEDİ”

1 Kasım seçimlerinin geniş katılımla gerçekleşmiş olmasının Türk milletinin demokrasiye olan inancını ortaya koyduğunu ifade eden Yıldırım, “Bu seçimlerin iddia edilenin aksine huzur ve güven içinde, milletimizin iradesini serbest bir şekilde yansıtarak gerçekleştirmiş olması demokrasinin net bir başarısıdır. Bu seçimde görev alan tüm kolluk kuvvetlerimizin, emniyet, jandarma, görev alan herkese teşekkür ediyorum. Bu seçimlerde canla başla çalışan partimizin genel başkanından üyesine kadar bütün kademelerdeki yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu seçimlerin dünyaya verdiği bir mesaj daha var. Türkiye’nin ilk defa yüzde 52 oyla seçtiği Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın geniş vizyonunun ve ortaya koyduğu öngörüsü ile bir kez daha içeride ve dışarıda ülkemiz üzerinde oyun kurmaya çalışanlara en net şekilde cevap olmuştur. Cumhurbaşkanını hedef tahtasına oturtmaya çalışanlara esaslı bir Osmanlı tokadı vurmuştur” ifadelerini kullandı.

“HDP’YE SARI KART GÖSTERİLDİ, KIRMIZI KARTA HAZIR OLSUN”

1 Kasım seçimlerinin birçok kesime mesaj verdiğinin altını çizen Binali Yıldırım, şöyle devam etti: “Kürt kardeşlerimiz çözümün şiddetle değil kardeşlikte olduğunu ortaya koymuşlardır. 7 Haziran’da HDP’ye tanıdıkları krediye yeterince değerlendiren HDP’ye sarı kart göstermişlerdir. Eğer HDP milletin uyarılarını dikkate almamaya dikkat ederse kırmızı kart görmeye hazır olsun. Hiç kimse bizim kardeşliğimizi bozamaz. Bunu başta terör örgütleri net bir şekilde anlamalıdır.”

“MİLLİYETÇİ VE ÜLKÜCÜ KARDEŞLERİMİZ DESTEK VERDİ”

Binali Yıldırım, Milliyetçi Hareket Partisi’nde milliyetçi ve Ülkücülerin de Türkiye’nin terörle mücadele hareketine net bir şekilde destek verdiklerini, güçlerini oylarıyla AK Parti’ye destek olarak gösterdiklerini dile getirerek, kardeşlik, birlik, beraberliğin galip geldiğini ifade etti.

“CHP BU SONUÇLAR KARŞISINDA YENİ BİR YOL HARİTASI BELİRLESİN”

CHP’nin kendisine yeni bir yol haritası belirlemesi gerektiğini söyleyen Yıldırım şöyle konuştu: “7 Haziran bir yol kazasıdır, 1 Kasım seçimleri memleket meselesidir. Bu çağrımız İzmir’de karşılık görmüş ve değerli hemşehrilerimiz AK Parti’nin Türkiye ortalamasındaki artışının daha da üstünde destek vererek bizi Ankara’ya daha güçlü temsil imkanına kavuşturmuşlardır. Tüm İzmirli hemşehrilerime şahsım, partim adına teşekkür ediyorum. Yıllardan beri söylemleri vaatleriyle yetki isteyen CHP artık elde ettiği bu sonuçlar karşısında bir kez daha Türkiye gerçeğini görerek buna göre yol haritasını belirlemek zorundadır. Yerel yönetimlerde kayıtsız şartsız desteklediğiniz CHP’nin ne Türkiye’ye ne de güzel İzmirimize vereceği bir şey olamadığını gün gibi ortadadır. Bundan sonra her konuda hizmetinizde olacağımızı tekrar ifade etmek istiyorum. 2 Kasım aydınlık Türkiye’nin yarınları için açılan yeni bir kapıdır, yeni bir gündür. Bu yeni günde artık kutuplaşma, ayrışma bir kenara bırakılacak ve bütün düşüncelerdeki her vatandaşımız, düşünce gurupları Büyük Atatürk’ün bize gösterdiği çağdaş uygarlık seviyesi üzerine çıkma hedefi üzerinde kenetlenecektir.”

“İZMİR’DE VEKİL SAYISI YURT DIŞI OYLARIYLA ARTABİLİR”

İzmir’de oylarını artırdıklarını belirterek, tüm İzmirlilere teşekkür eden Yıldırım, kesin olmayan sonuçlara göre milletvekili sayılarını da artırabileceklerini ifade etti. Yıldırım, “Yüzde 26 oy almıştık, bugün itibari ile yüzde 30 üzerinde oy oranına ulaşmış bulunuyoruz. Yurt dışı oylar ilave edilmeden her iki bölgede de 4 milletvekili kazanmış gözüküyoruz. Yurt dışı oylarının katılmasıyla beraber vekil sayısı da değişebilir. Ama bunu şimdiden söylemek erken” şeklinde konuştu ve açıklamalrına son verdi.

BİNALİ YILDIRIM VURUR YÜZE İFADESİ VİDEOSU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Habermark