• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Galatasaray'lı Lukas Podolski’den ’Grosskreutz’ açıklaması

Galatasaray'lı Lukas Podolski’den ’Grosskreutz’ açıklaması

Galatasaray'lı Lukas Podolski’den ’Grosskreutz’ açıklaması

Galatasaraylı futbolcu Lukas Podolski, Grosskreutz’un sarı-kırmızılı kulüpten ayrılma kararı almasıyla alakalı, “Kevin ile görüşüp olumlu bir hal alması için çaba gösterebilirim” dedi. Podolski açıklaması 5.12.2015, Galatasaray son dakika.  Grosskreutz Galatasaray^'dan ayrılacak mı?

Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında Galatasaray evinde Bursaspor’u 3-0’lık skorla mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Alman golcü Lukas Podolski basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Tecrübeli futbolcu, müsabaka değerlendirmesinde, “Baktığımız zaman ilk yarı çok kötüydük. Ama ilk yarının bazı bölümlerinde iyi şeyler de gösterdik. Ama genel olarak baktığımızda ilk devrede iyi değildik. İkinci yarıda ise bu tamamen değişti. Bu kısımda biz oyunu domine ettik. Ben de çok güzel bir gol attım ve iyi de bir asist yaptığımı düşünüyorum. Dolayısıyla bundan sonraki maçlar için mutluyuz. Daha iyi bir şekilde hazırlanacağız” şeklinde açıklama yaparak taraftarlara seslendi.

“YENİ BİR SERİ BAŞLATACAĞIZ”

Geçilen haftalarda birkaç maç kazanamadıklarını ifade eden Podolski, “Bu da üzerimizde baskı oluşturdu. Umuyorum ki bundan sonra bu galibiyetle birlikte yeni bir seri başlatacağız ve geleceğe daha iyi bakacağız” diye konuştu.

“KEVİN İLE GÖRÜŞÜP OLUMLU BİR HAL ALMASI İÇİN ÇABA GÖSTEREBİLİRİM”

Vatandaşı Grosskreutz’un sarı-kırmızılı kulüpten ayrılmak istemesiyle alakalı görüşlerinin sorulması üzerine Lukas Podolski, “Ne olduğunu bilmiyorum. Kevin ile hiç konuşmadım. Kevin ile kulüp arasındaki diyaloğu da bilmiyorum. Bana soracak olursanız birkaç gün Kevin ile ilgili onu biraz rahat ve sakin bırakmak. Umuyorum ki ondan sonraki süreçte kulüp onunla görüşecektir. Bende daha sonra Kevin ile görüşüp olumlu bir hal alması için çaba gösterebilirim. Durum şimdilik böyle” şeklinde cevap verdi.

Lukas Podolski Galatasaray'da mutlu olduğunu ve büyük başarılar kazanmak istediğini sözlerine eklerkeni takım halinde savunmamızı geliştirdiğimizde herşeyin daha güzel olacağını belirtti.

Habermark Spor Servisi