• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Dayak yediği iddia edilen gazeteci'den Galatasaray'lı Podolski’ye suç duyurusu!

Dayak yediği iddia edilen gazeteci'den Galatasaray'lı Podolski’ye suç duyurusu!

Dayak yediği iddia edilen gazeteci'den Galatasaray'lı Podolski’ye suç duyurusu!

Gazeteci Ahmet Döğen, Galatasaraylı futbolcu Lukas Podolski tarafından darp edildiği iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu. Ahmet Döğen kimdir?, AHmet Döğen Lukas Podolski mahkemelik oluyor, Galatasaray son dakika, 

Güneş Gazetesi muhabiri Ahmet Döğen, Etiler’de bir restoran önünde, Lucas Podolski ve yanındaki bir kişi tarafından darp edildiği iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Avukatı Levent Turgut Karakoç aracılığıyla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na sunulan suç duyurusu dilekçesinde, Podolski ve yanındaki kişi hakkında “İş ve çalışma hürriyetinin ihlali”, “yaralama” ve “alenen hakaret” suçlarından dava açılarak cezalandırılması istendi.

Suç duyurusu dilekçesinde, Ahmet Döğen’in Etiler’de diğer basın mensupları ile birlikte rutin görevini yaptığı ve esnada Podolski’nin bir restorandan çıkarak ‘Ailemi çekmeyin’ şeklinde ricada bulunduğu anlatıldı. Döğen’in emniyette verdiği ifadesine de yer verilen dilekçede, olay günü Podolski’nin restoran çıkışı basın mensuplarına küfür ettiği ve arbede yaşandığı belirtildi.

“TEKME VE YUMRUK ATTILAR”

Döğen ifadesinde olay gününü şöyle anlattı:

“Yaşanan arbedeyi çekerken Podolski dönerek bir adım attı ve benim kasıklarıma gelecek şekilde ayağının tabanı ile sert bir tekme attı. Bir anda futbolcunun yanından öne çıkan koruma da bana sert bir yumruk attı. Ben yine refleks olarak dirseğimi kaldırdım ve gelen yumruğun yüzüme gelmesini engelleyerek koluma gelmesini sağladım. Daha sonra koruma beni iterek tekme attı. Mekan görevlileri araya girerek futbolcuyu araca bindirmeye çalıştı. Bu esnada Futbolcu işaret parmağı ile beni göstererek senin ananı s…. hakaretinde bulundu. Bu olayların yaşandığı sırada da hala mekanda olan Podolski’nin eşi ve çocuğu bunların hiç birisine şahit olmadı. Futbolcu araca bindirildikten sonra ailesi mekandan çıkarıldı.” dedi.

“ÇALIŞMA HÜRRİYETİ VE İŞ YAPMASI ENGELLENDİ”

Dilekçede, olayın gerçekleştiği restoranın güvenlik kamera kayıtlarının dosyaya gönderilmesi istenirken,“Basın mensuplarına karşı yapılan bu eylemin kabulü mümkün değildir. Yabancılar tarafından işlenen suçlar kapsamında ilgili işlemlerin yapılması gerekmektedir. Müvekkilimizin çalışma hürriyeti ve iş yapması şüpheli ve diğer şüpheli tarafından engellenmiştir. Müvekkilimiz ağır hakaretlere maruz kalmıştır” ifadeleri net bir şekilde kullanıldı.

“ANA KELİMESİNİN YANINA GARİZ KELİMELER EKLEYİP KÜFÜR ETMİŞTİR”

Podolski’nin ailesinin fotoğrafının çekilmesini “No family” diyerek dile getirdiği belirtilen dilekçede, “Şüpheli birçok beyanatında Almanya Türk vatandaşlarımızla birlikte büyüdüğünü beyan etmiştir. Ayrıca geçmişte 2014 yılında antrenmanda Mesut Özil’e gaz ver gaz ver dediği ve çok az da olsa Türkçe bildiği bilinmektedir. Şüpheli milletimiz için en önemli değerlerden olan ‘ana’ kelimesinin yanına garip kelimeler ekleyerek küfür etmiştir” açıklaması yapıldı.

Lukas Podolski ailem hiçe sayıldı rahatsız edildi, yine aynı şey olursa aynı şeyi yapardım demişti.

Habermark