• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Seda Sayan’dan Okan Bayülgen’e şoke eden sözler

Seda Sayan’dan Okan Bayülgen’e şoke eden sözler

Seda Sayan’dan Okan Bayülgen’e şoke eden sözler

İhlas Haber Ajansından alınan bilgiye göre; Evleneceksen Gel isimli geniş bir izleyici kitlesine sahip olan programın sunucusu Seda Sayan daha önce kendisi hakkında sözler söyleyen Okan Bayülgen’e çok sert ifadeler ile yüklendi. Seda Sayan Okan Bayülgen'e ne dedi?, Seda sayan haberleri, Evleneceksen gel seda sayan son haber

Tanınan sanatçı ve televizyon sunucusu sanatçı Seda Sayan, aynı kanalda program yapan ve ‘Soyunacak oda bulamıyorum’ diyerek kendisini eleştiren Okan Bayülgen’ sert cevap verdi. Sayan Instagram üzerinden yaptığı açıklamada Bayülgen’in her hafta kendisine laf atmasına değinerek ünlü komedyene tsert sözler ile yüklendi.

İşte Sayan'ın Okan Bayülgen'in fotoğrafını paylaşıp altına yazdığı o sert eleştiriler; “Sevgili Okan Bayülgen Star TV de programa başladığımdan bu yana ( 4,5 ay ) her hafta bana laf çakıyorsun. Benim yüzümden giyinip soyunacak oda bulamadığını tüm Star TV yi benim kapattığımı bıkmadan usanmadan dile getiriyorsun. Yürekli ve cesur olan bir adam, bu akıllı ve koskoca binaları, üstelikte bünyesinde birçok medya gurubunu barındıran bu görkemli binaları inşa ettirirken konuk olarak gelebilecek ve ayrıca birçok programın sunucularının gereksinimi olan kulis tabir ettiğimiz odaları, asla kâfi gelemeyecek şekilde inşa ettiklerini izah ederdi. “KULİS ADABINI TÜRK TELEVİZYONLARINA GETİREN KİŞİ BENİM” Kaldı ki biz seninle birçok kanalda birlikte çalıştık, ve her kanalda bu böyledir.

Kulis adabını Türk televizyonlarına getiren kişi benim, ve sadece Star TV de değil tüm çalıştığım ( TGRT, Kanal 6, Kanal D, Show tv, TV 8, Beyaz TV ve Star TV ) tüm kanallarda bana özel kulis yapılmıştır. “CESUR OL DOĞRULARI ANLAT” Çünkü haftanın 5 günü 3 saatlik yaptığım canlı yayın için, hazırlıklar ve toplantılar için 7 saatim kanalda geçmektedir.Aslında tüm bunları çok iyi biliyorsunda her hafta bana çatmak işine geliyor sanırım. Cesur ol doğruları anlat…

Ayrıca çok gözün kalmasın ben gidince o yaptırdığım odaları paşa paşa sen kullanırsın ,zira giderken hiç bir kanaldan benim için yapılan özel kulisleri götürmedim. Sayın Cumhurbaşkanımızın o çok sözü edilen Ak Sarayı ,makamını devir ettikten sonra bir başkasına bırakacağı gibi, ben de yaptırdığım tüm kulisleri benden sonrakilere bırakıp bir diğer kulisi inşa ettirmeye başlıyorum.” ifadelerini kullandı.

Habermark