• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Saç Ekimi İstanbul Klinikleri ve Fiyatları

Saç Ekimi İstanbul Klinikleri ve Fiyatları

Güzel saçlara sahip olmanın hayal olduğunu düşünüyorsanız eğer, sizlere vereceğimiz bilgiler ile birlikte artık yeni saçlara sahip olacak ve böylelikle harika bir imajın keyfini süreceksiniz. Özellikle Türkiye'nin saç ekimi alanın da tam bir cennet olması nedeni ile her hangi bir yerde saç nakli yaptıracağınızı düşünebilirsiniz. Ancak bu kesinlikle yanlış olacağı gibi, önüne gelen yerde bu gibi işlemleri yaptırmanız daha büyük zararları da beraberinde getirebilir. Bugün sizlerin bu gibi zararlardan kurtulması için İstanbul'da ki en iyi nakil firması olan ve bünyesinde özellikle alanında uzman cerrahları bulunduran Transmed kliniğini öneriyoruz.

Sadece saç değil, kaş ekimi için de tercih edilen merkezin www.transmed.com.tr internet sitesini de kullanarak her türlü bilgiyi alabilir ve alacağınız bu bilgilere göre daha net bir şekilde karar verebilirsiniz. Doğru donör bölgesinin seçilmesi ile birlikte, istediğiniz gibi saç ekimi yaptırabileceğiniz için, sizde artık işinizi şansa bırakmayacak ve en güzel saçlara bu sayede sahip olabileceksiniz. Tabi ki cerrahi alanda da uzmanları bünyesinde barındıran merkez sayesinde, artık en uygun gerçek fiyatlar ile saç nakli yaptırabileceksiniz. Ne yazık ki internet üzerinde aldatıcı yazılan rakamlar yüzünden bir çok kişi istediği gibi kaş ekimi ya da saç ekimi yaptıramıyorlar.

saç ekimi

 

Kaş Ekimi Yaptırmak

 

Bu gibi doku nakillerinde ilk olarak akıllara saç ekimi geliyor olsa'da, özellikle kaşlarını kaybedenler ile bayanların kaş ekimi yaptırdıklarını da söyleyelim. Ancak saç nakli ile kaş nakli arasında çok büyük farklılıklar bulunmaktadır. Kaş işlemleri bir kaç saat içerisinde hal olurken, saç için bunu söylemek yanlış olacaktır. Çünkü taşınacak greft sayısına göre bu işlem yani saç nakli süresinin uzaması mümkündür.

kaş ekimi

 

Saç Nakli Fiyatları

 

Tüm bu fiyatlar için öncelikli olarak cerrahlar ile görüşmeniz gerekmektedir. Çünkü yapılacak olan kaş ekimi ya da saç ekimi için öncelikli olarak doku naklinin belirlenmesi ve greft sayısının tahmini olarak anlaşılması üzerine net olarak saç nakli fiyatlarını öğrenmiş olacaksınız.

transmed