• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Sarcina PVC Shrink Film

Sarcina PVC Shrink Film

Fabrikaların lojistik departmanları için bir çok konuya hakim olmanın büyük önemi bulunmaktadır. Sadece yurt içi üretim gönderilerinde değil, ayrıca uluslar arası gönderiler için de büyük taşıyan sevkıyat süreci için, taşınacak ürünlerin güvenli bir şekilde gitmesi gerekmektedir. Özellikle cam ürünleri, içecekler, seramik, mobilyalar, teknolojik ürünler için, ürünün sevkıyat öncesinde shrink makinelerinden geçirilmeleri gerekmektedir. Böylelikle ürün istenildiği gibi sevk edilebileceği gibi, örneğin su şişelerinin dağılmaması için PVC shrink film ile sarılması, dağılmasını engelleyecektir. Bu sayede ekstra kasa maliyetleri olmayacağından dolayı, her zaman firmalar için bu tarz makineler ve sevkıyat türleri önemli olmaktadır.

PVC shrink film mikron kalınlığı ile daha sert olurken, ısı alanında yumuşaması ve sonrasında ise hemen soğuması ile birlikte, shrink geçirilen ürünleri direk olarak sarmaktadır. Her türlü fabrikada kullanılabileceği gibi, öncelikler arasında gıda fabrikaları bulunmaktadır. Hatta gıda fabrikalarında ürünün yanı sıra, ayrıca kolilerin de shrink ile kaplandığını söyleyebiliriz. Shrink film üreticileri arasında yer alan www.sarcina.com.tr ile işinize uygun olan PVC shrink film çeşidini bulabilecek ve istediğiniz miktarlarda satın alabileceksiniz.

pvc shrink film

 

Pvc Shrink Film Özellikleri

 

Öncelikli olarak ekonomik bir ürün olmasından dolayı, PVC shrink film artık gıda fabrikaları için büyük önem taşımaktadır. Paletlerin sarılması içinde kullanılan bu ürünler, palet ile bulaşabilecek tüm tehlikeleri ortadan kaldırmaktadır. Geçmişte de yaşanan olaylardan görebiliyoruz ki, paletlerin tahta olması nedeni ile her zaman daha fazla kanserojen mikropları içerisinde barındırabilmektedir. Esnek ve dayanıklı olması nedeni ile dışarıdan gelebilecek tüm tehlikelere karşı da PVC shrink film, büyük bir koruma sağlamaktadır.

 

PVC Shrink Film Kullanımı

 

Özel bir makine ile ısıya maruz kalarak yumuşayan ve sonrasında soğuyarak kaplamış olduğu malzemeyi tamamen saran shrink, dünya genelinde çok fazla kullanılmaktadır. PVC shrink film için istediğiniz mikronlar da alım yapabileceğiniz Sarcina, ayrıca en uygun PVC shrink film fiyatları ile de çözüm ortağınız olacaktır.