• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Satılık Google News'li otoriter alan adına sahip haber sitesi

Satılık Google News'li  otoriter alan adına sahip haber sitesi

Satılık Google News'li  otoriter alan adına sahip haber sitesi

Google News platformuna kayıtlı olan, özgün içerikler ile 9 ayda büyümüş, marka başvurusu gerçekleştirilmiş ve belgeleri beklenmekte olan habermark.com isimli web sitemiz satılıktır.Satılık ulusal haber sitesi, Satılık haber sitesi, satılık özgün haber sitesi 

Otoriter alan adı ve özgün içerikleriyle her kitleye hitab eden ulusal haber sitemiz satılıktır. Sadece bir haber sitem olsun diye düşünenlerin haricinde kurumsal, ileriye dönük bir marka sahibi olmak isteyen kişiler iletisim@habermark.com adresinden mail yolu ile ya da iletişim bölümümüzdeki telefon numarası ile irtibata geçebilirler.

İlgili r10 konusu aşağıdaki linkte verilmiştir. Detaylı bilgi için konuyu inceleyebilirsiniz.

 

Güncelleme: Dmoz ve Google news kaydı vardır. Marka tescil belgesi bulunmaktadır, isimtescil aracılığı le oda devir edilecektir. Com, Com.tr, net uzantılrıda devredilecektir.

 

 

GÜNCELLEME: 07.06.2020,

Habermark 5. Yılını doldurmak üzere olan bir markadır, TPE belgesi mevcuttur. Ekonomi kanalı veya benzeri sistemler için ideal bir isimdir. 

Selamlar,

 

Öncelikle belirtmek isterim, bu '' SATILIK HABER SİTESİ '' İlanı değildir. 

6 yılını dolduran markam Habermark'ı satma kararı aldım.

Kişisel web sitesi veya amatör habercilik ile uğraşan emektar arkadaşlarımız için değildir. Ben bunu denedim, milyonlarca TL'lik yatırım ve onlarca kişiden oluşan ekibiniz yoksa bunu başarmanız imkansızdır.

 

Yerel veya Ulusal haber yada ekonomi haberleri ile ilgili TV kanalı kurmak isteyen, haber platformu kurmak isteyen, bunun için akılda kalıcı, var olan eski bir marka arayan girişimci şirketler için;

 

www.habermark.com Domain'i ( habermark ile ilgili olan bütün domainler sizin korumanız altında olacaktır )

Tescilli Habermark isimli markamı ilgilenen şirketlere satmak istiyorum.

Marka bilgileri:

Sınıf Mal ve Hizmetler 38

Radyo ve televizyon yayın hizmetleri. Haberleşme hizmetleri (internet servisi sağlama hizmetleri dahil). Haber ajansı hizmetleri.

Beklentim 3 Milyon Türk Lirası'dır. Bu tamamen benim belirlediğim fiyattır. İyi bir yatırım ve planlama ile oluşturulacak TV HABER KANALI veya EKONOMİ kanalı için AKILDA KALICI, VİZYONER bir marka adı arıyorsanız iletişime geçebilirsiniz.

Ben bir hayal kurdum, önce haber sitesi, sonra TV kanalı haline getirmekti amacım Habermark'ı. Ama bireysel olarak bu imkansız. Bunu yapabilecek ve gerekli sermayeye sahip girişimcilerimiz bunu başarabilirler. Uzmanlarınız ile gelecek 10- 20 yıl için bir değerlendirme yaparak analiz yapabilirsiniz.

 

İlgilenenler ve zaman ayıran kişilere ve şirketlere şimdiden teşekkür ederim.

Sevgiler

Emre Ata

İstenen bedel marka hakları ve domain sahipliği için 6.780.000TL.

 

iletisim@habermark.com

habermarktr@gmail.com

Saygılarımızla

 

Habermark Yönetim