• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Gold Kurye Dağıtım Firması

Gold Kurye Dağıtım Firması

İstanbul’un en büyük gönderi firmalarından bir tanesi olan Gold Moto kurye, İstanbul’un ulaşılması en zor bölgelerine dağıtım desteği sağlamakta ve müşterilerini, yoğun ve akıcı olmayan İstanbul trafiğinin karmaşasından uzaklaştırmaktadır.  
Üstün nitelikli gönderi hizmetimizin kapsamında, motorlu, araçlı, dağıtım, hizmetleri yer almakta olup, gönderinizin büyüklüğüne,  önem düzeyine ya da acili yetine göre bu dağıtım seçeneklerinden bir tanesini tercih edebilmeniz mümkündür. 
Firmamızın İstanbul kapsamında onlarca şubesi bulunmaktadır. Şubemiz ve diğer tüm şubelerimiz kesintisiz olarak hizmetinize hazır bulunmaktadırlar. Acil gönderi desteği ihtiyaçlarınızda size en yakın şubemizden motorlu kurye desteği alabilmeniz mümkündür. 

Motorlu kuryelerimizin her biri alanında deneyimli ve eğitimli çalışanlardır. Dolayısıyla gerek şube çalışanlarımıza gerekse dağıtım çalışanlarımıza gönderilerinizi güvenle emanet edebilirsiniz.

En Güvenilir Gönderim Hizmeti 

Gold kurye özellikle toplu dağıtım gönderileriniz için tercih edinebileceğiniz en ekonomik dağıtım ücretlerini sunmaktadır. Toplu gönderileriz için yapacağımız indirimler sayesinde,  bu alanda hem nitelikli hizmet alıp, hem işlerinizi kolayca hallederek vakitten kazanıp hem de tüm bunları daha az ücretler ile gerçekleştirebilmeniz söz konusu olmaktadır.  

İstanbul gibi kalabalık ve yoğun bir şehirde teslimat desteğine duyulan ihtiyaç ne kadar fazla ise, bu kişilerin ihtiyaçları üzerinden kolayca para kazanmak isteyen gönderi firması sayısı da o kadar fazladır. Bu sebeple, önemli evrak, paket ve kolilerinizin transferinde mutlaka güvenilir bir kurye firmasını tercih etmeniz tavsiye edilmektedir.

Firmamız Gold kurye şubesi ve diğer tüm şubeleri ile İstanbul’un en güvenilir ve en fazla tercih edilen gönderi firması haline gelmiştir. Özellikle ulaşımı zor olan noktalara sağladığımız kurye desteği, Müşterilerimizin mağduriyetini büyük ölçüde engellediğinden bu tür noktalarda en fazla tercih edilen kurye firması durumuna gelmiş bulunmaktayız.

Şehir Dışı Gönderim Desteği 

Firmamız ile gönderilerinizin tümünü farklı şehirlere gönderebilmeniz de mümkün olabilmektedir.  Şehir dışına acil olarak göndermeniz gereken evrak ya da paketler, kara yolu teslimatı ile en hızlı şekilde transfer noktasına ulaşmaktadır. 
Paket evrak ya da kolilerinizi, transfer noktasına varıncaya kadar, müşterilerimize sunmuş olduğumuz sistem üzerinden takip altında tutabilmeniz de mümkündür. 

Gold Moto kuryeşubemiz ve diğer tüm şubelerimiz, şehir içi ve şehir dışı gönderilerinizin düzenlenmesi ve transferi konusunda hizmet vermektedirler.