• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Şehirlerarası Evden Eve Nakliyat

Şehirlerarası Evden Eve Nakliyat

Ülke genelindeki tüm ev, büro, işyeri nakliyatlarını gerçekleştiren ve kalite ve güvencenin adresi olan Pozitif Nakliyat, kurumsal markalaşmış görüntüsü ile de dikkat çekmektedir. Maddi ve manevi tüm faydaları ile kalitesini ispatlayan firma, İstanbul merkezli bir firma olup bu noktadan tüm diğer şehirlere istenildiği gibi nakliye işlemi yapmaktadır. 81 ilin tamamına bu hizmeti sunan firma, http://www.pozitifnakliyat.com/ adresinden hizmet vermekte ve gerekli tüm bilgileri müşterilerine internet yoluyla da anlatmaktadır.

Evden Eve Taşıma

10 yıllık tecrübesini tüm nakliye işlemlerini gerçekleştirirken, evden eve tüm eşyaları dilediğiniz gibi paketlemekte ve bu şekilde eşyaların ulaşımını gerçekleştirmektedir. İster İstanbul içi başka bir eve taşınılacak olsun, ister ülkenin öbür ucuna gidilsin, tüm eşyalarınız aynı özen ve kalite ile paketlenerek verdiğiniz adrese direkt olarak ulaştırılır.Ağırlıklı olarak İstanbul şehirlerarası nakliyat hizmeti veren firmamız hizmette %100 memnuniyet prensibiyle çalışır.

Ofisten Ofise Nakliyat

Pozitif Nakliyat firması, ofis ve büroların taşınma işlemlerini de gerçekleştirmektedir. Kaliteli ve güvenli yöntemlerle nakliye işlerini gerçekleştiren, ofisten ofise nakliyat, büro taşımacılık, ofis taşımacılık ve ofis nakliyesi gibi farklı hizmetleri de Pozitif Nakliyat ile tamamlayabilirsiniz. Tüm taşınma işlemleri garantili ve sigortalı olarak gerçekleşmekte ve aynı zamanda işini önemseyen personelleri ile tüm paketleme, yükleme ve ulaşım işlemleri en doğru şekilde gerçekleştirilmektedir.

Eşya Depolama Hizmetleri

Pozitif Nakliyat’ın en beğenilen hizmetleri arasında eşya depolama hizmetleri de gelmektedir. İstediğiniz adresten eşyalarınızın alınması ve özel depolara götürülerek bu depolarda saklanması ile gerçekleşene eşya depolama hizmetlerinin başlangıcında müşteri ile iletişime geçilmekte ve ilk olarak bu depoların gösterilmesi ve karar verilmesi sağlanmaktadır. Hangi depoda eşyaların saklanacağına karar verilmesinin ardından geri kalan tüm şartlarda ve fiyatta anlaşma sağlanarak sözleşme oluşturulur ve bu sözleşmenin imzalanması ile anlaşma net olarak belirlenmiş olur. Belirlenen gün, belirlenen adresten alınan eşyalar depoya getirilir ve bu andan itibaren tüm eşyalar sigorta güvencesine girmiş olur. Herhangi olumsuz bir durumla karşılaşıldığı takdirde hem eşya sahiplerinin hem de firmanın mağduriyeti sigorta şirketi tarafından karşılanmaktadır. Tüm depolar 24 saat kamera ile görüntülenmekte ve bu sayede herhangi bir olumsuz durumla karşılaşılmayacağı garanti edilmektedir.