• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

İzmir'de Marka Tescil İşlemleri

İzmir'de Marka Tescil İşlemleri

İyi bir işletme sahibi olmak için, harika bir konum seçmeniz, en iyi şekilde işletmenizi dekor etmeniz ya da mükemmel hizmetleri müşterilerinize sunmanız yeterli olacağını düşünüyorsanız eğer, kesinlikle yanılıyorsunuz. Çünkü markanızı almadıysanız eğer, hiç bir şekilde yapmış olduğunuz işlemlerin bir hükmü olmayacağından dolayı, her şeyden önce yapılması gereken markanızı adınıza kayıt ettirmek olacaktır. İş yapmaya başladıktan sonra, birinin sizin markanızı alması ile birlikte, tüm emeklerinizin boşa gideceğini unutmamalısınız. Sonuç olarak markanın önemini bilenler için, marka tescil oldukça önemli olmasından dolayı, artık marka tescil belgesi almak için çok fazla uğraşmanıza da gerek olmayacak ve bu alanda en iyi hizmetleri veren kurum ile işlerinizi yapmış olacaksınız.

İzmir'de yerleşik olarak hizmet veren ve Türkiye'nin her yerinden müşterilerinin marka işlemlerini halleden www.egemark.net ile istediğiniz gibi markanızı adınıza almış olacaksınız. Tüm süreci sizin adınıza hallederek, belirlemiş olduğunuz markayı, istediğiniz sektörler üzerine sizin adınıza marka tescil yapmaktadırlar. Tabi ki öncesinde gerekli sorgulamaların yapılarak, boş olması durumunda markanız alınmakta olup, bu sorgulama işlemlerini de danışmanlar yaparak detaylı bir şekilde size rapor sunmaktadırlar.

marka tescil başvurusu

 

Marka Tescil Başvurusu

 

Böylelikle işlemlerinizi profesyonel bir ekip ile yaparak marka tescil başvurusu yapmış olacağınız için, sizde hemen danışmanlık hizmetleri alabileceğiniz kurumun internet sitesi üzerinden detaylı olarak konu ile ilgili bilgiler alabilirsiniz. Alacağınız bilgilere göre artık kolay bir şekilde marka tescil belgesi alabileceğiniz için, böylelikle markanızı da kendi adınıza kayıt ettirmiş olacaksınız. Sizin adınıza kayıtlı olan marka artık başka bir firma tarafından alınmayacak olmasından dolayı, rahatlıkla sizde marka tescil yaptırarak, torunlarınıza dahi iyi bir isim bırakmış olacak ve geçici bir işletme değil, kalıcı bir işletme sahibi olacaksınız.

marka tescil

 

Marka Tescil Belgesi

 

Öncelikli olarak belirlenen markanın sorgulamasının yapılmasının ardından, eğer marka tescil için marka müsaitse, işlemler başlatılarak gerekli belgeler ile birlikte marka tescil başvurusu yapılmaktadır. Tüm işlemlerin bitmesi ile birlikte, ortalama 20 gün içerisinde artık marka tescil başvurusu sonrasında sizde marka tescil belgesi almış olacaksınız.