• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Google News'li haber sitesi tanıtım yazısı 2017

Google News'li haber sitesi tanıtım yazısı 2017

Merhaba,

Sitemiz Google News kayıtlı olup, Türk Patent  Enstitüsü'nden Marka ve isim hakları güvence altına alınmıştır, com.tr uzantısına sahiptir. 5 aydır haber ajansı üyesidir. Günlük genel haberler haricinde, Teknoloji, Gayrimenkul ve anlaşmalı ajans'tan gelen tanıtım yazıları kamuoyu bilgisine sunulmaktadır. Köse yazarları ve gündem içerikleriyle '' yaşayan '' bir haber sitesidir.Tanıtım yazısı almak, firma reklamı yapmak, nasıl tanıtım yazısı alırım?, Google News tanıtım yazısı, tanmıtım yazısı 2016, haber sitesinden tanıtım yazısı almak, tanıtım yazısı fiyat 2017,  2017, internet haber, en son haber

İstenilmesi durumunda haber sitemizin toplamda 316k toplam kullanıcılı sosyal medya hesaplarından ve yine sitemize ait olan Facebook,Twitter, Google+,Pinterest hesaplarından tanıtım yazılarınız servis edilebilir.

*Sosyal Medya paylaşımlı tanıtım yazısı ücreti Tanıtım yazısı ücreti (65) + 15 Türk Lirası olarak belirlenmiştir.

* Göndereceğiniz tanıtım yazıları %100 özgün olmalıdır.

*Cinsel içerik ve İllegal içerikler barındıran tanıtım yazıları sitemizde yayınlanamaz.

*Tanıtım yazılarının sitede kalma süresi süresizdir

Toplu satın almak isterseniz;

www.ajanshabermark.com adresinden bağlantılı olduğumuz 300'e yakın haber sitesi üzerinden haberleriniz bütçe karşılığı yayımlanabilir.

NOT: Firma, ürün ya da sitenizin tanıtım yazısını bizim hazırlamamızı isterseniz makale başına 12 Türk Lirası ekstra ücret vardır.

Başvuru ve talepler için lütfen iletisim@habermark.com adresine mail atarak ulaşın.

Sitemize Girilen tanıtım yazısı Google ve Yandex Webmaster Tools'a anında aktarılır ve saniyesinde İndexlenir

İyi çalışmalar dilerim.

Google News / haberler kayıtlı haber sitesi açmak ya da varolan sitenizi kayıt ettirmek için ücretli destek hakkında herşey fiyat listesi için tıklayın!

Habermark