• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Uefa kupası madalyası sahibi Alper Tezcan zor durumda

Uefa kupası madalyası sahibi Alper Tezcan zor durumda

Uefa kupası madalyası sahibi Alper Tezcan zor durumda

Galatasaray ile Uefa kupası kazanma başarısı göstermiş olan, 25 kişilik Galatasaray kadrosunda yer bulan eski futbolcu tam bir dram içerisinde. Sosyal medyada 2 gündür çıkan haberlerde, Alper Tezcan'ın geçinebilmek için inşaatlar da günlük 30 tl bir paraya çalıştığı iddia edildi. Alper Tazcan kimdir?, Galatasaray Alper Tezcan son haber, Alper Tezcan'a ne olmuştu?  2017, internet haber, en son haber

Galatasaray'ın eski futbolcusu Alper Tezcan, alt yapıdan yetişme bir defans oyuncusuydu. Uefa kupası mücadelesinde İtalyan Bologna karşısında sahaya çıtkı ve öok kötü şekilde bacağı kırıldı. O dönemden sonra eski performansına erişemeyen Alper'in babası iddialara göre varını yoğunu Alper için harcadı. Ne yapıldıysa eski sağlığına dönemeyen defans oyuncusu bu süreden sonra amatör lig takımalrında forma giymeye başladı. Bu süreçte de eski performansından uzak kalan futbolcu kariyerini noktalamak zorunda kaldı.

İddialara göre, Uefa kupası kazanan Galatasaray'ın kadrosunda yer alan futbolcuya 250 bin dolar ve 250 Cumhuriyet altını ödülü verilmedi. Yaşadığı zorluklar yüzünden Uefa kupası madalyasını 250 bin dolar karşılığında satma ihtiyacı hissetti. Fakat gelen baskılar yüzünden madalyayı almak isteyen kişinin bu alışverişten vazgeçtiği iddia edildi.

Alper Tezcan'ın kariyeri hakkında veriler;

Bu olayın sosyal medyada ki etkisi ağır oldu. Birçok Galatasaray'lı ve futbol sever Alper Tezcan'a haksızlık yapıldığını iddia etti. Özellikle Uefa kupası yolunda bacağını kıran bir futbolcuya daha vefalı davranılması gerektiği vurgusu yapıldı. 

UEFA KUPASI MADALYASINI SATIŞA KOYAN GALATASARAY'LI ALPER TEZCAN ŞİMDİ NE HALDE? FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Galatasaray – Arsenal Uefa Kupası finali maçından önemli anlar;

Alper tezcan'ın sakatlandığı maç periyodunda oynanmış olan, Uefa Kupası eleme mücadelesinde Galatasaray- Bologna karşılaşmasından önemli anlar;

 

Habermark Spor Servisi