• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Google News / haberler kayıtlı haber sitesi açmak hakkında herşey

Google News / haberler kayıtlı haber sitesi açmak hakkında herşey

Google News / haberler kayıtlı haber sitesi açmak hakkında herşey

Haber sitesi açmak isteyenler, yeni haber sitesi kurmak istiyorsunuz fakat başarıyı nasıl yakalayacağınızı, Google'da nasıl ilk sayfalara çıkacağınızı merak mı ediyorsunuz? Sağlam haber sitesi açmak ya da haber sitesi açınca Adsense ve Google News / haberler platformunda yer alacak bir site hayali mi kuruyorsunuz? İşte size altın fırsat. Haber sitesi satın almak, haber sitesi açmak, haber sitesi adsense almak, Google News'li haber sitesi sahibi olmak 2016, Google news kayıt 2016,  2017, internet haber, en son haber

Sıfırdan bir haber sitesi açmak istiyorsanız siz senelerdir çalıştığım ve memnun kaldığım, başarı elde etmeme olanak sağlayan web sitesi temasını bana sunan yazılımcım aracılığı ile size Google News kayıt potansiyeli olan, Adsense ve Seo uyumlu yepyeni bir site sunuyorum. Ve Google ile alakalı ince ayarlamaları bizzat kendi ellerimle yapıyor hazır hale getiriyorum. Size ise sadece gösterdiğim şekilde içerik eklemek haberler girmek kalıyor. KESİNLİKLE SİZE SİTENİZİ % 100 ADSENSE VE GOOGLE HABERLER PLATFORMUNA DAHİL ETTİRME GARANTİSİ VERMİYORUM HİÇ KİMSE BUNU VEREMEZ.

Bu başarı asla hayal değil!

Arkanıza yaslanın ve işin uzmanı olan Emre Ata'nın yönlendirdiği şekilde haber yada içeriklerinizi değerli web sitenize girin. Google'un istediği temiz ve gerçek içeriktir.

EĞER HABER SİTESİ SAHİBİYSENİZ?

WEB SİTENİZİ İNCELİYORUZ, EĞER ADSENSE YA DA GOOGLE HABERLER PLATFORMUNA UYGUN İSE SİZLERE NE YAPMANIZ GEREKTİĞİNİ BELİRTİYORUZ. EĞER SİTENİZ UYGUN DEĞİLSE SİZE EKSİKLERİNİZİ VE NE YAPMANIZ GEREKTİĞİNİ BELİRTİYORUZ. KESİNLİKLE SİZE SİTENİZİ % 100 ADSENSE VE HABER SİTESİNİ GOOGLE HABERLER PLATFORMUNA DAHİL ETME GARANTİSİ VEREMİYORUZ HİÇ KİMSE BUNU VEREMEZ.

Fakat eğer temiz ve disiplinli çalışıyorsanız teknik ve yazılımsal konuda eksikleriniz tamamsa dediklerimi uygulayarak bunları başarabileceğinizi garanti ediyorum. * Web sitenize Adsense hesabı alarak nasıl onaylatacağınız konusunda yapmanız gerekenleri söylüyorum. *Web sitenizin hızlı index alması için neler yapmanız gerektiğini belirtiyorum *Sitenizdeki bütün eksikleri size belirtiyor ve düzeltmenizi sağlıyorum *Çalışma periyodu çizelgesi çıkartıyor ve belirli bir süre ne şekilde uygulamalar yapmanız gerektiğini belirtiyorum. *Sosyal medya kullanarak web sitenizi tanıtma ve index aldırmak konusunda size pratik bilgiler veriyorum *Dmoz kaydı nasıl alınır ve Dmoz'un neden önemli olduğu konusunda sizi aydınlatıyorum. * Haber ajansında üye olduğunuzda sisteme düşen haberleri nasıl özgün şekilde kitlelere sunabileceğiniz konusunda size bilgi veriyorum.

PAKET VE ÜCRETLER 1 STANDART EKSİK ANALİZİ : 250 TL + KDV 2

WEB SİTENİZİN GOOGLE NEWS / HABERLER & ADSENSE & SEO UYUMLULUK, SORUNLARININ GİDERİLMESİ + İÇERİK, HABER GİRİŞİ KONUSUNDA TEKNİK BİLGİLER, RSS ÇALIŞMASI KATEGORİ DÜZENLEMESİ, KÜNYE VE UYUMLULUK BİLDİRİMLERİ İLE SİTENİZİN GOOGLE NEWS & ADSENSE UYUMLU HALE GETİRİLEREK HAZIRLANMASI, ARAMA MOTORLARI GOOGLE & YANDEX & BİNG OPTİMİZASYONU. 750 TL + KDV OLARAK BELİRLENMİŞTİR.

Önemli; Gerçekleştirilecek çalışmadan sonra sitenizin hiçbir şekilde Google News & Adsense dahil edileceği garantisi yoktur. Ekstra yapılmasını istediğiniz çalışmalar için

* Düzenli RSS, SEO, TANITIM YAZISI, REKLAM SOSYAL MEDYA PAYLAŞIM KONTROLÜ gibi hizmetler ekstra ücret gerektirmektedir. Google News uyumlu haber içeriği ya da normal içerikler için günlük, aylık EDİTÖR'lük hizmetimiz mevcuttur. Günde 5 adet Google News & Seo uyumlu makale ( Haber ya da içerik ) bedeli 60 TL'dir. 15 günlük paketimizde ise günde 5 içerik 700 TL'dir. Eğer yoğun bir insansanız ve ekibinize Google'da ilk sayfalara çıkacak içerikler girecek takım arkadaşları arıyorsanız editör hizmetimizi kullanabilirsiniz. Sitenize girilecek içerikler minimum 350 kelime ve en az 2 fotoğraf barındıracak şekilde Google uyumlu olacaktır. Bu şekilde Sitenizin Google News'e dahil olmasına katkı sağlayacaktır.

Detaylı bilgi için iletisim@habermark.com adresinden ya da  Emre Ata.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bizimle çalışırsanız ulaşabileceğiniz nokta hakkında örnekler;

Detaylı bilgi için belirtilen iletişim yöntemlerini kullanabilirsiniz.

 

 

Habermark Teknoloji