• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Evden eve nakliyat işinde ön plana çıkan firma

Evden eve nakliyat işinde ön plana çıkan firma

Bir evden diğer eve taşınırken öncelikle sağlıklı ve dikkatli taşınmak için kurumsal ve güvenilir firma bulmak gerek.  Bunun için de sağlam referans ve sigortalı bir firma gerek, elemanları sadece dönemsel değil sigortalı devamlı işçileri olan bir firma gerek, arabaları kiralık değil kendi şirketine ait olan bir firma gerek kısaca saray nakliyat kalitesi gerek. Firma bulunduğunda işlem biter mi hayır tabi ki ? 

Evden eve nakliyat işleminde eşyalarınız yüklendikten sonra ikinci adrese boşaltma bölümünde arkadaşlarımız monde ve de montesini yapmış olucak. Sonra sizin isteğiniz üzerine eşyalarınızı istediğiniz gibi dizayn edilecek. Evden eve taşımacılık sektöründe siz değerli müşterilerimize hizmet vermek bizim işimiz.

İşin bittiğinde ise bizim hizmetimiz bitmez,  ilk başta olduğu gibi tek ekip liderimiz sizin eşyalarınıza ve sağa sola bakmanızda ricada bulunur. Herhangi bir hasara karşı tarafımızca karşılama sözü de veriyoruz . Sizin mutluluğunuz bizim için önemli siz rahat olun biz taşırız. Evden eve nakliyat konularında olmazsa olmazlardan biri de paketleme bu konuda da kısa kısa bilgiler vereyim.

Evden eve nakliyat olaylarında eşyaların düzenli olarak paketlenmesi de başlı başına bir iştir. Bazı nakliye firması nakliye sözleşmesine eşya sahibinin paketlediği eşyalarda meydana gelen hasarlardan firmamız mesul değildir diye madde koyar. Paketleme konusunda karar vermeden önce bunu bilin. Eğer paketlemeyi siz yapacak iseniz beyaz eşya ve mobilyaları firmaya bırakın siz sadece kolilenecek malzemeleri paketleyin  Her oda için önce beni aç kolileri hazırlayın. Bu kolilere yeni evinizde hemen ihtiyaç duyabilecek eşyaları yerleştirin. Böylece ilk gün tüm kolileri açmak zorunda kalmazsınız.  Sık kullandığınız eşyaları en son paketleyin. Kırılabilecek eşyaları özenle ve iki kat paketleyerek koliye yerleştirin. Hangi eşyaların önemli olduğunu firmaya bildirin bu da oldukça önemli bir detay.