• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Türkiye – Çek Cumhuriyeti maç sonucu ülkemizi sevince boğdu

Türkiye – Çek Cumhuriyeti maç sonucu ülkemizi sevince boğdu

Türkiye – Çek Cumhuriyeti maç sonucu ülkemizi sevince boğdu

A milli futbol takımımız Euro 2016 gruplarında 3. maçında güçlü Çek Cumhuriyeti ile karşılaştı. Hafa içerisinde yapılan acımasız eleştiriler, görsel medya ve internet medyasında çıkan yazılardan etkilenen futbolcularımız eleştirilere en güzel cevabı sahada verdi. Türkiye – Çek Cumhuriyeti maçı kaç kaç bitti? , Türkiye Euro 2016 grubundan nasıl çıkar? Türkiye – Çek Cumhuriyeti maçı capsleri  Sorularının cevapları haberimizde.

Milli futbol takımımızilk 2 maça göre daha diri ve sağlam olarak maça çıktı.Özellikle Burak Yılmaz, Emre MorGökhan Gönül ve Arda Turan'ın azmi, Ozan Tufan'ın kendinden emin oyunu ile kısa zamanda oyunun hakimi olan Türk milli takımı, Burak Yılmaz'ın ayağından gelen gol ile öne geçti. İlk Hırvatistan maçında tüm dünya kamuoyu önünde eleştiri malzemesi olan Ozan Tufan ise attığı şık gol ile adını turnuva tarihine yazdırmayı başardı.

Çek Cumhuriyeti takımı karşılaşmaya mutlak galibiyet parolası ile çıkmış ve karşısında morali bozuk, de motive edilmiş bir takım beklemekteydi. İspanya maçında da parlak bir performans gösteremeyen A milli takımımız, dünya otoriteleri tarafından maçı kaybeden taraf olacak diye nitelendiriliyordu. 90 dakika boyunca gösterilen azim ve Fatih Terim'in sert direktifleri ile ateşlenen milli takımımız sahadan 2-0 galibiyetle ayrıldı ve Euro 2016 grubunu 3. sırada tamamlamaya hak kazandı.

TÜRKİYE EURO 2016 GRUBUNDAN NASIL ÇIKAR?

Turnuvanın değişen kurallarının ardından, en iyi 3.lerde üst tura yükseliyor. A milli futbol takımımızın üst tura yükselebilmesi için Belçika ve İtalya'nın rakipleri olan İrlanda ve İsveç'e kaybetmemeleri gerekiyor. Ayrıca Cristiano Ronaldo'lu Portekiz'n Macaristana yenilmesi durumunda Türkiye 3. olarak bir üst tura yükselebilecek.

Fatih Terim maç sonrası gerçekleştirdiği basın toplantısında, oyuncularının üzerinde kaybetme korkusu oluştuğunu, bu yüzden 2-0'lık skordan sonra 3. ve 4. gol için saldıramadıklarını belirtti.

Emre Mor ve Ozan Tufan'ın performansları ise alkış topladı.

TÜRKİYE – ÇEK CUMHURİYETİ MAÇI CAPSLERİ İÇİN TIKLAYIN

Habermark Spor Servisi