• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Liposuction ile fazla yağlara veda!

Liposuction ile fazla yağlara veda!

Liposuction hem bay hem de bayanların tercih edebileceği, genellikle fazla yağ dokusunun fazla olduğu bölgelere ve en önemlisi de kilo verilmesi zor olan bölgelere ek olarak uygulanabilen bir cerrahi girişimdir. Günümüzde sıklıkla tercih edilen liposuction uygulaması, İstanbul başta olmak üzere tüm şehirlerde estetik cerrahlar tarafından güvenle gerçekleştirilebilmektedir. Vücudumuzda yer alan dirençli yağ dokularının alındığı bu operasyon genellikle 1-2 saat kadar sürmekte ve hastalar gün içerisinde ya da bazı durumlarda ertesi gün taburcu edilebilmektedir. Diğer estetik operasyonlara göre oldukça kolay olan bu işlemde hastalar güvenle işlerine ertesi gün dönebilmektedir.

Yağ Aldırma denildiğinde akla gelen liposuction yöntemi, son dönemlerde kendini geliştirmiş olarak lazer lipoliz adı verilen bir uygulama ile de yapılabilmektedir. Lazer lipoliz işleminin liposuction uygulamasından tek farkı isminden de anlaşıldığı gibi uygulamada ek olarak kullanılan bir lazer cihazının bulunmasıdır. Bu cihaz sayesinde yağ aldırma işleminin yanı sıra cilt altında toparlanma ve sıkılaşma da sağlanabilmektedir.  Bu işlemin en önemli ve tercih nedeni olmasındaki sebep ise operasyon sonrasındaki ödem ve şişliklerin liposuction işlemine göre daha az olmasıdır. Bu nedenle de tam anlamı ile yaşanan iyileşme süresi biraz daha kısa ve sancısız bir şekilde geçmektedir.  Doktorumuz Mert Demirel de yağ aldırma operasyonlarında şimdilerde bu sistemi tercih etmektedir.

www.mertdemirel.com internet sayfamızı ziyaret ederek ve hekimimiz ile birebir operasyonlar hakkında görüşebilmek için iletişim numaralarımızı ya da yine internet sayfamızda yer alan iletişim formlarımızı kullanabilirsiniz. Mert Demirel estetik cerrahi alanında son derece deneyimli ve kaliteli bir hekim olup, Estetik cerrahi alanında European Board sertifikasına sahip olan ender doktorlarımızdan biridir. Bu nedenle eğer estetik anlamda kaygılarınız var ve sizler de cerrahi operasyonlardan faydalanmak istiyorsanız  mutlaka ilk olarak doktorumuzla görüşmenizi önermekteyiz. Unutmayın ki estetik kaygılar sağlıksal açıdan kimi zaman önemli olmakla birlikte ruhsal anlamda da bizleri olumsuz etkileyebilmektedir. Bu durumları göz önüne aldığınızda da tüm estetik girişimler bazen hayat kurtarıcı olabilmektedir.

Detaylar için : www.mertdemirel.com/liposuction-yag-alma