• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Botoks uygulamasının fiyatları?

Botoks uygulamasının fiyatları?

Botoks ile kırışıklıkları yok edebiliyorsunuz ama nasıl? Daha doğrusu sizlere tam kararında botoks yapacak ve asla şişmiş, çiğ görünen ve hemen anlaşılacak bir botoks olsun istemiyorsunuz elbette. Aslında botoks tam ayarında yapıldığı taktirde ben buradayım diye bağıran değil, gayet doğal ve sizi güzel gösterecek bir şekilde kırışıklıklarınızı yok ediyor olacak. Botoks mimik çizgileriniz ya da yaş ile birlikte gelen kırışıklıklarınızı yok etmek için uygulanıyor ve yüz hattının hemen hemen ihtiyaç duyulan her bölgesinde başarıya ulaşabiliyor. Botoks uygulaması daha çok göz ve kaş çevresine ve yanak dudak kısımlarına kolaylıkla yapılıyor ve kırışıklıklar görünmez hale getirilmiş oluyor. Botoks uygulaması çok ince iğneler ile bölgede ki bulunan kaslara ilacın verilmesi ile yapılıyor ve orada hemen tedavi işleyip kırışıklıklar gerilmiş şekilde sizler ile buluşuyor. Dolayısı ile memnun olmadığınız bu kırışıklıklardan bu şekilde hem en kolay şekilde hem de en acısız şekilde kurtulmuş oluyorsunuz. Botoksu bir kere yaptırmak yeterli midir diye merak ediyor olabilirsiniz. botoks genellikle 6 ayda etkisini yitiren ve sizi eski halinize getiren bir uygulamadır. Bu sebeple kalıcı olarak sürekli devam etmek istiyorsanız her seferinde yenileyebilirsiniz.

Dudak çizgileri örneğin yaş alımı ile birlikte gerçekleşmeye başlar. Dolayısı ile de sizleri rahatsız eden ve yaşınızı ortaya koyan bir durumu ortaya koyar. Dudak çizgileri için yaptıracağınız botoks uygulaması ile yaklaşık 5 dakika içinde o kırışıklıklardan kurtulmuş oluyorsunuz. Dudak çizgileri uygulamasının yanı sıra aynı anda gerekli olan başka yüz hatlarınıza da yaptırabilirsiniz. Eğer sadece dudak çevresinde ki kırışıklar yok edilip diğer kısımlar kalırsa ortaya sizi tam memnun etmeyen bir sonuç çıkıyor olacak. Dudak çizgilerinin yanı sıra doktorunuzun sizlere önerdiği diğer bölgelere de yaptırabilirsiniz.

Botoks fiyatları ise cebinizi yakan bir ücret aralığında değil, kolaylıkla 6 ayda bir yaptırabileceğiniz bir tutan ile sizlere ulaşıyor. Botoks fiyatlarını öğrenmek için Doktor Mustafa Karataş ile görüşebilir ve web adresinden bilgi alabilirsiniz. Botoks fiyatları ve ayrıntılı bilgi Mustafakaratas.com adresinde detayları ile karşınıza.