• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Galatasaray'da transfer harekatı son durum Diarra ve Tiote imzaya yakın mı?

Galatasaray'da transfer harekatı son durum Diarra ve Tiote imzaya yakın mı?

Galatasaray'da transfer harekatı son durum Diarra ve Tiote imzaya yakın mı?

Galatasaray'da transfer harekatı son hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz sezon bu konuda sıkıntılar yaşayan ve taraftarın tepkisini çeken yönetim bu sezon adımlarını sağlam atıyor. Cavanda, Eren Derdiyok ve Tolga transferlerinden sonra taraftarla barışan yönetim teknik direktörün isteği doğrultusunda orta alana Selçuk İnan'a alternatif bir isim daha alacak. Bu isim Lass Diarra mı? Yoksa Tiote'mi olacak?

Tiote'yi geçtiğimiz gün İstanbul'a getiren Galatasaray yönetimi Newcastle United'da forma giyen oyuncu ike büyük ölçüde anlaştı. Teknik heyetin raporu doğrultusunda, bu oyuncusunun son 1 yıllık sürecini analiz ederecek hareket etme kararı aldı. Geçtiğimiz sezon Newscastle united bir alt lige düşerken kadroya eksikliği hissedilen Tiote herne kadar premier lig deneyimine sahip olsada, savaşçı oyun yapısı ile Felipe Melo'nun performansını aratmayacak kalitede bir futbolcu olarak ön plana çıkıyor. 

Lassana Diarra ise Moskova ekibi ile sorununu çözmesine rağmen, Galatasaray'dan talep edilen 5 milyon euro net paranın transferi olumsuz etkilemesinden dolayı mutsuz olarak tanımlanıyor. Galatasaray yönetimi Lass Diarra'nın bonservisini 3 taksit ile ödemek istiyor.

Diğer yandan Jason Denayer'in Belçika milli takımında şampiyonada tel tel dökülmesine rağmen Avrupa futbol piyasasında marka bir oyuncu olma yolunda ilerlemesi Galatasaray yönetimini bu oyuncunun bonservisini Manchester City'den alma isteğine yöneltiyor.

3 gün içerisinde sona erecek transfer sezonunun son günleri büyük heyecana sahne olmakta. Futbol otoriteleri Galatasaray'da Selçuk İnan döneminin artık kapanma evresine girdiğini belirtiyor. Galatasaray'da Tiote ve Diarra transfer edilirse, orta sahanın göbeğinde 2 dinamo yer almış olacak.

Habermark Spor Servisi