• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Wix web site fiyatları ve Wix Türkiye müşteri desteği

Wix web site fiyatları ve Wix Türkiye müşteri desteği

Wix web site fiyatları ve Wix Türkiye müşteri desteği

Tüm dünyada 129 milyon abonesi bulunan Wix'in Türkiye destek sayfası www.wixturkiye.net ve www.wixsitekur.net aracılığı ile daima ücretsiz teknik destek alabilirsiniz. Wix ile e-ticaret sitesi, wix ile sanal mağaza, wix ile web site kurma hakkında her şey. Wix müşteri desteği birimine ihtiyacınız olduğunda bu sitelerden yararlanabilirsiniz. Wix kaydol / Wix Kayıt, Wix ile web sitesi kurma hakkında detaylar

Wix ile web sitesi kurmak istiyorsanız Wix premium paketlerden birini satın almanız gerekmektedir. Wix'in sloganı '' ücretsiz web sitesi oluşturun '' olsa da, ücretsiz web sitesi oluşturduğunuzda Wix'in sizlere sunmuş olduğu ücretsiz web sitesi temalarından yararlanabilirsiniz. Fakat, ücretsiz kullanımı tercih ederseniz web sitenize domain bağlayamazsınız, Wix uzantılı bir web sitesi sahibi olmuş olursunuz, bu durum Google'dan index almanızı engelleyebilir.

Bu yüzden ister 2 yıllık, ister 1 yıllık isterseniz aylık fatura öder gibi aylık ödeme seçeneğini seçebilirsiniz. Wix ile web sitesi, sanal mağaza yada e ticaret sitesi oluştururken, isterseniz hazır web sitesi temlalarını seçebilir isterseniz Wix ADI ile yapay zeka kullanarak sadece bilgileri girip, adımları izleyerek otomatik olarak bir web sitesine sahip olabilirsiniz. Wix web sitesi fiyatları çok uygun ve kullanıcı dostudur.

Örnek birkaç web sitesi; 

Best online watch store USA ( İngilizce )

Men's watches online

Online watch store ( İngilizce )

Best website builder ( İngilizce )

Crear Una Pagina Web ( İspanyolca )

Fethiye canlı müzik ( Türkçe )

Örnek sitelerin tamamı Wix ile oluşturulmuştur.

Wix yıllık ödemelerde sizlere 1 yıllık ücretsiz domain ve 100 TL tutarında Google Adwords kuponu sunmaktadır ve 14 gün deme süreniz vardır. Eğer bir domaine sahipseniz,web sitenizi ücretsiz şekilde oluşturduktan sonra çok kolay adımlar ile web sitenize domaininizi '' DNS YÖNLENDİRMESİ '' yaparak bağlayabilirsiniz. Hazır web sitesi satın almak işte bu kadar kolay.

Wix Türkiye ile iletişim kurmak isterseniz www.wixsitekur.net ve www.wixturkiye.net adreslerinden iletişim formu doldurabilirsiniz.

Wix'e kayıt olmak için;

Habermark

Teknoloji

Emre Ata