• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Paramanya nedir? nasıl oynanır, yenilikleri

Paramanya nedir? nasıl oynanır,  yenilikleri

Paramanya nedir? nasıl oynanır,  yenilikleri. Son zamanlarda mobil telefon kullanıcılarının en çok tercih ettiği ios ve android oyunu '' Paramanya '' her geçen gün kullancısı sayısını arttırıyor. Para manya nasıl oynanır? Ve paramanya oyun teknikleri sorularının cevabı analiz yazımızda.

Paramanya'da bir zar ve oyuncu kartı ile hernagi bir oyuna aktılabilirsiniz. Paramanya 2 ve 4 oyuncu ile oynanabiliyor. İstersenız faceook ya da google platformu üzerinden oyuna bağlanablir ve arkadaş listenizdeki kişilerle oyun deneyimi yaşayabilirsiniz.

PARAMANYA OYUNUNDA DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER NELERDİR?

Paramanya'da oyun kazanabilmek için ilk olarak oyuncu kartınızı geliştirmeniz gerekmektedir. A, A+, S, B kartlar kullanabiiliyorsunuz. Her oyun bittiğinde derecenize göre altın ve xp kazanıyorsunuz, bunun yanında elmas alıyorsunuz. Elmas oyun içerisinde genellikle kazanılıyor, altın ile satın alamıyorsunuz, fakat dilerseniz kredi kartı ya da banka kartınız ile bu ürünleri satın alabilir, kart ve zarınızı geliştirebilirsiniz.

PARAMANYA'DA ZAR NASIL GELİŞTİRİLİR?

Paramanya oyununda zar çok önemli bir etkendir, zarınız ne kadar güçlü ve gelişmiş olursa, kazanma şansınız artmaktadır. Birçok zar seçeneğinin sunulduğu oyunda, her oyun sonrasında kazandığınız altınlar ile , ilgili menü kısmına gelerek kullanmakta olduğunuz zarı geliştirebilirsiniz.

PARAMANYA'DA YÜKSEK KART NASIL ELDE EDİLİR?

Dilerseniz para ile elmas satın alabilir ve karakter kartları edinebilirsiniz. Eğer sadece oynayarak gelişmek isteseniz, örnek olarak, 2 adet A yada A+ kartı maksimum 25 seviyeye geliştirdikten sonra, ilgili menüde  altın karşılığı birleştirebilir ve çok güçlü bir S kart elde edebilirsiniz.

OYUNDA ETKİLİ BAŞLANGIÇ İÇİN NE YAPMAK GEREKİYOR?

Oyunda etkili bir başlangıç yapabilmek için çift zar gelme ihtimalini satın almak zorundasınız. Böylece oyuna başlamak için atılan ilk zarda çift ya da tek seçeneğini kullanrak, ıssız adaya düşmeyi engellersiniz. Ve çift attığınızda tekrar siz devam ediyorsunuz. Böyelikle ilk turda rakiplerinize oranla daha çok mülk alabilir ve ilk sıraya yerleşlebiirsiniz.

KARTLARIN OYUN GİDİŞATINA ETKİSİ NEDİR?

Diyelim sizin son seviye bir A kartınız var ve bu kart ile oynuyorsunuzi fakat içerisinde bulunduğunuz mücadelede karşınızdakş rakipte S kart bulunuyor ve seviyesi 20. Şans oyunları ve mülk üzerine gekip kira verme durumlarında S kart sizden daha güçlü olduğu için olumlu sonuçlar S kart kullanıcısına tanınıyor. Örnek vermemiz gerekirse, siz şans oyununa geldiğinizde A kart kullanıyorsanız, ıssız adaya düş ya da 2 kat kira öde gibi seçenekler size çıkabiliyorken, S kart kullanan rakibiniz şans seçeneğine geldiğinde, zorla sattır, yada az kira öde gibi seçenekler ile karşılaşıyor.

Paramanya en popüler telefon oyunu olamk yolunda emin adımlarla ilerliyor. Paramanya'yı ios ya da android platformlarından indirebilirsiniz. Google Play'i kullanabilirsiniz.

Paramanya tanıtım videosu

PARAMANYA OYUN TEKNİKLERİ, KART KOMBİNASYONU VE DAHA FAZLASI BU VİDEODA!

Habermark