• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

The Walking Dead 6.sezon 1.bölüm izle, The Walking Dead 6. sezon HD başladı mı?

The Walking Dead 6.sezon 1.bölüm izle, The Walking Dead 6. sezon HD başladı mı?

The Walking Dead 6.sezon 1.bölüm izle, The Walking Dead 6. sezon HD başladı mı?

The Walking Dead 6.sezon 1.bölüm izle, The Walking Dead 6. sezon HD başladı mı?  Amerikan dizi endüstrisinin demirbaşları arasında yerini almış olan walking dead dizisi yeni sezonu ile izleyicisini şaşırtmaya geliyor. The Walking Dead 6. Sezon yenş fragman, The Walking Dead 6. sezon 1. bölüm Türkçe alt yazılı izlenecek mi? Walking Dead 6. sezon ne zaman başlayacak? Walking Dead Türkiye'de hangi kanalda? Sizler için araştırdık.

THE WALKİNG DEAD ARTIK KENDİNİ KOPYALIYOR ELEŞTİRİSİ

The Walking Dead 6.sezon yeni bölümler merakla bekleniyor. Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de hatırı sayılır bir hayran ve izleyici kitlesi edinmiş dizinin hakkında geçtiğimiz sezon çok eleştiri yapıldı. Dizinin fanarı 3. sezondan sonra artık bölümlerin sıkıcı olduğunu iddia ettiler. Sürekli aynı senaryonun gerçekleştiğini ve aynı olaylar zincirinin devam ettiğini belirttiler.

ZOMBİ FİLMLERİNİN ATASI

Ülkemizde zombi filmlerine ilginin büyük olmasının nedenlerinin başında, döneminin efsane oyun ve yazılım şirketi Camcom'un '' Resident Evil '' oyun serisidir. Bu seriyi oynayarak büyümüş bir jenerasyon, şu anda The Walking Dead isimli dizinin hayran kitlesindeki demirbaşları oluşturmaktadır. Zombi ve yaşıyan ölü içerikli dizi ve filmlerde her senaryoya ilham kaynağı olmuş bir oyundur. Asya ülkelerinde büyük ilgi gören zombi dizi – oyun konsepti maalesef ülkemizde pek tutmuyor. Bu yüzden ülkemizde pek bilim kurgu dizisi çekilemiyor.

YENİ SEZONDA THE WALKİNG DEAD ŞAŞIRTACAK MI?

Herkesin aklındaki soru işareti olan bu sorunun yanıtını hep birlikte alacağız.

İşte The Walking Dead 6. Sezon oyuncuları;

Norman Reedus (Daryl), Andrew Lincoln (Rick), John Bernthal, Sarah, Laurie Holden, Jefreyy DeMunn, Steven Yeun, Lauren Cohan  Danai Gurira, Wayne Callies yıldızlar topluluğu kadroda göze çarpan Walking Dead 2015 – 2016 oyuncuları.

Yürüyen Ölüler 6. sezon fragman ;

The Walking Dead 6. Sezon bölümleriyle Türkiye'de Fx tv'de yayınlanacak.

Habermark