• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Google News kayıt 2017, Web sitenizi Google News'e kayıt etmek, Video anlatım

Google News kayıt 2017, Web sitenizi Google News'e kayıt etmek, Video anlatım

Google News kayıt 2017, Web sitenizi Google News'e kayıt etmek,Video anlatım

Haber sitenizi Google News platformuna nasıl kayıt ettirebilirsiniz? Normal bir Web sitenizi Teknoloji sağlık ya ada magazin aklınıza ne geliyorsa, Google Haberler'e web site kayıt yöntemi nedir? Google News'e nasıl site eklenir sizler için araştırdık. Tüm dünya üzerinde geniş bir kitleye sahip olan ve her gün milyonlarca insanın haber okuduğu bu nacizane platformu sizler için inceledik.

Öncelikle Google News/Haberler platformunda stenizin yer alabilmesi için kriterler mevcut. Google sizden ne istiyor? Öncelikle tamamen ''Özgün haber ya da içerik '' yayınlamanız gerekmektedir. Bir haber ya da içeriği yayınlarken, minimum 150 kelimeden oluşmasına özen göstermelisiniz. Haber ya da içeriklere fotoğraf eklerken alt etiketi yapmayı unutmamalısınız. Google sizden Adense ya da Google News' dahil olmanız için ilk olarak bunları istemektedir.

Telif hakkı ihlal edecek içerikler kaçınmalısınız. Sitenizde Künyeve gizlilik şartlarını mutlaka oluşturmalısınız. Şimdi sizlere Google News/haberler platformuna web sitenizi kayıt ettirme kriterleriniz açıklayacağım.

  1. Özgün içerik : Sitenize bir veri yüklerken ya da bir makale yayınlarken mutlaka özgün olarak işinizi yapmalısınız, google mühendisleri ve örümcekleri bir haberi ya da içeriği nereden aldığınızı anlarlar. Makale özgünleştirme programlarından kaçının, elinizden geldiğince özgün haberler üretmeye çalışın. Deayları haberin sonundaki ilgili videoda bulabilirsiniz.
  2. Kullanışlı ve lisanslı web sitesi teması şart. İnsanların web sitenizi ziyaret ettiklerinde, güzel, berrak ve bilgiye kolayca ulaşabileceği bir web sitesi temazı kullanmalısınız. Benim size önerim, nethaberyazilim.com'un kullanmakta olduğum Ultra isimli temasıdır. Şuanda bu haberi okduğunuz haber sitesi, bu tema ile Google News platgormuan dahil edilmiştir.
  3. Fotoğraflara alt etiketi eklemeyi unutmayın. Google istediği rss, ve site haritası yanı sıra, içeriğe eklediğiniz fotoğraflara at etiketi ekleyin. Alt etiketi nasıl eklenir? Sorusunun cevabı için  ilgili videoyu inceleyebilirsiniz.
  4. Sosyal medyayı etkili kullanmak gerekli. Web sitenizi tanıtmak için mutlaka facebook, twitter, instagram yada pinterest ayrıca google + gibi platformlarda siteniz için hesaplar açın ve buralardan içeriklerinizi paylaşın.
  5. Habercilik ve bilgi paylaşımı kuranllarına mutlaka uymalısınız. Telif sorunu yaşatacak içerik paylaşımından kaöınmalısınız.
  6. Künye ve Gizlilik şartları bölümü oluşturmanız gerekmekte. Bu konu ile alakalı detayları videonuz yada web sitemizin ilgili bölümlerinden edinebilirsiniz.
  7. Google Webmaster Tools ve Google Analaytics kullanmalısınız. Bu iki platformada werb sitenizi kayıt ettirin.
  8. Google gibi getir özelliğini kullanın. Google gibi getir özelliğini nasıl kullanabileceğinizi ilgili videoda haberin son kısmında bulabilirsiniz.
  9.  Sitenizi güncel tutun ve gündemi ilgilendiren konular hakkında makaleler hazırlayın. 
  10. Mümkünse bir haber ajansına abone olun. 
  11. Backlink edinmek. Bu konu hakkında detayları videomuzda bulabilirsiniz.

Tüm bu altın kuralları uyguladığınızda web siteniz Google news platformunda yerini alabilir. Bütün koşulları tam olarak uygulasanız bile Google haberler platformuna dahil olmanızı onaylayacak yine Google'un kendisidir. Bu makale tamamen Google News paltformuna bir sitenin kayıt olabilme öyküsüdür. Kendi sitenizi Google News ya da haberler platformuna dahil edilme garantisi vermez.

Bütün bu konular hakkında detaylı anlatım ve uygulamayı videomuzu izleyerek öğrenebilirsiniz.

Google News / haberler kayıtlı haber sitesi açmak ya da varolan sitenizi kayıt ettirmek için ücretli destek hakkında herşey fiyat listesi için tıklayın!

GOOGLE NEWS KAYIT HAKKINDA BÜTÜN BİLMENİZ GEREKENLER BU VİDEODA

Habermark Teknoloji

Özel haber Emre Ata