• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

İnternet'ten para kazanma yöntemleri nelerdir? Google Adsense nedir? nasıl para kazanılır?

İnternet'ten para kazanma yöntemleri nelerdir? Google Adsense nedir? nasıl para kazanılır?

İnternet'ten para kazanma yöntemleri nelerdir? Google Adsense nedir? nasıl para kazanılır? İnternet'ten güvenli para kazanmak

Bu makalemizde sizlere Google Adsense hesabının ne işe yaradığını ve Google Adsense ile nasıl para kazanılacağını anlatacağım. İnternet'ten para kazanma yöntemleri arasında en güvenilir olanı Google Adsense olarak kabul edilir. Peki Adsense hesabı nasıl alınır? Adsense hesabı açmak, Adsense şartları ve kuralları nelerdir? Adsense başvurum reddedildi. Adsense beyaz reklam sorunu nedir? Tüm bu soruların cevaplarını kendi deneyimlerimizle sizlere açıklayacağız. 2017, internet haber, en son haber

GOOGLE ADSENSE NEDİR?

Adsense Google firmasının internet üzerinden reklam yayınlayarak para kazanılmasına olanak sağlayan en güvenilir yöntemlerden biridir. Web sitenize reklam panelleri yerleştirerek, sitenize gelen ziyaretçilerin reklamları görmesi ve tıklamasına vesile olduğunuzda bu işlem sonunda gösterdiğiniz reklam kadar para kazanmış oluyorsunuz.

GOOGLE ADSENSE NASIL ALINIR?

Adsense hesabına sahip olarak internet'ten para kazanmak için, öncelikle bir web siteniz  ya da blog sayfanız olmalıdır. Adsense'ye başvuru yaptıktan sonra reklam panellerinizin açıkması ve aktif olmasını beklemeni gerekmektedir. 

ADSENSE NEDEN ONAYLANMAZ? ADSENSE BAŞVURUM REDDEDİLDİ SORUNU

Adsense hesabınızın onaylanmama nedenlerinden en önemlisi, web siteniz yada blog sayfanızın yeni olması ya da '' kopya içerik – benzer '' içerik barındırması sonucu olabilir. Adsense hesabı sahibi olabilmek için web sitenize özgün içerikler girmelisiniz, kopya içerik eklemekten kaçınmalısınız ve en önemlisi sitenizi güncel tutmalısınız. Adsense başvurunuz reddediliyorsa nedenleri arasında bunlar olabilir. En önemli koşullardan biriside web sitenizde mutlaka künye ve gizlilik bildirimlerini yayınlayın. Bu konu hakkında detaylı bilgiyi haberimizin sonundaki videodan detaylıca alabilirsiniz.

ADSENSE BAŞVURU SÜRECİ NEDİR? ADSENSE BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Başvuru yaparken öncelikle Google'a Adsense yazarak ilgili sayfaya girin ve yönlendirmeleri izleyin, isim soy isim, şirket ismi, web sitenizin uzantısı ''url''si e mailiniz gibi seçenekleri doldurun. Bu başvuru kaydı alındıktan sonra E-Mail'iniz aracılığı ile size bir bildirim gelecektir. Bir süre sonra Adsense hesabı ilk aşamayı geçtiniz şeklinde bir bildirim gelebilir ve reklam panellerinizi oluşturarak, web sitenize yerleştirmeniz istenir.

ADSENSE BEYAZ REKLAM SORUNU

Adsense başvurusu yaptınız, onaylardan geçtiniz, reklam panelleri oluşturdunuz ve yayınladınız fakat reklamlarınız beyaz gözüküyor? Bu durum için endişelenmeyin web sitenizde bir sorun yok, ya çok fazla reklam yerleşimi yaptınız ya da henüz onay aşamasındasınız. Google Adsense her sayfa için 5 reklam şartı koymuştur, bunların 3 tanesi görüntülü adsense reklamı, 2 tanesi yazılı adsense reklamı olmak zorundadır. En çok karşılaşılan, reklamların onaylandı sitemde gözüktü ama sonra yeniden beyaz reklam haline geldi? Adsense'den ret maili aldım? Sorularının çözümü çok basittir. 

  1. Özgün içerikler girin
  2. Web siteniz ya da blog sayfanızdaki toplam içerik en az 300 350 adet olmalıdır.
  3. Gizlilik koşulları , kullanım şartları ve Künye bölümünü mutlaka sitenizde bulundurun. Ve Adminlerin ziyareçilerin rahatlıkla görebilecekleri yerlere yerleştirin.
  4. Güzel ve berrak bir web sitesi teması edinin, sitenize giren haber ve içeriklere kolayca ulaşabilsin.
  5. Kopya içerikten kaçının ve özgün içerikler girmeye özen gösterin
  6. Telif hakkı ve ilgili içerik kurallarına mutlaka uyun adsense ve google kural ve şarlarını mutlaka resmi siteden ziyaret ederek dikkatlice oyunun.

GOOGLE ADSENSE VE İNTERNET'TEN PARA KAZANMA YÖNTEMLERİ MAKALEMİZDEKİ TEKNİK DETAYLAR İÇİN VİDEOMUZU İZLEYEBİLİRSİNİZ

Kolayca web sitesi oluşturmak için Wix sizin için ideal seçim olabilir;

 

Habermark Teknoloji