• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan flaş Dağlıca açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan flaş Dağlıca açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan flaş Dağlıca açıklaması!

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hakkari’nin Dağlıca bölgesinde biri tabur komutanı olmak üzere, aralarında bordo bereli askerlerinde bulunduğu üç askerin şehit olmasıyla alakalı olarak açıklama yaptı, “Operasyonlarımız durmayacak, devam edecek. Biz bu vatanı 3-5 çapulcuya bırakamayız. Hele hele teröristlere asla. Bunlarla bu mücadele sonuna kadar devam edecek” ifadelerini kullandı.Cumhurbaşkanı Dağlıca hakkında ne dedi? Dağlıca son dakika, Dağlıca son durum, Dağlıca'da kaç şehit verdik?

KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’nın verdiği çalışma yemeğine katıldıktan sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

SINIRDA DÜŞÜRÜLEN İHA

Suriye sınırında düşürülen İHA’yla alakalı sorulan soruyu yanıtlayan Erdoğan, “Şu anda Rusya bize ait değil diyor. Başkaları yine aynı şekilde bize ait değil diyor ama incelemeler yapılıyor, tetkikler yapılıyor. O tetkikler neticesinde nereye ait olduğu ortaya çıkacak” dedi.

ANKARA’DAKİ TERÖR SALDIRISI SORUŞTURMASI

Ankara’daki terör saldırısıyla alakalı olarak elde edilen bir veri olup olmadığı sorusuna cevap veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Veriler çok. O veriler üzerinden zaten çalışmalar devam ediyor. Bu konuda ilgili savcılar çalışmalarını sürdürüyorlar. Bu çalışmalarla birlikte öyle zannediyorum ki çok fazla uzun sürmez. Çünkü neticeye götürücü veriler var. Bunun neticesinde bunlar da zaten açıklanır. Ama şu anda tabii çok değişik, farklı yorumlar yapılıyor. Bu yorumlara da pek irtibatı kurmamak lazım” açıklamasını yaptı.

DAĞLICA’DA 3 ASKERİMİZİN ŞEHİT EDİLMESİ HAKKIDNA AÇIKLAMA

Dağlıca’daki 3 şehit haberiyle alakalı sorulan soruya cevap veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bunlardan bir tanesi tabur komutanımız. 17 tane teröristin etkisiz hale getirildiği İçişleri Bakanım söyledi. Çatışma devam ediyor, böyle bir durum orada da söz konusu. Operasyonlarımız durmayacak, devam edecek. Çünkü biz vatanımızdaki mücadelede sulhu, sükunu sağlayana kadar operasyonların devamını göreceğiz, göreceksiniz. Çünkü devletin görevi her şeyden önce milletinin huzurunu sağlamaktır ve vatanını da sonuna kadar korumaktır. Biz bu vatanı 3-5 çapulcuya bırakamayız. Hele hele teröristlere asla. Bunlarla bu mücadele sonuna kadar devam edecek” şeklinde net ifadeler kullandı.

Habermark Son Dakika