• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Canan Karatay meslekten men cezası aldı mı?

Canan Karatay meslekten men cezası aldı mı?

Canan Karatay meslekten men cezası aldı mı?

Prof. Dr. Canan Karatay’ın 15 gün süreyle meslekten men edildiği iddia edildi. İddiayı yalanlayan Karatay ise, söz konusu haberlerle ilgili hukuki işlem başlatacağını kamuoyu bilgisine sundu. Canan Karatay son durum, Canan Karatay haberleri. Canan Karatay son dakika 21.10.2015

Türk Jinekoloji ve Obstetrik Derneği’nin İstanbul Tabip Odası’na müracaatı üzerine Prof. Dr. Canan Karatay’ın 15 gün süreyle meslekten men edilmesine karar verildiği ileri sürüldü. İddiayı yalanlayan Canan Karatay ise, yazılı bir açıklama yaptı. İşte o açıklama:

30 Temmuz Perşembe günü Türk Jinekoloji ve Obstetrik Derneği’nin (http://www.tjod.org/) internet sitesinde yer alan Türk Jinekoloji ve Obstetrik Derneği’nin İstanbul Tabip Odası’na müracaatı sonrasında ’Prof. Dr. Canan Karatay’ın 15 gün süreyle meslekten men cezası kararına varılmıştır. Detaylar ilerleyen zamanlarda paylaşılacaktır…’ duyurusu, bu basın açıklamasını yapmamı zorunlu kılmıştır. Şu an şehir dışında olduğum için sizlere sözlü açıklama yapamıyorum, yazılı olarak açıklamamı sunuyorum. İstanbul Tabip Odası, bugün (31.07.2015) bu haberi yalanlamış, kendilerine yaptığı şikâyetin henüz karara bağlanmadığını bildirmişlerdir. Ayrıca Türk Jinekoloji ve Obstetrik Derneği’nin Kasım 2014 döneminde şahsım adına savcılığa yaptıkları suç duyurusunun takipsizlikle sonuçlandığını da bu vesile ile bildirmek isterim. Şahsımı ve mesleki kariyerimi hedef alarak yapılan, halkı tedirginliğe sürükleyen yalan haberler için avukatım aracılığı ile haberi yapan ve gerçekliğini araştırmadan yayınlayan tüm kurumlar için hukuki ve cezai işlemleri başlatacağım.” şeklinde net ifadeler kullandı.

Canan Karatay'ın diet seçenekleri ve tavsiyeleri sayesinde bu yaz binlerce kişi fit ve zinde bir vücuda sahip oldu.

Habermark