• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Geleceğe Dönüş 2 filmi 21 Ekim 2015 kutlamaları

Geleceğe Dönüş  2 filmi 21 Ekim 2015 kutlamaları

Geleceğe Dönüş  2 filmi 21 Ekim 2015 kutlamaları

Tüm dünya ve ülkemizde de büyük bir hayran kitlesi bulunan Back to the future 3'lemesinin 2. filminde, ana karakter Marty McFly'ın 21 Ekim 2015 günü geleceğe yolculuk ettiği gün olarak tüm dünya üzerinde sosyal medyada kutlanıyor ya da vurgulanıyor. Twitter'da bulunan Kadıköy Belediyesi sosyal medya hesabı filmdeki 21 Ekim gününe vurgu yaparak bir tweet attı ve günün sosyal medya trendi haline geldi. Geleceğe Dönüş Filmi 21 Ekim 2015 tarihinin önemi nedir?  21 October 2015 Marty Mcfly.

Robert Zemeckis imzalı film sersinin, 2. filminde ana karakter Marty, bir sorundan dolayı 21 Ekim 2015 gününe gitmek için zamanda sıçrama yapıyordu. 1989 senesinde çekilen filmde, dönemim teknolojik gelişmeleri ve sinema sektörüne ince vurgular yapılmıştı. Bundan tam 26 sene önce insanlığın gelecekte nelere sahip olabileceği ve günlük kullanılan araçların ne şekilde gelişeceği hakkıdna birkaç vurgu yapılmıştı.

Ülkemiz açısından önemli sayılabilecek bir diğer olay ise, Facebook üzerinde açılan hayran sayfaları arasında, en büyük ve kapsamlı olan Geleceğe Dönüş hayran sayfasının kurucusunun bir Türk olmasıydı. Çok değil yakın geçmişte, milyonlarca beğenisi bulunan Geleceğe Dönüş sayfasından Türkçe yazılan bir mesaj bütün hayranları çok şaşırtmıştı.Sayfayı açan kişilerin başarısı ödülsüz kalmadı, ilgili sayfa sahibinin kendisine ait olan web sitesinde duyurduğuna göre, geleceğe Dönüş ekibi 30. yıl kutlamaları kapsamında kendilerini Amerika'ya davet etmiş ve çok güzel zaman geçirmişler.

İlgili makale için ; www. stuff.com.tr /2015/10/21/kurucusunu-gelecege-donus-ekibiyle-tanistiran-facebook-sayfasi/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Gelecğe Dönüş filmindeki 21 Ekim olayına sosyal medya'dan en güzel vurgu Kadıköy Belediyesi'nin twitter hesabından geldi.

Kadıköy Belediyesi attıpı bu tweet ile sosyal medyaki popülerliğine bir renk daha kattı.

GELECEĞE DÖNÜŞ FİLMİ GÖZÜNDEN 1989 YILINDA 21 EKİM 2015'TE DÜNYA NASIL OLACAK TI?

Günümüzde artık her evde bulunan Led, LCD, Plazma televizyonlar. 1989 senesinde daha Dev ekran televizyonlar ancak Bilim Kurgu filmlerine yer alırken, Robert Zemeckis ve ekibi bunu hayal ettiler ve Geleceğe Dönüş serilerinde bunu işlediler. Marty'nin işten kovulduğu sahne de duvarda dev bir televizyon görülüyor.

 

Dönemin 1989 yılında popüler olan korku filmi Jaws. Jaws o dönemde o kadar popülerdi ki, bu durumu ti ye alan Geleceğe Dönüş ekibi Jaws serisinin 19 defa daha çekileceğine vurgu yapmışlar.

 

Uçan arabalar. 21 Ekim 2015 tarihine gelindiğinde, Geleceğe Dönüş filmine göre arabalar ve taşıtlar uçabilecekti. Günümüzde şuan bu teknolojinin mümkün olmadığı belirtiliyor. Belkide jet yakıtı ya da arabaların uçmasına olanak sunacak yakıtların insanların karşılayamayacağı kadar pahalı olması nedeniyle bu teknoloji hayata geçirilmiyordur kim bilir?

İnsanoğlu'nun uçma sevdası senelerdir filmlerde hikayelerde romanlarda konu olmuştur. Uçan kaykaylara Geleceğe Dönüş filminde ayrı bir vurgu yapılmıştı. Özellikle Marty bu kaykayı geçmişe bile getiriyordu.Günümzde maalesef uçan bir kaykay yok.

Geşeceğe dönüş ekibi yakın zamanda 30. yılını kutladı. İnsanoğlunun hayal gücünün sınırşarı zorladığı bu film halen dünya üzerine izlenme rekorları kırıyor. Ülkemizde de Geleceğe Dönüş filmindeki 21 Ekim günü sosyal medya başta olmak üzre her platformda paylaşım rekorları kırıyor.

GELECEĞE DÖNÜŞ FİLMİ 30. YIL KUTLAMALARI İÇİN ALTTAKİ FOTOĞRAFA TIKLAYIN

JİMMY KİMMEL SHOW'DA GELECEĞE DÖNÜŞ 2015!

Geleceğe Dönüş Jimmy Kimmel Show ( back to the future)

Jimmy Kimmel Show'a muhteşem bir giriş yapan ve hayranlarını duygulandıran Geleceğe Dönüş Ekibinden Michael J. Fox  ve Christopher Lloyd 30 yıl sonra bir arada.Bütün bilim kurgu tutkunlarını sayfamızı beğenmeye davet ediyoruz!  Habermark.com

Posted by Habermark.com on 22 Ekim 2015 Perşembe

Universal stüdyoları resmi sayfasından Christopher Lloyd'un 21 ekim 2015 mesajı videosu

 

 

10/21/15! The Future is NOW! Doc Brown has a special message just for you. #BTTF2015

Posted by Back to the Future Trilogy on 20 Ekim 2015 Salı

 

GELECEĞE DÖNÜŞ 21 EKİM 2015 GTA5 VERSİYONU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN! 

Habermark Kültür Sanat

Özel haber Emre Ata