• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Anyswap (ANY) Nedir, Nasıl Alınır?

Anyswap (ANY) Nedir, Nasıl Alınır?

Anyswap platformu, birkaç farklı platformdan jetonların kolayca değiştirilmesine izin vermek için 2020’de başlatılan tamamen dağıtılmış bir protokoldür. Platform, tokenler arası ticareti ve takasları kolaylaştırmak amacıyla Defi alanına giren bir dizi ağdan biridir. Sistem bunu, belirlenmiş ECDSA İmza platformu aracılığıyla yapabilmektedir.

Şu anda Anyswap ağının, bazıları XRP, Tether ve Litecoin de dahil olmak üzere mevcut büyük kripto para birimlerinin %95’inden fazlasını bünyesinde barındırdığı bildiriliyor. Sistem ayrıca Fusion’ın Merkezi Olmayan Kontrol Hakları Yönetimi’nin (DRCM) desteğine sahiptir, bu, sistemin farklı blok zinciri ağları arasındaki jeton değişimlerinin akışını daha iyi yönetebilmesini sağlar. Anyswap ağı, birkaç ekosistemi birbirine bağlayan ve zincirler arası işlemlerin yürütülmesine izin veren bir dizi köprü kurmuştur.

Anyswap’ın (ANY) Kurucuları Kimlerdir?

Anyswap ağı, Fusion’ın şu anki CEO’su ve kripto para birimi topluluğunda saygın bir isim olan Dejun Qian tarafından kuruldu.

Qian, derecesini Fudan Üniversitesi’nden aldı ve 3.2 not ortalaması ile bitirdi. Eğitimini tamamladıktan hemen sonra, 11 yıl boyunca çeşitli kapasitelerde çalıştığı IBM şirketinde iş buldu. Şirketteki ilk görevi kıdemli müşteri ilişkileri yöneticisi olarak olmuş, daha sonra Müşteri birimi yöneticisi olmuştur. IBM’den ayrıldıktan sonra BitSE’de CEO oldu. BitSE’de en üst düzey yönetici iken, daha sonra Chainge finansta başka bir CEO pozisyonuna geçmeden önce Fusion vakfında baş vizyoner oldu.

Yıllar geçtikçe görevlerini yerine getirme konusunda yetkin olduğunu kanıtladı ve platformda gerekli görevlere yardımcı olmak için profesyonellerden oluşan bir ekip kurdu.

Anyswap (ANY) Ne İçin Kullanılır?

Anyswap sistemi, birkaç blok zinciri arasında bir bağlantı kurmak amacıyla oluşturulmuştur. Sistemin hükümleri, büyük bir koleksiyon arasında kripto para birimi belirteçlerinin takasına ve ticaretine izin verir. Sistem, esas olarak ECDSA İmza Desteği kullanılarak işlemleri gerçekleştirebilmekle birlikte, hizmetlerini sağlamak için başka birçok teknolojiyi de bünyesinde barındırmaktadır.

ANY, AnySwap’ın yerel belirtecidir. Belirteç, Fusion platform standartlarına uygundur ve yönetim nedenleriyle kullanılır. Herhangi bir sahip, AnySwap ağının çalışan düğümlerinde oy kullanma hakkına sahiptir.

Anyswap’ın (ANY) Benzersiz Noktası Nedir?

Anyswap ağı, platformun güvenliğini sağlamak için ağın özel anahtarının bitlere bölündüğü ve bir ağ düğümleri konsorsiyumu tarafından yönetildiği özel anahtar parçalama olarak bilinen bir prosedürü kullanan bir ağ olan Fusion tarafından desteklenmektedir. Özel anahtarın bu kısımları, platformun güvenliğini sağlamak için alım satım veya transfer gibi işlemler yapılırken sürekli olarak birbirinden uzak tutulur. Anyswap ağı ayrıca tamamen açık kaynaklı bir akıllı sözleşme sistemine sahiptir ve bu nedenle bireysel denetimlerden yararlanarak güvenliği sağlar.

Anyswap platformu, platformun merkezi olmayan olup olmamasına bağlı olarak doğrulama için kolay bir yol sağladığı için açık kaynaklı bir sistem olarak tutulmaktadır. Ağın en güçlü özelliklerinden biri, özel belirteçlerinin, kullanıcıların belirteçlerini anında değiş tokuş etmesinin bir yolunu açmasıdır. HERHANGİ bir belirteç, belirteç sahiplerine, merkezi olmayan borsasında listelenecek en uygun madeni paraları belirleme özgürlüğü de verir.

Anyswap’ı (ANY) Nasıl Satın Alabilirim?

Cryptocurrency kullanımının artması nedeniyle yıllar içinde gelişen çeşitli ihtiyaçlar olmuştur, bu nedenle farklı platformları birbirine bağlayan köprülere olan ihtiyaç artmıştır ve bu ihtiyaç Anyswap platformunun doldurduğu şeydir. Sistem, farklı blok zincirlerini birbirine bağlar ve çeşitli kripto para türleri arasında çapraz takasa izin verir ve böylece genel olarak daha yaygın hale gelmesine neden olur. Şimdi, birkaç borsada mevcut ve aşağıdaki adımlarla satın alınabilir.

  1. İlgilenen tarafların kripto ticaret platformunda bir hesap oluşturmaları gerekmektedir.
  2. Ardından, belirli bir miktarda fiat parayı kripto hesabına aktarmaları gerekir.
  3. İşlem onaylanana kadar beklemek zorunda kalacaklar, artık ALCX tokenlerini satın alabilirler.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505