• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

APENFT (NFT) Nedir, Nasıl Alınır?

APENFT (NFT) Nedir, Nasıl Alınır?

APENFT (NFT) Nedir, Nasıl Alınır?

APENFT, çoklu zincir işlevine sahip bir meta veri deposu, GameFi ve NFT ticaret platformudur. Misyonu, NFT dünyası ve güzel sanatlar dünyası için bir köprü olmak, yüksek kaliteli eserlerin NFT’ye dönüştürülmesine ve güzel sanatlara yatırımın demokratikleşmesine öncülük etmektir.

APENFT Nedir?

APENFT Marketplace, çoklu zincir işlevine sahip bir meta veri deposu, GameFi ve NFT ticaret platformudur. Ve tüm bunlar olurken, NFT ticaret platformu, NFT sanatçılarının yanı sıra güzel sanatlara da ev sahipliği yaptığı için, misyona en yakın ürünlerinden biridir. TRC-721 ve ERC-721 belirteç standartları tarafından desteklenir ve BitTorrent Dosya Sistemini (BTFS) kullanır.

Beeple, FEWOCiOUS, Pablo Picasso ve Andy Warhol gibi isimlerin eserlerine sahip NFT pazarı, hem kullanıcıların yüksek kaliteli yatırım fırsatları bulabileceği, hem de güzel sanatlar dünyasındakilerin varlıklarından para kazanabileceği bir yer olmayı hedefliyor. Dünyanın en iyi sanatçılarının %50’sinin önümüzdeki 10 yıl içinde blok zincirinde NFT olarak kayıtlı eserlerine sahip olacağını öngören APENFT, trendin öncülerinden biri gibi görünüyor.

APENFT Nasıl Çalışır?

APENFT, TRON , Ethereum ve BSC blok zincirleri üzerine kurulmuş çok zincirli bir platformdur. NFT’leri TRC-721/ERC-721 belirteç standartlarını kullanır ve NFT’leri için merkezi olmayan bilgi depolaması için BitTorrent Dosya Sistemini kullanır. BTFS, yüksek verimi BTFS’yi çok verimli kılan TRON ağını kullanır. APENFT, platformunda NFT oluşturma için düşük gaz ücretlerine de sahiptir. NFT’leri satın almaya, satmaya ve basmaya başlamak için bir TRONLink cüzdanı gereklidir.

Ve elbette, APENFT fiziksel sanata sahip olduğundan, söz konusu sanatı barındırmak için özel olarak donatılmış depolama tesislerine sahiptir. Bu tesisler için güvenlik, birden fazla koruma ve koruma ve görüntülemeye uygun hale getirilmiş bir ortam ile en üst düzeydedir.

NFT pazarı, birinin fiyat, koleksiyon, kripto ve kategoriye göre göz atmasına izin verir. Listeler, elbette, teklif verme ve satın alma işleviyle birlikte her bir çalışmanın bilgi ve işlem geçmişine sahiptir. Daha fazla orijinallik kanıtı sağlamak için APENFT’in doğrulanmış listelerin yanında bir doğrulama simgesi de vardır.

Binance 20 komisyon indirimi

APENFT’in Token Nedir?

NFT, APENFT’in yerel yönetim belirtecinin adıdır. Toplam arzı 999,990,000,000,000’dir ve web sitelerine göre, sahipleri oy kullanabilir, karları paylaşabilir ve NFT airdrop’ları alabilir.

$NFT Nasıl Alınır?

APENFT’in yönetim simgesi olan NFT, Poloniex gibi birden fazla borsada mevcuttur!

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 4816250