• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Paramparça ve Kiralık Aşk dizilerinin yeni bölümleri Artvin'de çekilebilir mi?

Paramparça ve Kiralık Aşk dizilerinin yeni bölümleri Artvin'de çekilebilir mi?

Paramparça ve Kiralık Aşk dizilerinin yeni bölümleri Artvin'de çekilebilir mi?

Ülkemizde ses getiren yayınlandığı dönemlerde televizyon ekranlarına milyonları bağlayan büyük yapımlar mevcut. Türkiye'de milyonlarca kişi sevdiği ve beğenerek izlediği dizilerin yeni bölümleri hakkında son gelişmeleri internet üzerinden araştırıyor ve çeşitli haber kaynaklarından bu bilgilere erişiyor. Erkan Petekkaya, Elçin Sangu gibi isimlerin yer aldığı dizilerin yeni bölümleri gündemde. Artvin güzel ülkemizin mükemmel doğasının bir yansıması. Paramparça ve Kiralık Aşk yeni sezon bölümleri Artvin'de çekilebilir mi?

Artvin mükemmel doğa örtüsü ve güzellikleri ile Karadeniz'in en muhteşem incilerinden sadece biri. Günümüzde Türkiye'de birçok ses getiren yapımda ülkemizin çeşitli güzel yöreleri ve tesisleri gösterilebiliyor. Bu duruma örnek olarak Kiralık Aşk dizisinde bölümlerin çekildiği mekanlar ve Paramparça dizisinde Bolu, Abant gölü gösterilebilir hatta Alanya'nın güzelliklerini bile gözlemleme şansını birçok insanımız bu şahane dizi sayesinde bulmuştur. Artvin'de kusursuz doğası ile birçok dizi ve film ekibinin uğrak yerlerinden olmaya aday.

ARTVİN SON GÜNLERDE CERATTEPE DOĞA DİRENİŞİ İLE GÜNDEMDE. PEKİ BU DİRENİŞ NEDEN?

Kurulması planlanan bir madenin Artvin'in doğal bitki örtüsünü bozacağı ve yemyeşil iklimin yok olmaya mahkum edileceği iddia edilerek yerel halk iş makinalarının maden çalışması yapmasına izin vermemeye çalıştı. Doğal güzelliklerinin para kazanmak uğruna yok edileceğini belirten yerel halkın 250 günü aşan bir direniş sergilediği haber kaynaklarında yerini aldı. Jandarma ve Polis birimi destekli bir takım kontrol altına alma çalışmaları bile gerçekleştirildi. Bu maden girişimi durdurulasada daha sonra yeniden düzenleme gerçekleştirilerek maden açılma girişimi tekrar edildi. Bu duruma dizilerden, filmlerden ve çeşitli sektörlerden birçok kişi ses çıkarttı ve bir video yayınlandı.

İŞTR ARTVİN'İN SESİNİ DUYURMAK AMACI İLE HAZIRLANAN O VİDEO

Ülke ekonomisinin gelişmesi için madencilik önemli bir sektör fakat bu durum gerçekleşirken doğal güzelliklerin zarar görmesi çevrecileri ve duyarlı insanları rahatsız etmeye devam ediyor. Kiralık Aşk ve Paramparça gibi ses getiren dizilerin yeni bölümleri Artvin'de yada Trabzon Hamsiköy'de çekilebilir mi sorusunun cevabı yanıtını bulmuş oluyor.

Özel Haber

Habermark

Emre Ata

İlgili haber;

HES PROJELERİ SONRASI OF İYİ DERE'NİN SON HALİ NASIL?