• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Konoplyanka Galatasaray transfer durumu , Lemina ve Vainqueur gelecek mi?

Konoplyanka Galatasaray transfer durumu , Lemina ve Vainqueur gelecek mi?

Konoplyanka Galatasaray transfer durumu , Lemina ve Vainqueur gelecek mi?

Galatasaray'da transfer harekatı devam ediyor. Gomis, Belhanda, Maicon transferlerini tamamlayan  Aslan, şimdi Felipe Melo'nun gidişinden  beri yeri dolmayan bölgeye İmbula, Lemina yada Vainqueur'ı transfer etme hesapları yapıyor. Ayrıca Atak oyuncusu Konoplyanka'nın bugün Galatasaray'ı resmi hesabından takip etmesi transferin gerçekleşme üzere olduğu iddiasını gündeme getirdi.Galatasaray transfer son haberler.

Konoplyanka özellikle sol kanatta çok etkili bir hücum adamı fakat sağ kanatta da büyük iş yapabiliyor. Belhanda'nın orta alanda Wasley Sneijder'in yerinde yada Sneijder ile birlikte oynama ihtimali doğarsa, muhtemelen Galatasaray orta sahası sol kısımda Belhanda, ortada Sneijder, ve sağ tarafta Konoplyanka olacak gibi görülüyor. İleri uçta ise Gomis'in yeni Drogba etikisi vermesi muhtemel.

Eğer Sneijder satılırsa, muhtemelen Belhanda orta kısımda olurken, solda Belhanda, sağ kısımda ise Garry Rodrigues ve Sinan Gümüş değişerek oynayabilir.

Felipe Melo'nun mevkisine ise İmbula, Lemina yada Vainqueur'dan en az 2 sinin kiralanarak alınması bekleniyor. Vainqueur ile ön protokol yapıldığı iddia edilirken, Selçuk İnan'ın alternatifi olması yada 60 dakikalık oyun içerisinde değişimli oynayabilmesi için Lemina'nın Juventus'tan kiralanması büyük bir ihtimal. İgor Tudor'un bunun için Torino takımındaki bütün bağlantılarıı kullandığı. Galatasaray'ın büyük bir proje ile takım kurduğu ve bu takımda yer alan futbolcuların yükseleceği bilgisini İtalyan'lara ilettiği bidirildi.

Konoplyanka'nın transferi ise yüksek ihtimal gözüküyor. Transfermarkt sitesinde 12.5 milyon euro karşılığı Alman temsilcisi Schalke 04'e transfer edildiği görülse de, Schalke'nin Kono'yı satmak yada kiralayarak gelir elde etmek istediği bildirildi. Cimbom ilk olarak Konoplyanka'yı transfer etme opsiyonu ile kiralamak istediği ve görüşmelerin olumlu geçtiği ajanslara düşen haberler arasında.

İşte Konoplyanka'nın Galatasaray'lı traftarları heyecanlandıran takibi;

Galatasaray'ın yeni transferleri Gomis, Belhanda ve Maicon Slovakya kamp fotoğrafları

Habermark Spor haberleri

Emre Ata