• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Kripto para satın almak için güncel Binance indirim kodları %20 ( 2021-2022 )

Kripto para satın almak için güncel Binance indirim kodları %20 ( 2021-2022 )

Kripto para satın almak için güncel Binance indirim kodları %20 ( 2020 -2021 )

Kripto para satın almak için güncel Binance indirim kodları %20 
( 2020 -2021 )

Selamlar,

Binance indirim kodları kullanarak %20 çevirme indirimi kazanmak için doğru adrese geldiniz. Günümüzde kripto para satın alarak yatırım yapmak en trend yatırım araçlarından birisi halinde geldi. Son 40 senedir en iyi yatırım aracı olarak görülmekte olan petrol, altın ve gümüş artık yerini yavaş yavaş kripto para birimlerine bırakıyor. Bitcoin ve Ethereum’un yükselişi ilk olarak 2018 yılında gerçekleşen sıçarama ile hayatımıza girdi. Uzun yıllar boyunca Bitcoin aşağı, Bitcoin yukarı birçok makale okuduk, birçok video izledik. Ama, tam olarak bu kripto para araçlarının ne kadar önemli olduğunu bütün insanlık 2018 yılında öğrenmiş oldu. Gezegenimiz üzerinde en güvenilir kripto para borası hangisi? Sorusu sorulduğunda, Binance kripto para borsası şuan ilk sırada yer alıyor. Binance indirim kodları ne işe yarar? Binance’a nasıl abone olunur? Binance indirim kodları nereden bulunur? Bütün bu soruların cevaplarını sizlere sunmaya çalışacağım.

Öncelikle günümüzde en popüler olarak kripto para birimlerini tanıyalım;

Bitcoin evrensel olarak tıpkı İngilizce’nin ortak dil kabul edilmesi gibi, bütün gezegende kripto para denilince akıllara gelen ilk birim olma özelliğini taşımaktadır ve en değerli kripto paradır. Bundan 7 sene önce Bitcoin alan insanalr günümzüde milyoner hayatı yaşamaktadır.

İkinci sırada ise Ethereum gelmektedir. Ethereum Bitcoin’e rakip bir para birimi olarak görülsede bir Bitcoin değildir. Özellikle yüklü alım satımlarda sürekli artan işlem bedelleri, yatırımcıları mutsuz edebilmektedir.

Cardano bütün borsalarda en popüler 10 kripto para biriminden birisi olarak kabul edilmektedir. gelecek vaad eden projesi, ve proje içerisinde yer alan donanımlı insanlar sayesinde, ayı ve boğa sezonlarında en çok kazandıran kripto para birimlerinden bir tanesidir.

Bancor coin, yine gelecek vaad eden bir anda 0.45 USD’dan, 2.5 USD’a fırlayabilme özelliğine sahip bu para birimi yatırımcılarına çok kazandıran bir kripto para olarak görülmektedir.

Link, özellikle bu sene ayı ve boğa sezonunda büyük bir yükseliş gerçekleştirmiştir. Yatırımcılarına inanılmaz paralar kazandırmıştır.

BNB, Binance borasının resmi para birimidir. BNB’de yatırımcılarıan çok fazla para kazandıran bir kripto para birimi olarak gezegen tarihindeki varlığını sürdürmektedir. Tüm dünyadaki kripto para alıp satımının %40'lık bölümünü barındırdığına inanılan Binance borsasında, insanlar herhangi bir kripto parayı satın alabilmek için BNB satın almak zorundadırlar. Peki neden? Çünkü en düşük işlem ücreti BNB parası ile yapılan alım satımlarda gerçekleşmektedir.

 

Binance İndirim Kodları% 20 (2020-2021)

Bu arada haksızlık olmasın, gezegenimizde işini iyi şekilde yapan çeşitli kripto para borsaları yer almaktadır. Kripto para satın alacağınız zaman bu borsalarıda incelemenizi öneriyorum. Ama benim görüşüm en güvenilir kripto para borsası olarak Binance’dır.

Şimdi adım adım kripto para satın alabilmek için Binance’a nasıl abone olunur görseller ile görelim.

  1. Binance web sitesine girin.

2. İndirim kodu ile Binance borsasına kayıt olmak

İşte herşey bu kadar kolay.

Binance indirim kodları ne işe yarar?

Binance indirim kodu kullandığınızda, örnek vermek gerekirse her kripto para satış işleminde komisyon bedeli ödemeniz gerekmektedir. BNB ile veya BTC ile alıms atım yaparken %5 %10 %15 %20 indirim kodu ile Binance abonesi olduysanız, satış işleminizde bu rakamlar kadar çevirme işlem indirimi kazanırsınız. Bu durum yüksek rakamlarla alım satım yapanlar için hayat kurtarıcı bir yöntemdir.

Güncel Binance indirim kodları 2020–2021

Aşağıda bulunan indirim kodlarını kullanarak belirtiken rakam kadar indirim ücreti kazanabilirsiniz.

Binance % 5 : QY9SI8G1

Binance %10 : YAVZY1FZ

Binance %15 : IB3V6EOK

Binance %20 ( En çok tercih edilen ): E68Q3TPC

Yukarıda belirtilmiş kodları kullanarak kolaylıkla Binance abonesi olabilir. Be hayat boyu kripto para çevirme işlemlerinizde indirim kazanabilirsiniz.

Makalenin bu kısmından sonraki bölümde, Binance ile kolayca kredi kartınız ve diğer ödeme sistemleri ile nasıl kolayca kripto para, Bitcoin, Ethereum satın alabileceğinizi öğrenebilirsiniz.

Kredi kartı ile Bitcoin ve diğer kripto paralar nasıl satın alınır?

Günümüzde kripto para satın almanın en kolay yolu Binance borsası olarak kabul edilmektedir. Saniyeler içerisinde abone olabilir ve kolaylıkla indirimli kripto para satın alabilirsiniz. İzlemeniz gereken adımlar ‘’ İndirim kodunuz ile Binance abonesi olduktan sonra ‘’ tam olarak şunlardır.

  1. Kredi kartı ile kripto para satın alma kısmına tıklayın;

Bu adımda istediğiniz ödeme yapma seçeneğini tıklayın ve ödeme ekranına gidin.

2. İkinci adımda Sistem size hangi kripto parayı hangi para birimi ile satın almak istediğinizi soracaktır. Bu adımda hangi ülkedeyseniz ve hangi para birimini kullanıyorsanızo para birimini ve ödeme stilinizi seçin.

Miktarı belirleyin, satın almak istediğiniz kripto para birimini seçin ve AL butonuna tıklayın. İşte herşey bu kadar basit ve kolay.

Video olarak nasıl kripto para satın alabileceğinizi aşağıdaki videodan öğrenebilirsiniz;

 

Evet sevgili yatırımcılar, bu makalemde sizlere Binance indirim kodları hakkında yardımcı olmak istedim. Ayı ve Boğa sezonlarında en yüksek kazancı elde edebilmenizi diliyorum. Lütfen şu para bu kadar olarak, şu kripto para şu kadar değerlenecek şeklinde net konuşan kişilerin söylemlerine kulak asmayın, objektif ve yüzbinlerce kişi tarafından takip edilen ve takdir edilen, ekonomi kanallarında çeşitli analiz programlarına katılan kripto para uzmanlarının seslerine kulak verin.

Saygılarımla

Emre Ata

 

www.buycryptocoin.net  net Kurucusu