• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

MX Token (MX) Nedir, Nasıl Alınır?

MX Token (MX) Nedir, Nasıl Alınır?

Döviz tokenlerinin artan değeri, kripto piyasasında borsaların ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor. Borsa jetonları bu öngörülemeyen pazarda değerlerini kanıtlamaya devam ettikçe, daha fazla tüccar onları satın almak ve depolamak için akın edebilir. MEXC’nin yerel tokeni MX, son zamanlarda MEXC’nin MX 2.0 girişimlerini başlatmak üzere olduğunu söylediğinde popülerlik kazanmıştır, haberler kripto toplulukları arasında yaygın tartışmalara neden olmuştur. Geçtiğimiz dönemlerde, MX’in token fiyatı, grafikte alışılmadık yükseklere çıkmıştır. Bu yazıda, MX token kripto yatırımcıları için neyin iyi bir seçim yaptığını anlamaya çalışacağız.

MX İyi Bir Yatırım Mı?

Blockchain ekosisteminin altyapısına yatırım yapabilmek her zaman akıllıca bir harekettir. Bir anlamda, borsalar ve ticaret platformları iş dünyasında her zaman önemli ve temel olacak ve hızla artan sayıda yeni gelen kripto dünyasının bir parçası olmaya hazır olduğundan, hem merkezi hem de merkezi olmayan tedarikçiler vazgeçilmezdir.

İnsanlar, BNB ve CRO gibi popüler borsa yerel belirteçlerinin yarattığı önemli servet etkisini fark ettiler. Gerçek şu ki, bugün toplam piyasa değeri 173 milyar dolar olan yüzlerce borsa tokeni daha var. MX jetonu son zamanlarda 3,7 USDT/token zirvesine yükseldi, 2018’de 0,0092USDT fiyatla piyasaya sürülmesinden bu yana büyük bir artış. Token, 2021’in başından bu yana %1500’ün üzerinde arttı. MX’in en yüksek artışı, dönemin başlangıcına kadar %2000’in üzerine çıktı. İstatistikler, 200.000’den fazla MX sahibinin olduğunu 2020 yıllarından bu yana 70 milyon doların üzerinde kazandığı görülmekte. Erken yatırımcılar için MX jetonunun getirisi 400 kat artış yaşanmıştır. MX belirteci açıkçası pazarda büyük bir başarıdır.

MX Token (MX) Nasıl Satın Alınır?

MX Token (MX) satın almayı düşünüyorsanız, ticaret amacı ile Bitcoin (BTC) veya Ethereum (ETH) olarak kısaltılmış olmanız gerekecektir. Bir banka hesabı veya kredi kartı kullanarak kripto para birimi satın almak için en iyi siteleri belirlemenize yardımcı olabilmesi için bu yazıda başlıca kripto para borsası Binance ile nasıl alınacağını inceledik.

Adım 1: Binance hesabı nasıl oluşturulur

Adım 2: İlk Bitcoin’inizi (BTC) satın alın

Adım 3: Kriptolarınızı Altcoin Exchange MXC’ye Aktarma

Adım 4: BTC’yi Borsaya Yatırma

Adım 5: MX Token (MX) Alım Satım

Artık gönderdiğiniz Bitcoin’lerle MX Token (MX) satın almak için MXC’ye geri dönebilirsiniz. mxc exchange Farenizi “Exchange” üzerine getirin ve “Standart”a tıklayın, ardından ticaret menüsünü göreceksiniz. Ardından, sağ sütunda “BTC” çiftini seçtiğinizden emin olun ve arama çubuğuna “MX” yazın. Madeni paranızı zaten taşıdıysanız, üzerine tıklayın ve şimdi sayfanın ortasında bir MX/BTC fiyat tablosu göreceksiniz. Ardından, satın alma emirlerinin en basit türü olduğu için “Piyasa” sekmesini seçin. Ayrıca, yüzde düğmelerini tıkladığınızda miktarı yazabilir veya BTC depozitonuzun ne kadarını satın almanız için harcamak istediğinizi seçebilirsiniz. Her şeyi onayladıktan sonra, “MX Satın Al”ı tıklayın. Artık MX’inize sahipsiniz!

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505