• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

MetisDAO (METIS) Nedir, Nasıl Alınır?

MetisDAO (METIS) Nedir, Nasıl Alınır?

Yatırımcıların son yıllarda sektöre büyük ilgi göstermesi nedeniyle birkaç kripto para birimi ortaya çıktı. Coinmarketcap.com’a göre şu anda dünya çapında 17.931’den fazla kripto ve 455’ten fazla borsa var. MetisDAO 2021’de büyük ilgi gördü ve birkaç önemli kripto para tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaştı.

MetisDAO (METIS) Nedir?

İyimser Toplama ruhuna dayanan MetisDAO, Metis Toplaması adı verilen karmaşık olmayan, yüksek oranda genişletilebilir ve tam olarak işleyen bir Katman 2 çerçevesi üretmeye odaklanan bir Merkezi Olmayan Otonom Kuruluştur (DAO).

Uygulamaları ve işletmeleri Web 2’den Web 3’e taşımayı desteklemeyi amaçlar. Platformun genişletilebilir protokolü, takas edilemeyen token (NFT) platformları, merkezi olmayan sosyal platformlar, kitle fonlaması, verim çiftçiliği, merkezi olmayan borsada alım satım vb. gibi birçok kullanım durumunu destekler. Buna ek olarak, açık kaynak geliştiriciler, etkileyiciler, oyun, serbest çalışanlar vb. gibi çeşitli topluluklara da destek sunar.

Metis, geliştiricilerin veya diğer ilgili toplulukların uygulamalarını ve topluluklarını hızlı bir şekilde oluşturmalarına yardımcı olmak için Merkezi Olmayan Otonom Şirket (DAC) çerçevesini Katman 2 altyapısıyla entegre etmeyi amaçlıyor. Buna ek olarak MetisDAO, Ethereum protokolünde gerekli olan dezavantajlar ve maliyetler olmadan geliştiriciler ve topluluk liderleri için DeFi ekosisteminin geliştirmelerini, işbirliğini ve diğer avantajlarını kolaylaştırmayı da amaçlamaktadır.

Başka bir deyişle Metis, platformunda DApp’ler ve DAC’ler yapmayı o kadar basitleştirmeyi hedefliyor ki, blok zincirine yeni başlayanlar bile onu sorunsuz bir şekilde inşa edebiliyor. METIS, platformun çeşitli borsalarda bulunan yerel belirtecidir.

METIS Neden İyi Bir Yatırımdır?

MetisDAO’nun ana avantajlarından biri, Web 3.0’a geçişi olabildiğince kolaylaştırmasıdır. METIS gibi özel bir Katman 2 çözümü olmadan, çevrimiçi mağaza veya kitle fonlaması platformu gibi geleneksel bir Web 2.0 işletmesi veya organizasyonu için NFT’ler ve DeFi gibi özellikleri uygulamak çok zor olurdu.

MetisDAO sayesinde artık durum böyle değil. METIS, yüksek düzeyde ölçeklenebilir olduğundan ve blok zincirine yeni başlayanlar düşünülerek tasarlandığından, gelişmiş, merkezi olmayan işlevlerle geleneksel web platformlarını geliştirmek için kullanılabilir.

METIS’in iyi bir yatırım olmasının bir başka nedeni de, ETH blok zincirinin meşhur yüksek ücretleri olan ana akım Ethereum’un benimsenmesinin önündeki önemli bir engeli ortadan kaldırmasıdır. Metis Rollup protokolü ile bireyler ve işletmeler, yüksek ücretler ödemek zorunda kalmadan Ethereum tabanlı çözümleri kullanmanın keyfini çıkarabilir.

METIS ekosisteminin geliştiriciler, işletmeler ve kuruluşlar tarafından Web 3.0 platformlarının işlevselliğini büyük ölçüde geliştirmek için kullanılabilecek çok sayıda ekstra araç paketi içerdiğini de belirtmek önemlidir. Bu araçlar, merkezi olmayan topluluklar oluşturmayı çok daha kolay hale getirmek ve düşük maliyetli, yüksek verimli bir ortamda işbirliğini teşvik etmek için tasarlanmıştır.

METIS Kripto Nereden Alınır?

METIS’i Gate.io, MEXC, BitWell, BKEX ve HotBit gibi kripto borsalarından satın alabilirsiniz. METIS bir ERC-20 (Ethereum tabanlı) token olduğundan, METIS’i Uniswap ve Sushiswap gibi tüm Ethereum DEX’lerinde de satın alabilirsiniz.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505