• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

MediBloc (MED) Nedir, Nasıl Alınır?

MediBloc (MED) Nedir, Nasıl Alınır?

MediBloc, birkaç yıldır üzerinde çalışılan çığır açan bir teknolojidir. İnsanlar genellikle blockchain teknolojisinin sağlık sektörüne nasıl yardımcı olabileceğinden bahsetti. Diğer girişimler aynı şeyi başardığını iddia etse de, hepsi MediBloc kadar umut verici değil.

Bir doktorun, doğru tanı koyabilmesi için hastasının tıbbi geçmişinin kapsamlı ve eksiksiz bir kaydını alması son derece zor olacaktır. MediBloc, sisteme her yeni giriş için özgün güncellemeler ile hastanın tüm tıbbi geçmişini toplayan bir veri entegrasyon sistemidir, böylece hastanın tıbbi geçmişinin tamamı sistemden herhangi bir zamanda alınabilir.

MediBloc Hakkında

MediBloc, açık kaynak protokolüne göre “hastalar, sağlık hizmeti sağlayıcıları ve araştırmacılar için blok zincir teknolojisi üzerine kurulmuş merkezi olmayan bir sağlık bilgi ekosistemidir”. Blockchain teknolojisi, doktor ziyaretleri ve değişiklikleri kaydetme dahil olmak üzere sağlık bakımınızın tüm yönlerini izlemesini ve kaydetmesini sağlar. Bir hastanın tıbbi geçmişinin tamamını tek ve özlü bir formatta derleyerek, hastalar güvenilir, koruyucu aile hizmeti alabilir ve insanlara kendi bilgilerini yayma kontrolü verilebilir.

Ayrıca, kendi para birimi MediBloc (MED), bir ödül sistemi aracılığıyla rekor içerik paylaşımını teşvik edecek. Hastalar ve sağlayıcılar, ağa katılımları için ödüllendirilecek ve hastalar, Medibloc ortaklarıyla düzenli tıbbi işlemlere (örneğin ilaç ve sigorta ödemeleri) başlamak için belirteçleri kullanacak.

MediBloc (MED) Nedir?

MediBloc, Ethereum Sanal Makinesi tabanlı merkezi olmayan bir yazılım platformudur. Hastalara tıbbi kayıtları ve verileri üzerinde kontrol sağlamanın yanı sıra bunlara kimin erişebileceğini belirleme yeteneği sağlıyor gibi görünüyor. Günümüzde insanlar farklı bir doktora gittiğinde aynı kontrollerden geçmek ve tüm bilgilerini vermek zorunda kalıyor. Tüm bu bilgiler MediBloc aracılığıyla anında iletilebilir, bu da daha iyi hasta bakımı ve tedavisine izin verirken zamandan ve paradan tasarruf sağlar. Ayrıca HIPAA düzenlemelerine uygundur ve blok zinciri verilerine yetkisiz erişimi yasaklar.

Hasta tıbbi verileri, sağlık hizmetlerinde ülkeler arasında çeşitli sağlık kuruluşları ve ajansları arasında dağıtılır ve yayılır. Doktorunuz tıbbi kayıtlarınıza erişebilecektir. Verileri tarayan ve toplayan sağlık ekipmanı ve araçları da tıbbi bilgilerinizin küçük bir miktarını kaydeder.

MediBloc’un Kurucuları Kimdir?

MediBloc, hastalar, klinisyenler ve araştırmacılar için blok zinciri tabanlı bir veri paylaşım hizmeti oluşturmak isteyen iki doktor, Dr. Allen Wookyun Kho ve Dr. Eunsol Lee tarafından kuruldu. Her iki doktor da yazılım geliştiricileri olarak hatırı sayılır bir uzmanlığa sahip olsa da, daha önce Galaxy S için kıdemli yazılım mühendisi olarak çalışan ve Samsung Electronics’te eşler arası sistemler alanında uzmanlaşan Dr. Kho, daha sonra kariyerini değiştirerek diş cerrahı ve birkaç yıl doktorluk yaptı. Dr. Lee, kurul onaylı bir radyolog ve biyomedikal teknoloji uzmanıdır.

Kurucu ortaklar, güvenilir bir sistem oluşturmak için gerekli uzmanlığa ve kimlik bilgilerine sahip yetenekli mühendisler, geliştiriciler ve blok zinciri uzmanlarından oluşan bir havuz tarafından desteklenmektedir.

MediBloc (MED) Nereden Satın Alabilirsiniz?

MediBloc jetonlarını satın almak için önce BTC veya ETH’ye sahip olmanız gerekir. BTC veya ETH’ye sahip olduğunuzda, Coinrail ve Gate.io gibi değişim platformlarını kullanarak MED satın alabilirsiniz. Şu an itibariyle, bunlar MED’de işlem gören borsalardır. Qtum çekirdek cüzdanı, MED’i depolamak için kullanılabilir. MediBloc jetonları artık Upbit, Gate.io, Bittrex ve Korbit dahil olmak üzere en tanınmış ve saygın platformlardan bazıları dahil olmak üzere birden fazla borsada işlem görmektedir.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505