• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Ak Parti Milletvekili adayının seçim aracına saldırı!

Ak Parti Milletvekili adayının seçim aracına saldırı!

Ak Parti Milletvekili adayının seçim aracına saldırı!

AK Parti Ankara Milletvekili Adayı Devlet Şankazan’ın seçim aracı saldırıya uğrarken, araç sürücüsü hafif şekilde yaralandı. Ak parti vekiline saldırı. Ak Parti son dakika. Ak parti milletvekili adayına kim saldırdı? Ak Parti saldırı haberi 28.10.2015 Devlet Şankazan kimdir? Delvet Şankazan saldırı haberi.

ELimize ulaşan bilgilere göre, AK Parti Ankara Milletvekili Adayı Şankazan’ın seçim aracı Mamak ilçesi Tuzluçayır Mahallesi’nde saldırıya uğradı. Olayda sürücü hafif şekilde yaralandı.

Şankazan, saldırganların kim olduklarına dair ellerinde net bir bilgi olmadığını belirterek, “Elimizde kesin bir bilgi olmadan her hangi bir grubu suçlamak doğru olmaz. Mamak bölgemizde bugün programımız var. Bu bölgede bulunan seçim aracımıza saldırıyı gerçekleştiriliyor. Saldırıyı yapanları şiddetle kınıyoruz. Hangi partiye mensup olduklarını halkımız biliyor. Bir parti aracının geçişine tahammülü olmayanlar gerçekten kınıyorum. 1 Kasım’a günler kala, maalesef böyle olaylara karşı karşıya kalıyoruz” şeklinde açıklama yapıldı.

AK Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer, Hocalı Caddesi ile Anadolu Bulvarı kesişiminde aracın saldırıya uğradığını belirtti ve kamoyuna şu bilgiyi sundu, “Bu tür saldırılar, hareketler çalışmalarımızdan yıldıramaz. Akamete uğratamaz” açıklamasını kamuoyu bilgisine sundu.

Şankazan’ın seçim aracını kullanan ve kazadan hafif yaralı kurtulan Celal Başer, AK Partilileri istemeyen grup tarafından saldırıya uğradığını belirterek, “Arabamı sopalarla bu hale getirdiler. O arada ben U çektim, canımı zor kurtardım. Kaçtık. 10 kişi saldırdılar. Önce arabanın ön camına saldırdılar, sonra arka cama ve iki kişi de tekmeyle aynamı kırdılar. Saldıranlar gençti, 22-23 yaşlarında” dedi.

Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.