• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

İstanbul Kağıthane’de 2 taksici öldürüldü!

İstanbul Kağıthane’de 2 taksici öldürüldü!

İstanbul Kağıthane’de 2 taksici öldürüldü!

Kağıthane Çeliktepe’de bir börekçiye kahvaltı yapmaya gelen 2 taksici ile madde bağımlısı olduğu iddia edilen 5 şahıs arasında çıkan bıçaklı kavgada bıçaklanan 2 taksici hayatını kaybetti. İstanbul son dakika, İstanbul Kağıthane'de öldürülen taksiciler, Öldürülen taksiciler son durum 22.12.2015, İstanbul'da taksicileri kim öldürdü?

 

Olay, saat 04.30 sıralarında Kağıthane Çeliktepe İsmet İnönü Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, gece mesai yapan taksici Serdar Aydın (40), değişim yapmak için cadde üzerindeki börekçinin yanına geldi. Burada mesai arkadaşı Emrah Kılıç (30) ile buluşan Aydın, değişimi yaptıktan sonra kahvaltı yapmak amacıyla börekçiye girdi. Kahvaltı yapmaya başlayan taksicilere o esnada börekçide kahvaltı yapan 5 madde bağımlısı şahıs sözlü olarak sataştı. Bir süre devam sözlü tartışmanın ardından taksiciler kahvaltılarını yaparak dışarıya çıktı. Ancak şahısların arasında devam eden tartışma bir anda bıçaklı, yumruklu kavgaya dönüştü.

Şahısların kavga ettiğini gören dükkan çalışanları şahısların arasında girerek ayırmaya çalıştı. Ancak madde bağımlısı olduğu iddia edilen şahıslar, Aydın’ı göğsünden tek bıçak darbesiyle, Kılıç’ı ise karnından ve göğsünden 2 bıçak darbesiyle yaraladı. Olayın ardından madde bağımlısı şahıslar olay yerinden hızlıca uzaklaşırken, çalışanlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Aydın’ı Kağıthane Devlet Hastanesi’ne, Kılıç’ı ise Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırarak tedavi altına aldı. Kılıç ve Aydın yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatlarını kaybetti.

Olay yerine gelen polis ekipleri ise madde bağımlısı şahısları yakalamak için çalışma başlatıldığı kamuoyu bilgisine sunuldu.

SAĞLIK KONTROLÜNE GETİRİLEN ŞAHISLAR YAKINLARI TARAFINDAN LİNÇ EDİLMEK İSTENDİ

Aydın’ın ölüm haberini alan yakınları sabah saatlerinde hastaneye koştu. Yakınlarının hastane önünde bekleyişi sürerken polis ekiplerinin yaptığı çalışma sonrasında gözaltına alınan şahıslar da, sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Kağıthane Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Aydın’ı ve Kılıç’ı bıçaklayan şahısların acilden girdiğini gören yakınları bir anda şahıslara saldırdı. Saldırı nedeniyle ortalık karışınca polis ekipleri de arada kaldı. Bunun üzerine olay yerine takviye olarak çevik kuvvet polisi sevk edildi. Aydın’ın yakınları tarafından linç edilmek istenen şahıslar, polis ekipleri tarafından güç bela hastaneye sokuldu. Olay yerine gelen çevik kuvvet polisleri hastane ve morg çevresinde geniş güvenlik önlemi aldığı belirtildi.

OLAY YERİ İNCELEME EKİPLERİ VE SAVCI OLAY YERİNDE İNCELEME YAPTI

Öte yandan hastanede yaşanan gerginliğin sona ermesinin ardından olay yeri inceleme ekipleri ve cumhuriyet savcısı inceleme yapmak üzere hastaneye geldi. Hastanede savcı ile inceleme yapan ekipler, delilleri torbalara koyarak hastaneden ayrıldı. Evli ve 13 yaşında bir çocuğu olduğu öğrenilen Aydın’ın yakınları olay yerinde sinir krizi geçirdi. Kılıç’ın ise nişanlı olduğu, yakın zamanda evleneceği öğrenildi. Aydın’ın cenazesi hastanenin morgundan alınarak incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Olayın görgü tanığı Gaffur Güneş, “Gece 05.00 sıralarında 2 müşteri içeriye geldi. Onun dışından 5 tane daha geldi, sonrası sözlü bir sataşma olmuş. Ben arkaya geçmiştim, geldiğimde kapışıyorlardı. Şahıslar taksicilere sataşmışlar sonra birbirlerine girince ben onları ayırmaya çalıştım. Baktım ki 1 tanesi yaralanmış, diğerine yönelmişlerdi. O esnada biri bıçak çekmiş. 1’i dükkanın önünde bıçaklandı diğeri de aşağıda bıçaklandı. Sonra polis ve sağlık ekiplerine aradım. Emniyete ifade vermeye gittiğimde birinin öldüğünü öğrendim” şeklinde net ifadeler kullandı.

Polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattığı açıklandı.

Habermark