• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Binance Futures Vadeli İşlemler Nasıl Kullanılır?

Binance Futures Vadeli İşlemler Nasıl Kullanılır?

Binance Futures Vadeli İşlemler, tüccarlara en iyi ticaret deneyimini sağlamak için sürekli olarak listelenen yeni paralarla çok çeşitli kripto para birimleri sunar. Kullanıcılar, işlemlerini gerçekleştirmek için düşük işlem ücretlerinden, cömertçe geniş bir kaldıraç yelpazesinden ve yüksek likiditeden yararlanabilirler. Kullanıcıların 7/24 korunmasını sağlamak için birden fazla güvenlik özelliği ve hatta 300 milyon dolarlık bir Sigorta Fonu devreye alındı. Kripto türevleri ticaretinin daha popüler hale geldiği bir sır değil. Her gün daha fazla tüccar, piyasanın yönü ne olursa olsun hızlı kar elde etme fırsatını değerlendiriyor. Aslında, teklif yelpazesi genişlemeye devam ederken, her ay trilyonlarca dolar işlem görüyor. Binance ile, tüccarlar ticaret söz konusu olduğunda çok çeşitli seçeneklere sahiptir. Önde gelen platform sadece spot ticaret sunmakla kalmaz, aynı zamanda kullanıcılar 7/24 marj, opsiyon ve vadeli işlem ticareti yapma seçeneğine de sahiptir. Kripto para birimleri satın almak ve satmak hiç bu kadar erişilebilir olmamıştı. Öyleyse Binance’in neden dünyanın önde gelen kripto borsası olduğunu ve neden onda vadeli işlem yapmanız gerektiğini keşfedelim!

Neden Binance Vadeli İşlemlerini Kullanmalısınız?

Binance, Vadeli İşlemlerde iki seçenek sunar;

  • USD-M Vadeli İşlemleri: Yatırımcılara vade sonu olmaksızın 125 kata kadar kaldıraç sağlar.
  • Coin-M Vadeli İşlemleri: Bu durumda, Binance Futures Vadeli İşlemler 125x kaldıraç ve son kullanma tarihi olan veya olmayan marjlı tokenler sunar.

Binance ile Vadeli İşlem İşlemlerinin Yararları

Biri sadece bir gecede lider kripto borsası olmaz. Bunun yerine, her seferinde bir imparatorluk inşa edilir. Binance, tüccarlara hedeflerine ulaşmalarını sağlayacak birçok finansal ürün sunmak için merdiveni tırmandı.

  1. Binance Vadeli İşlemler, çok çeşitli kripto para birimleri sunar. Kullanıcıların DeFi jetonlarından Dogecoin ve Shiba Inu gibi memecoinlere kadar her şeyi takas etmelerini sağlayan 530’dan fazla kriptodan kriptoya ticaret çifti vardır. Tüccarlara en iyi ticaret deneyimini sağlamak için sürekli olarak yeni paralar listeleniyor.
  2. Muazzam alım satım çiftleri seçimi sayesinde Binance Vadeli İşlemler, piyasadaki en likit türev borsalarından biri haline geldi. Tüccarlar her zaman alım ve satım emirlerinin kayma endişesi duymadan derhal yerine getirilmesini bekleyebilirler.
  3. Binance Vadeli İşlemlerinin bir başka çekici avantajı da son derece düşük ücret yapısıdır. Yapıcı/alıcı ücretleri %0.000/0.017’ye kadar düşebilir ve bu da tüccarların zor kazanılan karlarını korumalarına olanak tanır. Bu ücretler, sadece BUSD veya BNB tutularak daha da düşürülebilir.
  4. Binance Vadeli İşlemler ayrıca, bakiyesi 0 ile 50.000 ABD Doları arasında olan hesaplar için oldukça geniş bir kaldıraç yelpazesi sunar, böylece her tüccar, hesap bakiyesi ne olursa olsun portföyünü büyütebilir.
  5. Daha da büyüleyici olanı, piyasanın yönü ne olursa olsun kar etme yeteneğidir. Binance Vadeli İşlemleri ile tüccarlar, Grid Trading ve TWAP gibi farklı stratejiler uygularken herhangi bir fiyat dalgalanmasından yararlanmak için yüksekten satıp düşükten satın alabilir veya düşükten alıp yüksekten satabilir.
  6. 28,6 milyondan fazla aktif kullanıcısı olan Binance, yıllar içinde dünya çapında birçok insanın Binance’de bir kripto para birimi listelenirse bunun meşru bir proje olduğunu iddia edeceği noktaya kadar güçlü bir itibar kazandı.
  7. Çok sayıda Binance kullanıcısı, platformdaki ticaret hacimlerini trilyonlarca dolara çıkarmaya yardımcı oldu. Nitekim Binance, 2021’de 7,7 trilyon dolarlık kripto borsa hacminden sorumluydu ve 24 saatte 76 milyar dolarlık bir zirveye sahipti.
  8. Ancak büyük güç, büyük sorumluluk getirir. Bu nedenle Binance, kullanıcıların kendilerini kötü niyetli aktörlere karşı korumak için KYC, 2FA ve Anti-Phishing Code gibi farklı özelliklerin keyfini çıkarabilecekleri dünyanın en güvenli ticaret platformlarından birini kurdu.
  9. Kullanıcılar ayrıca fonlarının Binance’de SAFU olduğundan emin olabilirler. Sigorta Fonu, iflas eden tüccarları olumsuz kayıplardan korurken kazanan tüccarların karlarının tam olarak ödenmesini sağlamak için yaklaşık 300 milyon dolar tutar.
  10. Son olarak Binance, dünyanın herhangi bir yerinden herhangi bir tüccarın kripto devrimine katılabilmesini sağlamak için inanılmaz derecede sezgisel ve kullanımı kolay bir kullanıcı arayüzü ile 17 farklı dilde destek sunuyor.
Binance Futures Vadeli İşlemler

Binance Vadeli İşlemler Hesabı Açma

Binance Futures’a başlamak kolay bir iştir. Ancak bir Binance Vadeli İşlem hesabı açmadan önce normal bir Binance hesabı açmalısınız. Hesabınız yoksa Binance uygulamasını yükleyin veya resmi Binance web sitesine gidin ve aşağıdaki adımları izleyin:

1. Web sayfasının sağ üst köşesindeki ‘Kaydol’ seçeneğine tıklayın.

2. E-posta adresinizi ve şifrenizi girin.

3. Şimdi ‘hesap oluştur’a tıklayın.

4. Yakında bir doğrulama e-postası alacaksınız. Şimdi, Binance kaydınızı tamamlamak için e-postanızdaki talimatları izleyin.

Artık Binance hesabınızı açtığınıza göre, web sayfanızın üst kısmındaki Vadeli İşlemler seçeneğine veya uygulamadaki ana ekranınızın alt kısmındaki Vadeli İşlemler simgesine tıklayabilirsiniz. Şimdi Binance Vadeli İşlemler arayüzüne bakıyor olmalısınız. Bir hesap açmak için, şimdi aç’a tıklamanız yeterlidir; Binance Vadeli İşlemler hesabınız açık olmalıdır.

Binance Vadeli İşlemler Hesabına Fon Sağlama

Artık Binance Vadeli İşlemler ticaret hesabınızı açtığınıza göre, ticarete başlayabilmeniz için biraz para yatırmanın zamanı geldi. Bu platformdaki tüm Vadeli İşlem sözleşmeleri Tether’de (USDT) işlem görür, dolayısıyla alım satıma başlamak için USDT yatırmanız gerekir.

Vadeli İşlemler cüzdanınıza para aktarmak için Binance Vadeli İşlemler sayfasının sağ tarafındaki ‘Aktar’a tıklayın. Cüzdanınıza aktarmak istediğiniz tutarı belirleyin. Bundan sonra, “Aktarımı onayla” yı tıklayın. Kısaca, cüzdanınıza eklenen bakiyeyi görebilirsiniz.

Vadeli İşlemler cüzdanınıza para eklemenin tek yolu bu değil. Ayrıca, Exchange cüzdanınızdaki fonları teminat olarak kullanabilir ve Vadeli İşlemler ticareti için USDT ödünç alabilirsiniz. Bu şekilde, doğrudan Vadeli İşlemler cüzdanına para aktarmanız gerekmez. Evet tabi ki! Ödünç alınan USDT’yi geri ödemeniz gerekecek.

Binance Vadeli İşlemler ticareti, kripto ticaretinde getirilerini en üst düzeye çıkarmak isteyen tüccarlara birçok fırsat sunar. Yatırımcılar kazançlarını artırmak için kaldıraçla marjda uzun veya kısa gidebilirler. Umarım bu yazı faydalı bulursunuz.

Geride Kalmayın!

Artık Binance’i bu kadar baskın bir kripto borsası yapan şeyin ne olduğu hakkında biraz daha bilgi sahibi olduğunuza göre, bunun neden vadeli işlem yatırımcıları arasında neden tercih edilen ticaret platformu olduğunu anlayabilirsiniz. Yüzlerce takas edilebilir varlık, devasa ticaret hacmi ve dolup taşan küresel itibar ile 28,6 milyondan fazla tüccarın Binance’e neden güvendiği şaşırtıcı değil.

Kaydolmak hızlı ve kolaydır ve bir kez kurulduktan sonra alım satım yapmak çocuk oyuncağıdır. O halde Binance Vadeli İşlemlerine katılın ve bugün ticarete başlayın!

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz: JL3MPH7U

Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505