• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Binance Komisyon İndirim Kodu 2022

Binance Komisyon İndirim Kodu 2022

Binance, her gün yaklaşık 2 milyar dolarlık işlemle dünyanın açık ara en büyük kripto para borsası. En iyi Binance komisyon indirim koduJL3MPH7U”yi kullanarak kaydolduğunuzda, işlem ücretlerinde anında %20 indirim alırsınız. Ek olarak, Binance Coin’i kullanarak ücret ödediğinizde, ekstra %25 indirim alırsınız (işlem ücretlerinizden toplam %45 indirim için). Son olarak, arkadaşlarınızı davet ettiğinizde ve onlar sizin Binance komisyon bağlantınız aracılığıyla kaydolduğunda, ödedikleri alım satım komisyonlarının %40’ına kadar kazanırsınız. Bu makale, Binance’in referans programının nasıl çalıştığını, güvenli olup olmadığını ve platformda ödediğiniz ücretleri kapsar.

Binance Nedir?

Binance, 2017 yılında Changpeng Zhao tarafından kuruldu. Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Dogecoin, Cardano, Polkadot, Stellar, Ripple ve daha fazlası dahil olmak üzere 200’den fazla madeni parayla alım satımı destekler. Güçlü spot piyasa tekliflerine ek olarak, çeşitli vadeli işlem ve opsiyon ürünlerini kullanarak türev piyasaları aracılığıyla madeni para ticareti de yapabilirsiniz.

Kaydolan yeni müşteriler kimliklerini doğrulamalı ve KYC belgelerini tamamlamalıdır. Bu işlem hızlıdır (1 saatten az) ve online olarak tamamlanır. Binance, Windows ve Mac’te bir masaüstü uygulaması olarak mevcuttur. Ayrıca iOS ve Android cihazlara indirebileceğiniz bir Binance uygulaması da bulunmaktadır.

Binance Referans Nasıl Çalışır?

Binance, yeni ve mevcut müşterileri ödüllendiren bir referans programına sahiptir. Başlamak için, bu bağlantıyı kullanarak kaydolun veya işlem yaptığınızda %20’ye varan indirimden yararlanmak için JL3MPH7U Binance referans kodunu girin.

Bir müşteri olarak, başkalarını da referans ve ticaret yaptıklarında komisyon kazanabilirsiniz. Binance referans bağlantınızı veya kodunuzu oluşturmak ve başkalarıyla paylaşmak için hesabınızın ” referans ” bölümüne gidin. Varsayılan referans bonusu, arkadaşlarınızın ödediği ticaret ücretlerinin %20’sidir. Bu bonusu paylaşabilir ve onlara ödüllerin %5 veya %10’unu verebilirsiniz. Günlük ortalama 500 Binance Coin (BNB) veya daha fazla bakiyeniz varsa, temel referans oranınız %40’a çıkar ve referanslarımız %20’ye kadar paylaşım yapabilirsiniz.

Binance 100$ Bonusu

Yeni Binance müşterileri, ücret indirimlerine ek olarak 100$’a kadar hoşgeldin bonusu kazanabilir. Bonusu almak için yapmanız gerekenler:

  • ≥ 50$’lık ilk fiat veya P2P depozitosu yapın: 5$’lık nakit kupon alın
  • 5 gün içinde ≥ 50$’lık bir ilk kripto para yatırma işlemi yapın: 50$’lık anında geri ödeme çeki alın
  • Anında ≥ 100$’lık bir kripto ticareti yapın: 45$’lık anında geri ödeme çeki alın

Binance Komisyon Kodu: JL3MPH7U

Binance komisyon kodu: JL3MPH7U. Yeni Binance kullanıcıları, Binance referans bonusunu talep etmek ve sınırsız indirimlerden yararlanmak için kodla kaydolabilir.

iStaunch’a göre Binance, dünyanın en büyük kripto para borsalarından biridir. Changpeng Zhao, 2017 yılında Cayman Adası’nda tescil ettirdi. Binance Çin’de başladı, ancak Çin hükümetinin kripto para birimleri üzerindeki artan kontrolü nedeniyle şirketin merkezi ülke dışına taşındı.

Binance, yüksek güvenlik düzeyine sahip büyük bir pazar arayan herkes için mükemmel bir seçimdir. Diğer tüm borsalarla aynı yeteneklere sahiptir. Binance referans kodunu kullanarak harika teşvikler elde edebilirsiniz. Referans kodu ile kaydolursanız, ticarette ömür boyu %50 indirim kazanırsınız. JL3MPH7U Binance referans kodudur. Bu indirime ek olarak, referans programından bir komisyon almaya hak kazanacaksınız.

Binance Komisyon İndirim
Binance Komisyon İndirim Kodu 2022

Binance Referans Kodu Nasıl Uygulanır?

  • Binance’in kayıt süreci basit ve hızlıdır, ancak müşteriler borsa politikalarına uymaları ve doğrulama sürecini düzgün bir şekilde tamamlamaları gerektiğini unutmamalıdır. Referans kodu ile kayıt prosedürü sırasında aşağıdaki aşamalar söz konusudur:
  • Prosedüre başlamak için Binance’in resmi web sitesine gidin ve KAYDOL seçeneğine tıklayın.
  • Gerekli tüm bilgileri doldurun. Referans kodunu girin: JL3MPH7U
  • Parolanın tahmin edilmesi son derece zor olmalıdır. İki faktörlü kimlik doğrulamayı açın.
  • Formu doldurduktan sonra referans kimlik kodunu girin.
  • Değişim platformunu kullanmak için referans kodunu girdikten sonra KYC işlemlerini tamamlamanız gerekmektedir. KYC, kimliğinizi doğrulamak için gereklidir.
  • Bir kayıt bonusu kazanmak için tüm gereksinimleri yerine getirdikten sonra yeni Binance hesabınıza giriş yapın.
  • Artık Binance’de işlem yapmaya hazırsınız.
  • Daha fazla avantaj elde etmek için Binance referans programına katılın.

Binance Referans Programıyla Nasıl Komisyon Kazanılır?

Kullanıcı, Binance Referans Programına katıldıktan sonra Binance referans hesabı aracılığıyla ekstra ödül ve indirimlere hak kazanır. Binance referans programı aracılığıyla bir komisyon kazanmak için kullanıcıların önce Binance referans web sitesine gitmeleri ve bir referans kodu oluşturmaları gerekir. Bu referans kodu, kullanıcı tarafından arkadaşlarıyla paylaşılabilir. Her kod ile %40’a varan bir geri tepme sunulmaktadır. Ancak, %40 bonus alabilmek için kullanıcının hesabında en az 500 BNB olması gerekir. Hesaplarında 500 BNB’den az varsa, işlem ücretlerinden yalnızca %20 komisyon alırlar.

Kullanıcılar ayrıca kazançlarının ne kadarını referans paylaşmak istediklerini de seçebilirler. Bir kullanıcı referans payını arttırırsa, daha düşük bir ödül alır. Ancak, kullanıcı kendi referans kodunu kullanarak daha fazla kişinin kaydolmasını istiyorsa, yüzdeyi artırması gerekirdi. Karar vermek kullanıcıya kalmış.

Bu komisyon oranı, kullanıcının Binance hesabındaki para miktarından da etkilenir. Hesaplarında 500 BNB’den az varsa, referans ile %20’den fazla komisyon paylaşmalarına izin verilmez.

Binance Ücretleri

Binance’de ödediğiniz işlem ücretleri, VIP0 ile VIP9 arasında değişen işlem ücreti seviyenize göre değişir. Alım satım seviyeleri, spot veya vadeli işlem borsasında ne kadar BTC alım satım yaptığınıza ve ne kadar BNB’ye sahip olduğunuza göre belirlenir. Standart işlem ücreti (VIP0) %0,10’dur. Binance Coin kullanarak ödeme yaptığınızda %25 indirim alırsınız ve %0.075 ödersiniz.

Binance Coin (BNB)

Binance, platformda işlem yaptığınızda işlem ücretlerini ödemek için kullanılabilecek kendi yerel parası olan Binance Coin’e (BNB) sahiptir. Ayrıca ödemeler, otel ve seyahat rezervasyonları, hediye kartı alımları, kredi başvuruları ve daha fazlası için de kullanılır.

BNB’yi Nakit (fiat) ile satın alabilir veya diğer kripto para birimleri için takas edebilirsiniz. BNB, Ledger Wallet gibi bir soğuk cüzdan kullanılarak çevrimdışı olarak da saklanabilir. 2 Ocak 2022’deki bu güncellemeden itibaren Binance Coin 526,17 USD’den işlem görüyordu ve 88 milyar dolarlık piyasa değeri vardı. Dolaşımda olacak maksimum ömür boyu BNB arzı 166.801.148’dir. 2 Ocak 2022 itibariyle dolaşımda 166.801.148 BNB vardı.

Binance Güvenli Mi?

Kripto para birimleri ve altcoin ticareti yapmak riskli bir iştir ve sermayenizin %100’ünü kaybedebilirsiniz. Bununla birlikte, Binance meşru bir iş gibi görünüyor. Web sitesine göre Binance, hesabınızı 2FA kullanarak güvence altına alır. Ayrıca 40’tan fazla blok zincirini destekleyen bir Güven Cüzdanı sunar. Dijital varlıklarınızı güvence altına almanın en iyi yollarından biri, onları borsadan Ledger Nano X gibi soğuk bir cüzdana taşımaktır.

En İyi Binance Referans Kodu Nedir?

Kanada’daki en iyi Binance referans kodu (JL3MPH7U)’dir. İşlem ücretlerinde %45’e varan indirim almak ve basit görevleri tamamladığınızda 100$ bonus kazanmak için bu kodu kullanın.

Binance Referansını Nasıl Alabilirim?

Yukarıdaki bağlantıları veya bu “JL3MPH7U” Binance referans kodunu kullanarak kaydolduğunuzda, %45’e varan ömür boyu ücret indirimi alırsınız.

Binance Referans Nasıl Çalışır?

Yeni bir Binance hesabı oluştururken, ticaret komisyonu indirimlerinin ve kayıt bonusunun keyfini çıkarmak için bir Binance referans bağlantısı veya JL3MPH7U kodunu kullanın. Binance müşterisi olarak referans bağlantınızı veya kodunuzu arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz ve onlar katıldıklarında ikiniz de ödül kazanırsınız.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz: JL3MPH7U

Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505