• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Binance Referans Kodu 2022

Binance Referans Kodu 2022

Binance referans programı, her başarılı referans için %10 %20 arası komisyon verir. Binance referans ödülüne hak kazanmak için yeni kullanıcıların bir Binance referans kodu ile kaydolmaları gerekir. Alım satım ücretlerinden referans komisyonlarında %10 almak ve komisyonunuzu gerçek zamanlı olarak almak için Binance referans Kodunu kullanın: JL3MPH7U. Aşağıda, Binance referans kodumuzu kullanarak Binance referans komisyonlarınızı nasıl kazanacağınıza dair adım adım bir kılavuz bulunmaktadır.

Binance Referans Kodu Nasıl Kullanılır: JL3MPH7U

Adım 1: Binance referans kodu bağlantımızı kullanmak sizi yeni bir hesap oluşturmak için kayıt sayfasına yönlendirecektir.

Adım 2: E-posta adresinizi veya cep telefonu numaranızı kullanarak kayıt olabilirsiniz. Ayrıca, hesabınız için güvenli bir şifre oluşturun.

Adım 3: Aşağıda, Binance referans kodunun otomatik olarak doldurulacağı Binance Referans Kimliği kutusunu göreceksiniz. Ayrıca şu Binance Referans Kimliğini kopyalayıp yapıştırabilirsiniz: JL3MPH7U

Adım 4: Devam etmek için hizmet şartlarını kabul ediyorsanız onay kutusunu tıklayın. Ardından, “Hesap Oluştur“u seçin Hesabınızı doğruladıktan sonra, Binance referans aracılığıyla başarıyla kaydolduğunuzu göreceksiniz.

Binance Referans Bağlantısı Nasıl Oluşturulur?

Adım 1: Resmi Binance web sitesine gidin ve hesabınızda oturum açın. Ardından, web sitesinin sağ üst başlığında bulunan kullanıcı merkezindeki açılır menüden ” referans edilen kazanç bonusu”na tıklayın.

Adım 2: Paylaşmak istediğiniz Binance komisyonu oranını ayarlamak için farklı seçenekler göreceksiniz. Seçenekler, varsayılan Binance referans oranı olan %0, %5, %10 ve %20’yi içerir. Paylaşım oranları, davet edenin günlük ortalama BNB hesap bakiyesine bağlıdır.

Adım 3: Hangi yüzdeyi paylaşmak istediğinizi seçtikten sonra “şimdi davet et” seçeneğine tıklayın. Binance referans kimliğiniz veya Binance referans bağlantınız aracılığıyla arkadaşlarınızı kaydolmaya davet etmeye başlayabilir ve Binance ile ticaret yapmanın keyfini çıkarabilirsiniz.

Adım 4: Davetlileriniz referans bağlantısı aracılığıyla kaydolduğunda ve ticarete başladığında, Binance referans her iki tarafın komisyonları hesaplanır ve gerçek zamanlı olarak bireysel hesaplara güncellenir. Ayrıca Binance referans hesabınızı izleyerek de güncellemeler alabilirsiniz. Bu bilgiyi “Kazandınız”, “Toplam Arkadaş Sayısı” altında ve hatta sevk komisyonlarıyla ilgili en son geçmişinizde göreceksiniz.

Binance Referans Kodu

Binance Referans Programı Şartları

  1. Referans programına istediğiniz kadar arkadaşınızı davet edebilirsiniz. Sınırlama yok!
  2. Binance referans komisyonunu başarılı bir şekilde almak için davetlinizin Binance referans linkinizi, Binance referans ID’nizi veya Binance referans QR kodunu kullanarak kaydolması gerekir.
  3. Binance, birden fazla sahte hesap kullanarak kendi kendine daveti yasaklar. Bunu yapmak, tespit edildikten sonra davetlinin hesapları için Binance referans ve Binance referans komisyonu komisyonlarının otomatik olarak iptal edilmesiyle sonuçlanacaktır.
  4. Binance referans komisyonlarını kapatmak için kullanılan varlıklar, davetlinizin fiili işlemi tarafından oluşturulan komisyon ücretinden farklı değildir.
  5. Hem marj hem de alt hesaplar, spot hesap için geçerli olan yüzde konusunda aynı kuralları izleyecektir.
  6. Binance, Binance’in takdirine bağlı olarak Binance referans programının şartlarını değiştirme veya değiştirme hakkını saklı tutar.

Binance Referans Komisyonlarınızı Ne Zaman Alacaksınız?

Binance referans komisyonu güncellemeleriniz gerçek zamanlı olduğundan, komisyonlarınızı zaman zaman Binance referans sayfasından kontrol ettiğinizden emin olun.

Binance Referans Durumunuzu Nasıl Kontrol Edebilirsiniz?

Binance referans komisyonunuzu referans sayfanızdan kontrol edebilirsiniz. Verileri uygulamadan dışa aktararak da indirebilirsiniz.

Binance Referans Komisyonunuzu Neden Almadınız?

Binance referans komisyonlarınızı ancak davetliniz bir işlem yaptığında alabileceksiniz. Bu nedenle, davetlinizin kaydolmak için Binance referans kodunuzu kullandığından ve bir işlemi tamamladığından emin olun.

Binance Referans Kimliğinizi Paylaşırken Kaçınılması Gerekenler

Binance çok iyi biliniyor ve bu da onu kimlik avına açık hale getiriyor. Olası bir dolandırıcılığı önlemek için bağlantının Binance’den geldiğinden emin olmak istersiniz.

Bazen bir Binance referans bağlantısı sosyal medya hesaplarında veya üçüncü taraf web sitelerinde olduğunda, sizi sahte bir sayfaya yönlendirebilir. Çok fazla içeriğe veya Binance’in sahte logolarına sahip olup olmadığını, sahte bir sayfa olup olmadığını anlayabilirsiniz. Tüm bağlantıların  Binance.com’a gittiğinden emin olun . Tanınmayan üçüncü taraf URL’lerinden veya reklam olarak gönderilen referans bağlantılarından kaçının.

Binance Referans Bağlantınızı Nasıl Tanıtabilirsiniz?

Artık Binance referans bağlantınızı oluşturduğunuza göre, Binance referans komisyonlarınızı artırmak için bağlantıyı tanıtmak isteyeceksiniz. Peki nasıl yaparsın? İlk olarak, e-posta veya Facebook, Instagram, Twitter vb. sosyal medya hesapları aracılığıyla arkadaşlarınıza gönderebilirsiniz. Ayrıca tartışmalara katılmak için Reddit gibi aktif forumlara katılmak, Binance referans kodunuzu paylaşmanın başka bir eğlenceli yoludur. Ve bir blogunuz varsa veya vlog çekiyorsanız, kodunuzu paylaşmak için platformunuzdan yararlanabilirsiniz.

Binance Vadeli İşlemler Referans Programı

Binance kayıt referans programının yanı sıra Binance’in sunduğu bir başka referans programı da Binance Vadeli İşlemler Referans Programıdır. Bu program Aralık 2019’da başlatıldı ve halen devam ediyor. Arkadaşlarınızı bir Binance Vadeli İşlem hesabı açmaya davet edebilir ve davet ettiğiniz kişi %10 indirim alırken işlem ücretlerinde %20’ye varan referans bonusu alabilirsiniz. Hem siz hem de arkadaşınız için bir kazan-kazan! Bu anlaşma yeni Binance hesaplarına özel değildir. Mevcut Binance kullanıcılarına da başvurabilirsiniz.

Binance Futures Referans Kodunuzu Nasıl Özelleştirirsiniz?

  1. Binance hesabınızda oturum açın. Hesabınızı seçin ve açılır menüden “Referans”yi tıklayın.
  2. Kendi özelleştirilmiş vadeli referans kodunuzu oluşturmak için “özelleştir”e dokunun ve onayla’ya tıklayın.
  3. Panoya kopyala; o zaman hepiniz paylaşmaya hazırsınız.

Güvenlik Özellikleri

Vadeli İşlemler piyasası diğer borsalara kıyasla daha riskli olsa da Binance onu olabildiğince güvenli hale getirmek için bir dizi önlem aldı. Bu önlemlerden biri, Güvenli Kullanıcı Varlıkları Fonu’dur (SAFU). Binance, bu fonları saklamak için soğuk bir cüzdanda saklar ve ekstrem zamanlarda serbest bırakır. Ayrıca Binance, tüm işlemlerde maksimum güvenliği sağlamak için tüm yatırımcıların kusursuz KYC’leri doldurmasını sağlar.

Henüz bir Binance referans kodunuz yoksa , komisyonlarda %10’a kadar kazanmak için Binance referans kodumuzu kullanmakta özgürsünüz: JL3MPH7U. Birçok kullanıcı, bu yenilenen Binance referans Programından yararlanıyor. Faydaları hem referans hem de davetliniz için inanılmaz. Binance referans komisyonları almak, her kripto meraklısının deneyimini daha ödüllendirici hale getirir. Öyleyse neden çevrenizden insanları davet ederek daha fazla para kazanmıyorsunuz? Unutmayın, paylaşmak önemsemektir.

Binance Exchange, kripto endüstrisinde mükemmel bir üne sahiptir. Makul ve rekabetçi işlem ücreti yapısının yanı sıra Binance, yatırımlarınızdan daha iyi getiri sağlayan yardımcı araçlara sahip sezgisel bir platform sunar. Binance referans komisyonları sayesinde kullanıcılar komisyonlarla daha fazla kazanma fırsatı yakalar. Binance’in küresel kapsamı vardır; 103 ülkede mevcuttur. Sadece bu değil, Binance, makul ücretler söz konusu olduğunda diğer borsalarla da rekabet edebilir. Binance ile kripto değişimi, hızlı işlemesi ve kararlı güvenliği nedeniyle olağanüstü.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz: JL3MPH7U

Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505