• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Binance Futures Vadeli İşlemler İndirim Kodu

Binance Futures Vadeli İşlemler İndirim Kodu

Binance, BTC, ETH, litecoin, Dogecoin veya BNB gibi paraları alıp satabileceğiniz en iyi kripto blok zinciridir. Bu nedenle, tüm işlem ücretlerinde %10 indirim almak için Binance referans koduyla (48162505) kaydolun. Ayrıca arkadaşlarınızı referans ödülü olarak %10 komisyon almaya yönlendirin.

Referans Kodu İle Binance Hesabı Nasıl Oluşturulur?

Her şeyden önce binance Web sitesine veya uygulamasına gidin.

  1. Kullanıcı adı ve şifreyi girin
  2. Veya. Cep telefonu numarası ile hesap oluşturabilirsiniz
  3. Ardından Binance Referans kodunu girin: 48162505
  4. Binance referans kimliği ve referans kodu aynıdır.
  5. “Yeni Hesap Oluştur” u tıklayın
  6. Kayıtlı e-postanıza bir onay postası gönderilecektir.
  7. E-postayı doğrulayın.
  8. Artık ticarete başlayabilir ve piyasalarda yatırım yapabilirsiniz.

Binance Referans Kodu Teklifleri ve Ödülleri

Binance referans kodu 48162505” olup, binance vadeli işlemleri ve spot ticarette ücret ve komisyonlarda indirim almanıza yardımcı olur. Ücreti bnb coin ile ödemeyi seçerseniz, çok kazan-kazan durumu olan işlem ücretinin %10’unu alırsınız. Bu yüzden binance referans kodunu kullanın ve daha az kripto alım satım ücreti ödeyin.

Binance Referans Kodu ile Nasıl Yönlendirilir ve Kazanılır?

  1. Oturum açın ve Gösterge Tablosuna gidin
  2. Referans tıklayın Binance referans kimliğinizi alacaksınız
  3. Bağlantınızı oluşturun Taban Komisyon Oranınız: %40
  4. Sosyal Medyada Paylaşın
  5. Arkadaşlarınız her işlem yaptığında %50’ye varan komisyon kazanın

Binance Vadeli İşlemler Referans Kodu

Binance vadeli işlem referans kodu, spot ticaret referans koduyla aynı olan “JL3MPH7U”dir. Bu nedenle, usdt çifti ve madeni para çiftinde vadeli işlem ticareti yapabileceğiniz vadeli işlem referans kodumuzu kullanmak yerine yalnızca Binance’de vadeli işlemler yapmak istiyorsanız. Dolayısıyla, teknik analizde iyiyseniz, binance vadeli işlem ticaretinin de keyfini çıkarın.

Binance Exchange Hakkında

Binance, “CZ” olarak bilinen bir Kanadalı olan Changpeng Zhao tarafından yönetiliyor. Borsa, dünyanın dört bir yanındaki kullanıcılara kripto para spotu ve türev ticaretinden kredilere ve takas edilemez tokenlere kadar geniş bir hizmet yelpazesi sunar. Ayrıca, kullanıcıların doğrudan birbirleriyle ticaret yapmasına olanak tanıyan “merkezi olmayan” bir borsa çalıştırır. Binance Coin, 2020 boyunca değeri iki katından fazla artırarak yıl sonuna kadar yaklaşık 15 dolardan 37 dolara %146 artış gösterdi.

BNB Nedir?

BNB, Binance ekosistemine güç veren kripto para birimidir. Dünyanın en popüler yardımcı tokenlerinden biri olarak, diğer kripto para birimleri gibi BNB alıp satmanın yanı sıra, BNB çok çeşitli uygulamalar ve avantajlarla birlikte gelir. Mallar ve hizmetler için ödeme yapmak, Binance Smart Chain’deki işlem ücretlerini ödemek, özel jeton satışlarına katılmak ve daha fazlası için BNB kullanın.

Yani “JL3MPH7U” olan binance Referans Kodu bu kadar, kullanıcılar binance borsasında kolayca bir hesap oluşturabilir ve para iadesi ve işlem ücretlerinde indirim alabilir.

Binance Vadeli İşlemler Platformu Özellikleri

Binance Vadeli İşlemler platformunun temel özellikleri şunları içerir:

  • Binance Vadeli İşlemler borsasında gezinmek kolaydır, bu da onu gelişmiş ve daha acemi tüccarlar ve yatırımcılar için uygun hale getirir. Binance Vadeli İşlemleri, yatırımcıların desteklenen kriptolarda uzun veya kısa hareket etmelerine olanak tanır.
  • Kullanıcılar harici cüzdanlardan kripto para yatırabilir veya Binance’e itibari para yatırmak için bir kredi kartı veya banka havalesi kullanabilir. Binance, tüm büyük fiat para birimlerinin mevduatını desteklediğinden döviz riski ortadan kalkar. Binance hesabınıza para yatırdıktan sonra USDT’yi Binance Vadeli İşlemler hesabınıza aktarabilirsiniz.
  • Binance Vadeli İşlemler 2 vadeli işlem platformu sunar:
  • USDT- Vadeli İşlemler: Kalıcı sözleşmelerin ticaretini destekler.
  • Madeni Para – Vadeli İşlemler: Teminatlı kalıcı sözleşmelerin ticaretini destekler.
  • Yatırımcılar, Google Play, App Store ve Android APK’da da bulunan Binance Vadeli İşlemler platformuyla her yerde ticaret yapabilir. Masaüstü bilgisayarlar için platform hem iOS hem de Windows ile uyumludur.
  • Vadeli İşlemler platformu vadeli işlem ticaretini desteklerken, Binance platformu ayrıca spot, marj, OTC ve PTP ticaretini de destekler. Daha fazla ayrıntı için lütfen Binance incelemesine bakın.
  • 2-FA ve Kimlik Avı önleme önlemleri sunan Binance Vadeli İşlemleri ile güvenliğe güçlü vurgu.
  • Grafikler TradingView tarafından desteklenmektedir – Bu, kullanıcılara teknik analizi desteklemek için çok çeşitli göstergelere ve çizim araçlarına erişim sağlar.
  • 24/7 – Müşteri desteği – sohbet sayfası aracılığıyla günde 24 saat destek mevcuttur. Ayrıca, kullanıcıların platformda gezinmelerine yardımcı olmak için kapsamlı bir SSS bölümü ve Öğrenim Merkezi de bulunmaktadır.
Binance

Binance Coin Satın Alma ve Kripto Ücretinde İndirim Alma Adımları

  1. Çevrimiçi bir hesap açın. BNB jetonunu satın alabilirsiniz
  2. Bir cüzdan satın alın (isteğe bağlı) – Binance veya Binance hesabınızı oluşturduktan sonra ve istediğiniz miktarda BNB jetonunu satın almadan önce, kullanım durumunuza göre bunları nerede saklamak istediğinizi seçmeniz gerekir.
  3. Satın alma işleminizi gerçekleştirin – Hesabınızı oluşturduğunuza ve kullanım durumunuz ve güvenlik tercihlerinize göre cüzdanlarınızı seçtiğinize göre, şimdi satın alma işleminizi gerçekleştirme zamanı.

Binance Referans Kimliği Nedir?

Binance referans kimliği, Binance hesabınızı açarken girebileceğiniz ve bir ücret indirimi (komisyon) alabileceğiniz bir koddur. Binance hesabınızı %0, %5, %10, %15 veya %20 ücret indirimi ile açabilirsiniz. Alabileceğiniz maksimum ücret indirimi, BNB’de ücret ödemekten kaynaklanan ücret indirimi hariç %20’dir. Ayrıca Binance’e kaydolmak ve birlikte kripto kazanmak isteyen herkesle kendi referans kimliğinizi paylaşabilirsiniz.

Binance Referans Kimliğini Nerede Bulabilirim?

Kendi referans kimliğinizi Binance hesabınızdaki kullanıcı simgesinin altında bulunan referans sayfasında bulabilirsiniz. Arkadaşlarınızın alacağı ücret indirimini seçerek referans kodlarınızı oluşturabilir ve sosyal medya vb. platformlarda paylaşmaya başlayabilirsiniz.

Kayıttan Sonra Binance Referans Kimliği Ekleme

Referans kimliği kullanmadan Binance’e kaydolduysanız, daha sonra Binance hesabınıza referans kodu ekleyemezsiniz. Ancak yine de Binance’de daha düşük işlem ücretleri ödemek için yapabileceğiniz birkaç şey var.

Öncelikle hesabınızda Binance Coin (BNB) tutmalısınız. Bu şekilde, Binance’de her alım satım yaptığınızda alım satım ücreti BNB bakiyenizden düşülür ve %25 daha düşük alım satım ücreti ödersiniz.

Bunun yanı sıra Binance Vadeli İşlemler hesabınızı açarken “48162505” kodunu girerek vadeli işlemlerde %10 komisyon indirimi alabilirsiniz. Ayrıca spot cüzdanınızdan USDs-M Vadeli İşlemler cüzdanınıza bir miktar BNB aktarabilir ve BNB’de ücret ödeyerek ekstra %10 ücret indirimi alabilirsiniz. Henüz bir Binance hesabınız yoksa,”JL3MPH7U” referans kimliğini kullanarak Binance hesabınızı %20 ücret indirimi ile açabilirsiniz.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz: JL3MPH7U

Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505