• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Dforce (DF) Coin Nedir, Nasıl Alınır?

Dforce (DF) Coin Nedir, Nasıl Alınır?

dForce, varlıkları, borç verme ve ticareti kapsayan entegre ve birlikte çalışabilir bir açık finans protokolü matrisi oluşturmayı savunur. dForce şu anda Ethereum ve Binance Smart Chain (BSC) üzerinde konuşlandırılmıştır. Kripto para birimleri artık kaçınılmaz dijital varlıklardır ve gelecekte herkesin en büyük varlığı olacaktır. Kriptoyu bilenler artık çok geç değil, DF gibi belirli paraları satın almanın tam zamanı. Ancak aşağıda belirtildiği gibi uygun bir yöntemde izlenecek birkaç prosedür vardır.

Dforce (DF) Hakkında

Dforce (DF) varlık, ticaret ve borç vermeyi kapsayan entegre ve birlikte çalışabilir bir açık finans ve para protokolü matrisidir. DForce, kredilendirmeyi (küresel likidite havuzu, getiri piyasaları), varlıkları ve ticareti kapsayan entegre ve birlikte çalışabilir bir açık finans protokolü matrisi oluşturmayı savunuyor. DForce, CMBI (Çin Merchant Bank International), Multicoin Capital ve Huobi Capital dahil olmak üzere bir dizi birinci sınıf yatırımcı tarafından desteklenmektedir. Önde gelen bir ticari banka tarafından desteklenen dünyanın ilk açık finans projesidir.

Dforce (DF) çekirdek ekip üyeleri, kripto Evangelisti ve sağlam mali geçmişe sahip profesyonelleri (Goldman Sachs, Standard Chartered Bank, Citigroup, Hony Capital) içerir. DForce Token (DF), sahiplerine yeni varlıkların ve teminatların katılımı, risk parametrelerinde değişiklikler, ücret tahakkukları, faiz düzenlemeleri, vb. dahil olmak üzere dforce protokollerine ilişkin kararları etkileme gücü sağlayan, ağ üzerindeki yönetim simgesidir.

dForce’u Nereden Satın Alabilirim?

dForce’u nereden satın alacağınızı öğrenmek istiyorsanız, dForce hissesi ticareti için en iyi kripto para borsaları şu anda Binance, Mandala Exchange, Huobi Global, Gate.io ve Bitrue’dur.

dForce Nasıl Satın Alınır?

Lütfen Binance’de dForce (DF) satın alma prosedürünü takip edin.

  1. Binance borsasında hesabınızı oluşturun ve doğrulama için KYC’yi gönderin.
  2. Hesabınız doğrulandıktan sonra.
  3. Binance’e gidin ve e-postanızı ve şifrenizi onaylayarak oturum açın.
  4. Para Yatırma’ya tıklayın, Bitcoin (BTC) veya Ethereum (ETH) satın almak için paranızı ekleyin.
  5. Şimdi Exchange -> Temel’e gidin
  6. BTC veya ETH sekmesine tıklayın.
  7. Sırasıyla DF/BTC veya DF/ETH (seçiminize göre) arayın .
  8. Satın almanız gereken Ripple miktarını seçin veya girin.
  9. Satın al düğmesine tıklayın.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  JL3MPH7U
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505