• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Verge (XVG) Nedir, Nasıl Alınır?

Verge (XVG) Nedir, Nasıl Alınır?

Verge (XVG), heyecan verici ortaklıklar, haberler ve spekülasyonlar sayesinde değerinde büyük bir artış eğilimi gösteren en yeni dijital para birimlerinden biridir. Bu makale sizi tüm ince ayrıntılara götürecek ve Verge’nin (XVG) ne olduğunu, değerinin neden arttığını ve neden harekete geçmek isteyebileceğinizi anlamanıza yardımcı olacaktır.

Günlük hayatta rahatlıkla kullanılabilecek bir kripto para birimi olarak tasarlanan Verge (XVG), orijinal Bitcoin Blockchain’i geliştirerek kullanıcılarının işlemlerini hızlı, verimli ve merkezi olmayan bir şekilde gerçekleştirmelerini sağlıyor.

Verge (XVG) Coin Nedir?

Verge (XVG), birçok kripto para birimi gibi, ademi merkeziyetçiliğe ve gizliliğe odaklanan bir para birimidir. Kullanıcıların işlemlerini korumalarına izin veren Tor ağı üzerinden hareket eder; bu, özel bir ağ aracılığıyla güvenliği artıran bir harekettir.

Verge kurucuları XVG’yi bir konsept olarak Ekim 2014’te piyasaya sürdüler. Orta boy blogunda düzenli olarak içerik yayınlayan kurucuları Sasha Kolupaev, Eylül 2017’de yayınladıkları siyah kağıtta XVG madeni parasının bazı özelliklerini açıkladı. Verge (XVG), Verge’i Tor ağı üzerinden yönlendirmeye yardımcı olan ve kullanıcılara işlemlerini gizleme seçeneği sunan bir Wraith Protokolü olarak çalışır.

Verge Coin (XVG) Nedir ve Nasıl Çalışır?

Verge, orijinal Bitcoin (BTC) blok zincirini temel alan hızlı, verimli, merkezi olmayan bir ödeme ağı sunmayı amaçlayan gizlilik odaklı bir kripto para birimi ve blok zinciridir. Proje kendisini topluluk odaklı olarak tanımlıyor, gönüllülere güveniyor ve açık kaynak olmaktan gurur duyuyor.

Verge ilk olarak Ekim 2014 yıllarında Peercoin (PPC) çatalı DogeCoinDark olarak piyasaya sürülmüştür. Şubat 2016 yıllarında, kitlesel pazarın daha kolay benimsenmesi ve kendisini bağlı olmayan Dogecoin’den (DOGE) farklı kılmak için yeniden tasarlanarak Verge olarak yeniden adlandırılmıştır. Proje şimdi Bitcoin kaynak koduna dayanmaktadır. Açık kaynak kodlu bir yazılım olan Verge, topluluğun aldığı kararlar doğrultusunda yönetilmektedir. Herhangi bir ICO tarafından finanse edilmediği bilinen Verge, borsalarda XVG sembolü ile temsil ediliyor.

Verge (XVG) Nereden Alınır?

Verge, listelendiği borsalardan satın alınabilir. Ancak işlem görecek kripto para borsasının titiz bir şekilde araştırılması ve güvenilir bir borsanın seçilmesi yatırımcıların yararına olacaktır.

Verge (XVG) satın almak için en iyi yerlerden biri Binance, ancak kripto para birimini satın almak için ticaret yapmak için BTC veya ETH’ye sahip olmanız gerekir. Bunlar, banka hesabınızı veya kredi kartınızı kullanarak Coinbase’den satın alınabilir. BTC veya ETH’nizi satın aldıktan sonra, bu kripto para birimlerini Binance’e gönderebilir ve Verge (XVG) ile ticaret yapmak için kullanabilirsiniz.

Verge (XVG) gibi potansiyel kripto para birimlerini değerlendirirken tek bir açıdan yani fiyattan bakmak her zaman iyi bir fikir değildir. Akıllı yatırımcılar, gelecekte değeri artıracak teknolojik gelişmeleri arayacaklar. XVG ile ilgili haberlerin çoğu, uzun vadeli potansiyele sahip olduğuna işaret ediyor.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505