• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Orchid (OXT) Nedir, Nasıl Alınır?

Orchid (OXT) Nedir, Nasıl Alınır?

Orchid, merkezi olmayan bir sanal özel ağ (VPN) oluşturulmasına izin veren bir kripto para birimidir. Orchid, tüm kullanıcı trafiğini tek bir platform üzerinden yönlendiren tipik VPN şirketlerinin aksine, Ethereum blok zincirindeki bir kullanıcı ağı aracılığıyla güvenilir, dağıtılmış bir VPN geliştirir.

Kullanıcılar, bu hizmetten yararlanmak için Orchid kripto para birimini kullanarak bant genişliği için ödeme yapmalıdır. Orchid ağı, OXT kripto parası tarafından desteklenmektedir.

OXT Tam Olarak Nedir ve Nasıl Çalışır?

Orchid Network, VPN sağlayıcılarının ve ağ kullanıcılarının OXT jetonunu kullanarak anlaşmalar yapabileceği eşler arası bir pazar yeridir. Orchid, merkezi olmayan dünya çapında bir VPN servis sağlayıcı ağıdır. Orchid’de, özel internette gezinmek için bant genişliği satın almak için OXT jetonunu kullanırsınız ve yalnızca kullandığınız kadar ödersiniz. Tek bir merkezi VPN hizmetinden geçmek yerine, Orchid’de oturum açarsınız ve internete her anonim ve güvenli bir şekilde erişmek istediğinizde saygın ve yüksek kaliteli bir VPN sağlayıcısı ile eşleştirilirsiniz.

Orchid, bant genişliğine ihtiyaç duyanlar ve onu satmak isteyenler için merkezi olmayan bir pazar yeri görevi görerek iki grubu bir araya getiriyor. Orchid para birimi, birbirleriyle ticaret yapmak için kullandıkları değişim aracıdır.

Orchid’de iki ana taraf vardır. Birincisi, Orchid uygulamasının merkezi olmayan VPN hizmetini kullanmak isteyen bant genişliği tüketicileridir. İkinci grup, OXT için bant genişliği ticareti yapan Orchid ağ düğümleri olan bant genişliği satıcılarıdır. İki kullanıcı Orchid (OXT) bant genişliğini paylaşmayı kabul ettiğinde, eşler arası bağlantı şifrelenir ve satıcının internet sunucuları üzerinden yönlendirilir.

Orchid Yatırım Yapmak İyi Bir Fikir Mi?

OXT coin, Mart 2021 itibariyle yalnızca 127,8 milyon dolarlık bir pazar değerine sahipti ve bu da onu piyasa değerine göre 123. kripto para birimi haline getirdi.

Orchid merkezi olmayan VPN hizmetinin artan kullanımının Orchid jeton fiyatında bir artışa neden olacağını hisseden kişiler (çünkü jeton VPN’i kullanmak için gereklidir), kripto para birimini değerli bir yatırım olarak görebilir. Ancak bu konuda kimsenin kesin bir görüşü yok. Orchid, “İnternet’i açık ve erişilebilir tutan Açık Kaynak yazılımı oluşturun” diyor.

Orchid kriptosu daha popüler hale geliyor. Amerika Birleşik Devletleri’nde bölgesel bir banka olan Vast, 29 Eylül’de OXT’nin tüketicilerin yeni başlatılan Crypto Banking hizmetinde satın alabileceği, ticaret yapabileceği ve depolayabileceği sekiz kripto para biriminden biri olduğunu söyledi. Vast, ABD hükümeti tarafından, cari bir hesap aracılığıyla kripto para birimi erişimine izin veren ilk federal olarak kiralanmış banka olarak onaylandı. 7 Ekim’de OXT, LATOKEN borsasında da listelendi.

Orchid Labs, uygulamayı 5 Kasım’da yükselterek, yapılandırmayı kolaylaştırarak ve daha fazla anonimlik için çoklu atlama devreleri için yeni özellikler sunarak kullanıcılara daha fazla kontrol sağladı. Devreler artık hem ön ödemeli xDAI hesapları hem de OXT kullanılarak satın alınabilir. Orchid’e göre OXT, 7 Aralık’ta dünya çapında 10 milyondan fazla kullanıcısı olan bir kripto para borsası olan Crypto.com’da listelendi.

Herhangi bir yatırım seçimi yapmadan önce, kendi araştırmanızı yapmanızı ve en son piyasa trendlerini, OKT haberlerini, teknik ve temel analizleri ve uzman görüşlerini değerlendirmenizi öneririz. Önceki performansın gelecekteki sonuçları garanti etmediğini ve asla kaybetmeyi göze alabileceğinizden daha fazla yatırım yapmamanız gerektiğini unutmayın.