• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Bitcoin Diamond (BCD) Nedir, Nasıl Alınır?

Bitcoin Diamond (BCD) Nedir, Nasıl Alınır?

Genel olarak Bitcoin Diamond (BCD), daha hızlı işlemleri ve daha düşük işlem ücretlerini destekleyen dijital bir para birimidir. 2017’de yaratılan Bitcoin Diamond, Bitcoin’in çatalıdır. Bu, Bitcoin Diamond geliştiricileri Bitcoin kaynak kodunu gereksinimlerini karşılamak için değiştirdiğinde, BCD’nin kritik bir Bitcoin protokol yükseltmesi olarak oluştuğu anlamına gelir: daha hızlı işlemler, daha düşük işlem ücretleri ve giriş eşiği.

Çatal, 2017 yılının Kasım ayının sonunda 495.866 numaralı blokta gerçekleşti. Yıl, kripto para birimi yutturmaca ve Aralık 2017 ortasında tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 19.783$ ile sona eren meteorik Bitcoin fiyat rallisi ile ünlüdür. O zamanlar, ortaya çıkan Bitcoin hard fork’larıyla doluydu. Bunların çoğu, Bitcoin’in adını sömürmek ve onun hype’ından yararlanmak için yaratılmış dolandırıcılık çatallarıydı. Birçoğu hızla ortadan kaybolurken, zamanın bazı BTC hard forkları bugüne kadar hayatta kaldı. Bitcoin Cash ile birlikte Bitcoin Diamond bunlardan biri.

BCD İyi Bir Yatırım Mı?

Bitcoin Diamond daha iyi bir Bitcoin olmayı hedefliyor, ancak “daha ​​iyi” özellikler sunan tek hard fork değil. Rakip bir Bitcoin Cash (BCH) de daha hızlı ve daha ucuz işlemlere izin verir. Ayrıca, piyasa değeri ile Bitcoin Diamond’dan 83 pozisyon daha yüksek sırada yer alıyor ve BCD’den neredeyse 10 kat daha büyük işlem hacmine sahipti.

BCD, fiat para birimleri ve kredi kartlarına kıyasla küresel satın alımlar için daha ucuz ve daha hızlı bir alternatif olarak kendini gösteriyor. Ağın Twitter gönderilerine göre, BCD geliştiricileri sürekli olarak Bitcoin Diamond’ı desteklemek için daha fazla şirket arıyor ve hatta uzun vadede küresel olarak benimsenmesini umuyor. Bu arada, gerçek şu ki, yalnızca birkaç dijital varlık borsası, fiat ticaretine doğrudan BCD’yi destekliyor. Ancak ağ, bu Ağustos ayında üçüncü yarıya indi, bu da Bitcoin Diamond madencileri için blok ödülünün 125’ten 62.5 BCD’ye yarıya indirildiği anlamına geliyor. Tarihsel olarak, yeni basılan madeni paraların sayısının azalması, varlığın fiyatını etkiler ve değerin büyümesine yol açar.

Yarıya indirilmesine rağmen, Bitcoin Diamond, fiyatının gelecekteki hareketlerini tahmin etmek için daha fazla temelden yoksun. Ağın yaklaşan yol haritasında duyurulan önemli bir güncellemesi yok, ayrıca 2019’dan beri yeni sürüme geçirilmeyecek gibi görünüyor. Tüm ayrıntılar göz önünde bulundurulduğunda, kripto para birimi elmas, doğal olanın tanımına uymuyor gibi görünüyor. Bitcoin Diamond kıt değildir, ucuzdur ve düşük likiditeye sahiptir – mükemmel bir yatırım kriterlerinin çok ötesinde.

Bitcoin Diamond Satın Alma Adımları

Bitcoin Diamond satın almayı basitleştirmek için hem fiat hem de kripto para birimini destekleyen bir borsa arayın.

  1. BCD’yi destekleyen kripto para borsalarını karşılaştırın.
  2. Kripto para borsaları ücretler, güvenlik ve ödeme yöntemlerine göre farklılık gösterir, bu nedenle sizin için en uygun olanı araştırmanız gerekir. Yeni başlayan biri olarak, çok çeşitli özelliklere ihtiyacınız yoktur ve değişimleri daha sonra istediğiniz zaman değiştirebilirsiniz.
  3. Bir borsada bir hesap oluşturun.
  4. Siteye git düğmesini seçerek bir hesaba kaydolabilirsiniz. Bu sizi, adınız ve e-posta adresinizle başlayarak bilgilerinizi doldurabileceğiniz hesap oluşturma sayfasına götürecektir.
  5. Hesabınıza para yatırın.
  6. Hesabınıza bir banka havalesi ile para yatırın, bir kredi kartı veya banka kartı ile ödeme yapın veya Bitcoin Diamond satın almak için bir kripto cüzdanından kripto para birimi yatırın.
  7. Bitcoin Diamond satın alın.
  8. Bitcoin Diamond satın alma işleminizi tamamlayın ve ardından BCD’yi depolamak için en iyi cüzdanı bulun.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505