• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Orion Protocol (ORN) Nedir, Nasıl Alınır?

Orion Protocol (ORN) Nedir, Nasıl Alınır?

Orion, merkezi olmayan bir borsa ( DEX ) ve stake mekanizmaları ve B2B hizmetleri ile merkezi olmayan bir aracılık dahil olmak üzere bir dizi ürün ve hizmet sunan merkezi olmayan bir blok zinciri platformudur.

Orion gözaltına alınmaz. Kullanıcıların satın aldıktan sonra soğuk depo cüzdanlarına anında kripto para göndermelerini sağlar. Platformda hiçbir varlık depolanmaz. Soğuk depo cüzdanları, genellikle merkezi kripto para birimi borsalarının karşılaştığı kimlik avı, dolandırıcılık ve kesinti sürelerinin tehlikelerini azaltır. Orion, düzinelerce kripto para birimi değişimiyle gerçek zamanlı bağlantıları koruyan özel olarak oluşturulmuş bir eşleştirme motoruna sahiptir. Buna ek olarak, kullanıcıların kripto para birimlerini rekabetçi oranlarda takas etmelerini sağlamak için bağlantılı sipariş defterlerini kullanır ve işlem maliyetlerinden tasarruf sağlar.

Orion’un değeri, desteklenen her kripto para birimi için en iyi fiyatı bulmak için kullanıcıları çeşitli borsalara otomatik olarak bağlayan entegre likidite toplayıcısından türetilmiştir. Projenin teknik incelemesine göre : “Orion, borsaların, aracı kurumların ve anında alım satım uygulamalarının en iyi özelliklerini birleştiren yeni bir tür DeFi platformudur.”

Platform, Ethereum blok zincirinde barındırılan ORN yerel yardımcı program belirteci tarafından desteklenmektedir . Belirteç, ticaret ücretlerini ödemek, bahis teşvikleri kazanmak, kullanıcının tercih ettiği komisyoncuya oy vermek, marj ticareti gibi premium özellikler için ödeme yapmak ve komisyoncuların merkezi olmayan komisyonculukta pay sahibi olmaları için kullanılır.

Orion Protokolü Ne İşe Yarar?

Orion Protocol (ORN), hem merkezi hem de merkezi olmayan borsalar için likidite sağlayıcısı olarak çalışan merkezi olmayan açık kaynaklı bir blok zinciri platformudur.

Orion Protokolünü ORN’yi Benzersiz Yapan Nedir?

Orion Protokolü, birçok kripto para borsasından bilgi toplayarak ve bunları tek bir evrensel API’de sunarak çalışır. Bu API, çeşitli sipariş defterlerini entegre eder ve kullanım kolaylığı için bunları düzenler. Aracılar tarafından kullanılan akıllı sözleşmeler ve açık kaynaklı yazılımlar da Orion Protokolünün kendi koduna ek olarak düzenli olarak denetlenir. Sonuç olarak Terminal’in ağı daha kararlı olacaktır.

Orion Simgesi (ORN), Orion Protokolünün ERC-20 standardına dayalı yerel kullanım simgesidir. 100.000.000 ORN tedarik limiti vardır. ORN, Orion Terminalinde ve ayrıca merkezi olmayan ticaret için kullanılabilen bir kripto para birimidir.

Orion Protokolü İyi Bir Yatırım Mı?

Orion, Avalanche ( AVAX ) ve Terra ( LUNA ) vb. dahil olmak üzere diğer yerleşik DeFi platformlarıyla rekabet eden bir DeFi protokolüdür. Çapraz platform işlevleri sunmak için Moonpay ve Crypto.com gibi birçok popüler platformla ortaklık kurmuştur. Bu arada, ORN tokeninin fiyat hareketi Mart 2021’de en yüksek seviyeye ulaştığından beri düşüşte.

Yine de, madeni paranın yatırım portföyünüz için uygun olup olmadığı, koşullarınıza ve risk toleransınıza bağlıdır.

Orion Protokolü ORN’yi Nereden Satın Alabilirsiniz?

Orion Protocol (ORN) satın almak, satmak veya ticaretini yapmak istiyorsanız, aşağıdakileri içeren borsalarda yapabilirsiniz; Binance, BKEX, MXC.com, KuCoin ve son olarak Uniswap (V2)

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505